• Rachel Nordtømme - run with me

  0

  Ny blogg!

  • Publisert 14.01.2015 klokka 10:54
  • Kategori: Blogg

  I helgen var det kick off for United Bloggers på Geilo. Og bloggen min er nå flyttet til deres plattform.

  Sjekk ut min nye blogg: RUNWITHRACHEL.NO 


  73

  Vinn: Honor 6

  • Publisert 07.12.2014 klokka 13:30
  • Kategori: Blogg

  Konkurransen er avsluttet, og vinneren er kontaktet på mail! Takk til alle som deltok. God jul♥

  God søndag, folkens♥

  Den siste uken har jeg testet den nye mobiltelefonen Honor 6. Jeg har alltid hatt iPhone og vært skeptisk til andre merker. Og dere skal vite at jeg ikke er kjøpt og betalt for å skryte hemningsløst av denne mobilen. Jeg er alltid ærlig på slike tester.

  Nå kan en av dere stikke av med denne som som en hyggelig førjulsgave! :-)

  Det første jeg la merke til var at det selvfølgelig er uvant med en mobiltelefon der menyen er litt annerledes enn på en iPhone. Når det er sagt tok det meg en halv dag å bli vant til den nye. Den er utrolig brukervennlig for de som er vant med apple og android telefoner.

  Kamerakvalitet er en viktig for meg. Jeg må kunne ta bilder til bloggen med mobilen, hvis jeg ikke gidder å ta med meg kamera mitt. Jeg har aldri sett bedre kvalitet på noen annen mobil før. Det er også mange innstillingsmuligheter, filter og skjønnhetsnivå på kamera.

  I tillegg er batteritiden sikkert dobbelt så god som på min iPhone 5. Jeg trykker på telefonen hele dagen, og denne varer godt over et døgn. Med normal bruk varer den i to døgn. Den er også veldig fresh, og kanskje det beste av alt er at den koster bare 2600 kr. Årsaken til den bilige prisen er at de nesten ikke bruker penger på markedsføring. De skal bare reklamere på sosiale medier og satser på at jungeltelegrafen gjør resten.

  For dere som har peiling på sånt. Her kommer spesifikasjonene: 

  ♥ Skjerm: 5 tommer, 1920x1080 oppløsning

  ♥ Prosessor: Kirin 920, åtte kjerner - 4x1,3GHz og 4x1,7GHz

  ♥ Arbeidsminne: 3GB

  ♥ Internminne: 16GB (minnekort opptil 64GB)

  ♥ Kamera bak: 13 megapiksler

  ♥ Kamera foran: 5 megapiksler

  ♥ Batteri: 3100mAh

  ♥ Operativsystem: Android 4.4.2 KitKat

  ♥ Størrelse: 139,6 x 69,7 x7,5mm

  ♥ Vekt: 130g

   

   

  Skriv en kommentar med hvorfor akkurat du skal få denne mobilen, så kårer jeg en vinner i løpet av uka!

  Sponset innlegg

  6

  Svar på spørsmål

  • Publisert 22.10.2014 klokka 22:28
  • Kategori: Blogg

  God kveld!♥

  Takk for mange gode spørsmål! Her er svarene.

  Hva spiser du på en vanlig hverdag? Jeg spiser brødskiver eller knekkebrød med makrell i tomat, skinke eller leverpostei eller havregrøt til frokost. Brød, knekkebrød eller salat til lunsj. Middagen varierer, men det blir ofte kylling. Jeg prøver alltid å ha en del kjøtt/fisk, en del pasta, potet eller ris, og en del grønnsaker. Gjerne knekkebrød til kvelds.

  Har du noen tips til hva man kan spise som er sundt og godt til f.eks. frokost, lunsj osv? Som du ser er ikke jeg redd for karbohydrater. Jeg spiser masse brød og vanlig middag. I perioder er jeg flink til å lage med salater og lignende til lunsj.

  Hva slags type trening anbefaler du innenfor cardio, isåfall hva slags opplegg? Cardio er et uttrykk jeg aldri bruker. For meg er det noe fitness-jentene driver med. De går turer. Hvis det er fettforbrenning vi snakker om, så løper jeg. Ofte intervaller mellom 1-4 min, med halvparten så lang pause, eller tar meg en joggetur.

  Hva slags hudprodukter bruker du? Jeg bruker Dr. Med Christine Schrammek.

  Kan du vise 5-6 spents og styrkeøvelser? Følg min youtube-kanal.

  Hva skal jeg spise før og etter trening? Brødmat funker best for meg før trening, og etter trening spiser jeg middag. Ha alltid med en banan for å spise rett etter treningen er ferdig.

  Tips til hvordan jeg kan bli en bedre sprinter (100m)? Tren fosfat-trening. Det vil si 60 metere for eksempel 3x5x60m. Pass på at alle går like fort. Løp fort, men ikke maks. 2-3 min pause mellom hver og 6-8 min seriepause.

  Øvelser for flat mage? Jeg liker å trene i slynge. Planke er også fint. Sjekk ut min youtube-kanal.

  Du ser så forelsket ut om dagen, utrulig fint og hyggelig å se! Har du det bra? Hvordan er hverdagen for deg i Oslo kontra Trondheim? Hvordan blir det når "Skal vi danse" er ferdig, skal dere fremdeles bo sammen? Takk for det. Jeg er forelsket, og vi har det helt fantastisk. Hverdagen i Oslo er gøy, men jeg savner venner og familie i Trøndelag. Etter ?Skal vi danse? skal André til Spania og jeg tilbake til Trondheim. Så får vi se hvor lang tid det tar før vi blir ordentlige samboere.

  Har du noen sminketips for en naturlig look? Bruk BB-cream i stedet for foundation. Hold deg til mascara på dagtid. Det syns jeg er nok ;-)

  Er du god i friidrett? Jeg var en habil friidrettsutøver. NM-gull, sølv og bronse og deltakelse i jr.em og nordisk må være greit nok. Nå trener jeg for å holde meg i form og fordi det er gøy.

  Følger du en kostholdsplan? Nei, jeg skulle begynne med det, men så passet det ikke. Kanskje jeg tar opp tråden med ernæringsfysiologen når jeg kommer tilbake til Trondheim.

  Kan du dokumentere en helt vanlig dag? Videoblogg eller bilder? Ja, jeg har planer om å bli en knakende god videoblogger. Derfor tenkte jeg å dra i gang det hele med en ?helvetes uke? ala Erik Bertrand Larsen, og dokumentere det hver eneste dag på en video å legge ut på bloggen.

  Har du fått sprettrumpa tilbake? Hvor lang tid tok det? (Du sa noe om at du hadde mistet den i sommeren, og at du ville jobbe med på få den tilbake) Haha. Tja, den har ikke vært helt borte, er fortsatt bra nok. Jeg trener knebøy og gjør jobben, så den kommer seg ;-)

  Hvor lang tid tar det for deg å bygge opp musklene etter en pause? Altså, hvor mange uker pleier det å gå før du ser synlige resultater? Hvis jeg er flink og trener hver dag, ser jeg resultater etter ca 3 uker.

  Kan du vise oss bilder fra da du gikk på barneskolen og ungdomsskolen? Har ingen her nå, men kan fikse det neste gang jeg er hjemme hos mamma og pappa.

  Av det jeg har lest trener du circa hver dag. Hvor ofte bør en person som trener normal styrketrening med vekter (ikke på toppidrettsnivå) restutiere? Altså, hvor mye restutisjon bør man ha i uka for å bygge muskler optimalt? Synes det er så kjedelig å ha en og to dager i mellom hver styrkeøkt. får liksom ikke noe gang i det, når det ikke skjer jevnlig. Det sies vel at man skal ha 48 timer mellom trening av samme muskelgruppe. Jeg kjører aldri knebøy to dager etter hverandre, men jeg kan kjøre knebøy en dag og utfall dagen etter, selv om det tar noe på samme muskulatur.

  Hvem er ditt forbilde utseendemessig? Hm. Det er så mange vakre damer i verden. Har egentlig aldri tenkt på det, så det blir vanskelig å svare på. Vil uansett ikke se ut som noen annen enn meg selv.

  Hvem er ditt forbilde personlighetsmessig? Samme her. Fornøyd med den jeg er. Jeg har bare hatt forbilder på idrettsbanen, men det er ikke på grunn av personligheten deres, men resultatene.

  Har du alltid vært populær blant guttene? Nei, jeg var ikke så populær i 9.klasse da jeg hadde masse kviser og klippet håret som Jorun Stiansen. Altså hockeysveis. Heldigvis finnes det ikke ett eneste bilde av den sveisen. Håret mitt vokser fort..

  Har du opplevd sjalusi? Selv er jeg ikke en sjalu person. Når man lykkes med noe, opplever man alltid noe sjalusi ? det er en del av janteloven. Hvis du tenker på sjalusi i et forhold har jeg opplevd det én gang. En jeg var sammen med på videregående. Det var et veldig usunt forhold.

  Hvilket politisk parti er du mest enig med? Jeg varierer litt. Både Arbeiderpartiet og Høyre har mye jeg er enig i. Hva jeg stemte er hemmelig ;-)

  Har du noe kontakt med Tina fra Timeout med Tina&Rachel? Hun er noe av det søteste og morsomste jeg har sett! Synes også Tara virker kjempekul!! Jeg skulle gjerne hatt mer kontakt med Tina. Hun er en av de kuleste jeg har møtt. Hun flytta til Oslo en stund etter vi hadde blitt kjent, men kanskje jeg skal ta opp kontakten nå som jeg er i byen ;-) Tara ER den kuleste i verden!

  De andre venninnene dine virker mer bertete og jålete. Du slår meg som en som ikke er så bertete, mer guttejente med et feminint utseende. :) Er du guttejenta i gjengen? Hehe. Jeg er kanskje den som bryr seg minst om klær, hår og sminke. Også tror jeg jenter som driver med idrett lenge blir litt mer guttete. Du kan nok ha litt rett.

  Hvem liker du best av Tone Damli og Jenny Skavlan? Utseendemessig og personlighetsmessig. Jeg tror ikke jeg har møtt noen av dem, så personlighetsmessig kan jeg ikke uttale meg om. De virker som to tøffe damer begge to, og nydelige som få.

  Hva gir deg motivasjon? Og hvordan holder du motivasjonen oppe? Jeg har alltid hatt en mål å trene mot. Det er motivasjon nok for meg. Jeg kjenner det er verre nå som jeg ikke konkurrerer. Derfor råder jeg alle til å melde seg på et eller annet, så de har en grunn til å komme seg ut.

  Hva syntes du egentlig om at André er så mye borte? Vi er vant til det, men nå som vi har vært sammen hver eneste dag i 4 mnd blir det trist å reise fra hverandre.

  Og hva syntes du om det han driver med? Jeg syns det er dødskult! Etter å ha sett noen freestyle motocross show live, har jeg fått et helt annet syn på det. Det ser ikke like fett ut på TV. Jeg elsker det!

  Når blir det baby ?;) Andre nevnte noe om at det var noe dere tenkte på? Blir nok sååå søte barn!! Haha. Vi tar det helt med ro. Jeg er ikke ferdig med utdanningen, må få meg jobb og en stabil økonomi. Det er også en fordel å bo i samme land ;-)

  Har du noen tips til hvordan å springe intervaller? Skjønner ikke helt hvordan å holde styr på tida skjønner du! (sånn med tanke på når jeg vet at intervallet er ferdig) har ikke klokke og har heller ikke muligheten til å ha noen til å ta tida for meg skjønner du:P vil helst gjøre de ute, og ikke inne på mølle. Du kan enten finne en runde eller strekning du syns er passe lang å løpe intervaller på. Men det beste av alt er om du kjøper deg en klokke. Skal du trene skikkelig må du ha kontroll på både intervaller og pauser.

  Har forstått at du driver og utdanner deg til journalist. Hva er drømmejobben? Og hvor vil du helst jobbe? Drømmejobben er å være reporter under et stort mesterskap. Friidrett ville vært det beste. Jeg har nok mest peiling på langrenn, men det kan jeg nesten ikke jobbe med før Petter legger skiene på hylla. Type sånn jobb som Line Andersen i NRK har.

  Hvor mange dager i uka trener du? Jeg trener minst tre og maks syv ganger i uka.

  Hvor mange kalorier spiser du i løpet av en dag? Det aner jeg ikke. Og det interesserer meg heller ikke.

  Bruker du alltid pulsklokke og pulsbelte når du trener? Bruker ikke pulsklokke.

  Får du tid til å være mye med Andre eller er han opptatt med mye trening for tiden? Vi våkner sammen, spiser middag sammen og legger oss sammen. Noe mer enn det får vi ikke tid til. Det er bare dansing ;-)

  Hvordan ser en typisk dag ut for deg med skole, lekser, mat, trening, familie, venner, kjæreste? Står opp 07.15, spiser, er på skolen kl 08.15, til klokken 14.30 omtrent. Etter det prøver jeg å få meg en treningsøkt, deretter er det middag, slappe av og rett i seng. De dagene jeg har kort dag eller fri fra skolen prøver jeg å finne på noe sammen med venner.

  Hvordan tror du det går med Chris og Petter under VM i Falun? Det blir gull!

  Ønsker du deg barn i fremtiden? Ja, det gjør jeg.

  Hvor langt tror du Andre kommer i skal vi danse? Jeg håper og tror han vinner! Men da må dere stemme ;-)

  Hvor mange år har du igjen av utdanningen din? Jeg går siste året nå.

  Har du og Andre tenkt til å flytte sammen snart? Ja, vi er jo samboere i Oslo nå, så det blir kjipt å reise fra hverandre. Vi må nok snart flytte sammen for godt.

  Hva gjør du i form av veldedighet? Jeg gir 250 kr i mnd til Redd Barna.

  24

  Spørsmålsrunde

  • Publisert 21.10.2014 klokka 14:31
  • Kategori: Blogg

  Hei, samme sammen!

  Det har vært litt hektisk den siste tiden. For å dra igang bloggen igjen tenkte jeg å kjøre en spørsmålsrunde. 

  Spør meg om hva dere vil, så svarer jeg på det jeg i morgen.  Nå venter jeg bare på at regnet skal gi seg, så jeg kommer meg på trening uten å bli gjennomvåt!

  Ha en strålende høstdag♥

  3

  Ny blogg

  • Publisert 26.08.2014 klokka 15:40
  • Kategori: Blogg

  orachel.blogg.no

  Som dere kanskje vet, studerer jeg journalistikk. Nå har vi et verksted som heter "blogging og avansert research". I dette faget fikk vi i oppgave å lage en blogg hvor vi kan publisere det vi produserer av artikler på skolen. Denne bloggen måtte selvfølgelig ha et tema, jeg valgte idrett, trening og livsstil. Jeg skriver mest sportsnyheter, men kommer også til å publisere noen featuresaker om andre tema som er innenfor det tema jeg har valgt.

  Følg gjerne med, hvis dere vil :-)   

   Den nye bloggen vil ikke erstatte denne! :-)

  9

  Svar på spørsmålsrunde

  • Publisert 02.12.2013 klokka 12:00
  • Kategori: Blogg

  Det kommer inn mange rare spørsmål under disse spørsmålsrundene. Dere forstår sikkert at jeg ikke kan eller vil svare på alt, men det meste får dere svar på her.

  Hvordan er kostholdet ditt?

  Jeg har vokst opp med et sunt norsk kosthold. Rent kjøtt, masse fisk, grønnsaker, hvitløk osv. Det eneste problemet jeg har hatt med kosthold er at jeg alltid har vært fryktelig glad i søtsaker. Hvis jeg har godis tilgjengelig - spiser jeg det. Umulig å la være! Det siste året har jeg prøvd å begrense meg. I tillegg har jeg byttet ut noen brødmåltider med salat, varmmat eller knekkebrød. 

  Eksempel på hva jeg spiser i løpet av en dag: 

  Frokost: Havregrøt hvor jeg blander inn en boks yoghurt (double 0%. Lunsj 1: to knekkebrød med skinke, Lunsj 2: Salat. Lunsj 3: to knekkebrød med makrell i tomat + frukt. Middag: Laks, potet og grønnsaker eller kylling, ris og salat. 

  På en skala fra 1-10, hvor fornøyd er du med deg selv?

  Litt merkelig spørsmål. 9 kanskje? Litt småtteri her og der som kunne vært bedre, men stortsett ganske fornøyd med det meste. hehe.

  Trener du hver dag? Ja.

  Hvilke mengdetreningssko anbefaler du?

  Asics kayano hvis du overpronerer. Asics Nimbus hvis du har normalt løpssett. Ønsker du en lettere mengdesko anbefaler jeg Asics Excell 33 eller Ds trainer. De to siste er mine favoritter!

  Hva studerer du? Jeg studerer journalistikk ved Norges kreative fagskole i Trondheim.

  Anbefaler du barfotsko?

  Barfotløping er interessant. Man må begynne med lettvekssko, deretter gå over til lettvekssko helt uten støtte. Deretter barfotsko i 3 minutter etter en løpetur, for så å øke mer og mer. Det er for spesielt interesserte. Hvis du løper 3 ganger i uka ser jeg ikke poenget, men er du løpeentusiast som er nysgjerrig - kjør på!

  Hva ønsker du deg til jul? Jeg ønsker meg en fin klokke, kule vintersko, en hatt, undertøy, sminke (mascara), brun veske. For å nevne noe. 

  Hva er det beste med julen? Pakkene selvfølgelig. Bare så synd at jeg får så lite.. Begynner faktisk å syns den gode maten er høydepunktet, ikke pakkene... Shit,  jeg begynner å bli voksen.

  Har du stort fokus på kropp? Nei, og har heller aldri hatt det. Jeg har fokus på at kroppen min skal løpe raskest mulig.

  Hvor aktiv var du i tenårene? Like aktiv som nå. Trente omtrent hver dag. Jeg var mye mer allsidig. Trente både ski og friidrett. 

  Hvor kjøper du treningsklærne dine? Bestiller fra Asics på nett. De har asics på getinspired.no for eksempel. Løplabbet og XXL har som regel også.

  Årets beste joggesko? Årets nyhet var for meg Asics Lyte 33. Lettskoen i Asics sin 33 kolleksjon. Fantastisk lettsko!

  Hvor er vinterjakken din kjøpt? HER er vinterjakken min kjøpt. Husker ikke hva den kostet.

  Hvilke produkter bruker du i ansiktet? Nå bruker jeg, og er veldig fornøyd med, Dr. med. Christine Schrammek kosmetik.


  Hvilken sminke bruker du? Masse forskjellig, og det varierer hele tiden. Prøver en ny for hver gang jeg skifter mascara for eksempel.

  Er du fremdeles venn med Petter? Ja.

  Hvordan trener du? Jeg har som regel; to styrke økter, en basisøkt, to sprintøkter, to intervalløkter, og noen korte morgenøkter med jogging + hekk, veldig lette økter.

  Hvor ofte har du hviledag? I perioden jeg er inn i nå har jeg én i mnd. 

  Hvilket merke er favoritt-treningstightsene dine? Asics

  Hvilket joggeskomerke liker du best? Asics

  Har du vurdert å bli brunette? Det er leeenge siden jeg var det sist, men det hadde kanskje vært litt gøy med en forandring. Kanskje ikke så mørk som sist, men litt mer karamellfarge? Hva tror dere? Bildet er fra 2008 ;-)   Tjener du penger på friidretten? Går nok i minus ja ;-)

  Har du kjæreste? Nei.

  Hva er ditt treningsmål? Trener hardt for å se hvor langt jeg kan nå, altså hvor god jeg kan bli. Holder på så lenge jeg koser meg med friidretten og treningen.

  Kunne det vært aktuelt å flytte til Vågå? Hehe. Jeg trives veldig godt i Trøndelag altså..

  Hvor ofte er du på Steinkjer? Altfor sjeldent, i følge mamma, pappa og bestemor. Vanskelig nå som jeg er student og har fast treningsgruppe i byen.

  Ønsker du deg barn selv? Ja. Jeg ønsker meg to barn. En gang. Om veldig lenge... Mann først.

  Hvis du skulle holdt på med en annen idrett enn friidrett, hva ville det vært? Langrenn. Slutta når jeg var 15. Så det har alltid vært min idrett nr to. 

  Hvordan skal du feire jul? Med mamma, pappa og bestemor hjemme hos min søster Liv-Miriam, Chris og Tirill og med Chris sine foreldre tror jeg.

  Hvor mye styrkegrunnlag trenger man for å trene eksplosiv styrke/ hopp med medisinball? Medisinballøvelsene er det bare å kjøre på! Gjør ingen skade uansett hvor dårlig trent du er. Hvis du skal begynne å hoppe med vekter bør du bare lære deg teknikken skikkelig først.

  Er du fornøyd med rumpa di? Hvordan får du sånn rumpe? Lol. Ja jeg er fornøyd. Sprint gjør at du får sånn rumpe. Og styrketrening. Knebøy, hip-thrust osv.

  Trener du på treningssenter? Ja, Impulse Lerkendal og Granåsen.

  Hvor ser du deg selv om 10 år? Jeg skal ha en jobb som journalist hvor jeg både får skrive og jobbe som reporter. Helst innen sport og kultur. Drømmen er å ha mitt eget tv-program om trening og en sunn livsstil. Eller med idrettsutøvere. Jeg håper også jeg har funnet drømmemannen, og har et barn eller to.

  Var du spinkel før? Tja, var jo ganske tynn før jeg begynte å trene vekter, men har alltid vært sterk. Var ganske tynn som 10-12åring, men etter det ble jeg ganske normal. Alltid hatt god muskulatur i beina.

  Liker du å være singel? Ja, det er helt greit. Liker å kun tenke på meg selv. Er litt egoistisk. Selvfølgelig savner jeg en person å slappe av med om kveldene, og dele sorger og gleder med, men jeg har gode venner, så overlever nok ;-)

  Hvor liker du best å reise? Jeg har blitt litt USA-frelst etter mine 3 turer over. Var så kult å være i Louisiana å trene med Jays. Kanskje min beste tur noensinne. Og selvfølgelig Las Vegas, det var dødsfett. Og Monaco. Vet da søørn jeg.

  Favorittband eller artist, og hvorfor? Akkurat nå hører jeg mye på Ed Sheeran. Det variere. Hører listepop når jeg trener. Liker også trøndermusikk. Åge, DDE osv. Kurt Nilsen er fin i jula. Hvorfor? Alt til sin tid. Den forskjellige musikken får meg i rett stemning.

  Har du hatt / har du komplekser for noe ved utseende ditt?  Jeg syns jeg er fin som jeg er. Aldri hatt komplekser, men selvfølgelig småting jeg kanskje syns kunne vært litt annerledes. Hadde en periode der jeg ønsket meg store pupper for eksempel, perfekt hud kan jeg fortsatt tenke meg, men det er ikke noe jeg tenker så mye over lengre.

  Fester du mye? Jeg har alltid en periode, rett etter sesongslutt, hvor jeg fester en del. Den perioden varer omtrent 1 mnd, så er det tilbake til normalen, med ganske lite festing. 

  Hva gjør du hver dag? Jeg er på skolen, trener, er med venner og ser tv-serier. Spennende liv?

  Hvordan trener du mage? Se videoene jeg har lagt ut på youtube, og bloggen.

  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

  Håper dere fikk svar på det dere lurte på. Jeg har blitt ganske flink til å svare i kommentarfeltet nå, så det er bare å spørre hvis dere lurer på noe. 

   

  Ha en fin dag, alle sammen.

   

  40

  Spørsmålsrunde

  • Publisert 01.12.2013 klokka 17:10
  • Kategori: Blogg

  For å sparke i gang denne blogginga igjen, tenkte jeg det kunne vært fint med en spørsmålsrune. Enig?

  Dagen i dag har forresten vært som alle andre søndager om vinteren. Langrenn på programmet. Chris presterte topp i helgen! Litt utfordrende å se tv sammen med Tirill, siden hun krever ganske mye oppmerksomhet. Hun forstår heller, dessverre, ikke at det er pappaen hennes som går fort på ski.. Det blir veldig spennende å følge Chris gjennom denne sesongen. Hadde vært konge med OL-plass.

  Fyr løs. Spør om det dere måtte ønske. Lover ikke å svare på alt, siden det ofte kommer mange rare spørsmål, men svarer på det jeg kan og vil :-)

  Svarer i morgen eller tirsdag.

   

  5

  The perfect partydress

  • Publisert 14.11.2013 klokka 12:42
  • Kategori: Blogg

  Hei alle sammen♥

  I motsetning til hele norges motebloggere har ikke jeg peiling på hvilken kjole jeg skal investere i til partysesongen. Allerede neste helg har jeg behov for en fin kjole, men som vanlig er jeg ut i siste liten. De fleste bloggerne gir dere råd om hvilke kjoler dere skal kjøpe. Vel, jeg trenger deres råd. Send linker i kommentarfeltet. Hjelp meg å finn den perfekte kjolen! 

  Bildene er fra "Timeout" med Tina og Rachel på adressa.no. Tider! :-)  Kjekt å slippe og finne antrekk selv - bare bli kledd opp. Hjelp meg, vær så snill?

   

  Ha en finfin dag ♥

  5

  Vil du være med i H&S nye reklamefilm?

  • Publisert 24.07.2013 klokka 21:05
  • Kategori: Blogg

  Foreløpig har vi altfor få innsendte bidrag til konkurransen. Det vil si at det er gode muligheter for å vinne tur til Stockholm 7.-8. august sammen med meg og Emil Hegle Svendsen. Om du vinner får du være med å regissere og delta i reklamefilmen. 

  Alt du trenger å gjøre er å legge ut et bilde eller video på instagram med ditt tips til hvordan Emil skal lage en kul reklamefilm for Head & Shoulders, det er ikke vanskelig i det heletatt! Du kan se de andre innsendte bidragene på Instagram #jegtarregien.

   

   

  Masse lykke til alle sammen!! :-)

  3

  Head and Shoulders konkurranse!

  • Publisert 22.07.2013 klokka 08:20
  • Kategori: Blogg

  Har du lyst til å hjelpe Emil Hegle Svendsen å regissere meg i en reklamefilm, og samtidig spille i filmen selv? Da må du delta i denne konkurransen. Lykke til!  Send inn mange tips, folkens. Emil trenger det!

  35

  Det e miiin dag i dag!

  • Publisert 08.06.2013 klokka 09:40
  • Kategori: Blogg

  Tra-la-la... Jeg har bursdag :-))
  Skal på stevne i dag, så det blir en fin feiring.

  Hurra for meg!

  6

  Flotte Oslo-dager

  • Publisert 10.05.2013 klokka 14:41
  • Kategori: Blogg

  De siste dagene har jeg vært i Oslo og Kongsvinger. En av mine sponsorer holder til i Kongsvinger, Alpha Marketing, og denne uken har jeg hatt to treningsøkter med de ansatte der. De har en veldig stillesittende jobb, og tanken er at de skal få rørt seg litt, komme i bedre form og dermed få mer overskudd i hverdagen. For meg er det også motiverende å hjelpe andre til å finne gleden med fysisk aktivitet, å se at de gir alt, blir kjempeslitne, men likevel syns det er gøy. 

  Når jeg uansett var i Oslo-området tok jeg meg tid til en photoshoot i Drammen, med Rolf Ørjan. Jeg holder på å lage en ny blogg, med helt nytt design, så da trenger jeg også noen nye freshe bilder.

  Oslo viste seg absolutt fra sin beste side de dagene jeg var i byen, med sommer, sol og god stemning. Deilig å komme seg unna regnet i trøndelag noen dager. Jeg koste meg hvertfall skikkelig ♥ ♥ 


  Dette skjer når gruppa får viljen sin....


  Dette gjør vi når jeg bestemmer.. som er liiitt oftere.


  Jeg hadde også en veldig god, men fryktelig vond, økt på Bislett..


  Og koste meg masse 
  ♥ 

   

  Ha en strålende dag alle sammen!

   

  -R  16

  Blogg-challenge?

  • Publisert 02.05.2013 klokka 23:42
  • Kategori: Blogg

  Jeg savner Baton Rouge allerede. Her i Trøndelag er det 5 grader, og i dag snødde det. I mai! Skal det ikke bli sommer snart?

  På tirsdag skulle jeg løpe en ganske hard økt. For det første holdt jeg på å fryse ihjel, i tillegg meldte syra sin ankomst altfor tidlig.. Jeg tror det er på grunn av kulda. Kjennes jo ut som både muskler og ledd fryser til is uansett hvor mye jeg varmer opp. Meen, jeg velger å tro jeg blir tøffere av å trene i drittvær. Tror ikke dere? Kan jo ikke styre været på konkurransedager heller..

  Forresten, jeg vurderer å begynne med "30 days challenge" som Ida Wulff og Fotballfrue gjør om dagen.. For å gi dere noe mer enn trening å lese om. Syns dere det er en god idé?

  Her er noen bilder fra de siste dagene..

  Nå har jeg vært superflink med kostholdet lenge.

  Har vært masse med Tirill <3

  ..og Dotten <3


  Good night.

  8

  Døgnvill i fletta

  • Publisert 28.04.2013 klokka 22:26
  • Kategori: Blogg

  På torsdag morgen, USA-tid, startet hjemreisen. Jeg var ikke hjemme før fredag på kvelden, og da hadde jeg ikke fått sovet et minutt. Slokna heldigvis som en stein kl 23, og sov nonstop til 14. I går derimot, fikk jeg ikke sove før 5 på morgenen.. Jetlag er noe dritt!

  Det var veldig godt å komme hjem, selvom jeg allerede savner den fantastisk herlige gjengen jeg trente med, savner varmen, og det og kun ha fokus på treningen.

  Fra 30 til 5 grader var en ubehagelig forskjell..

  Ha en fin kveld alle sammen <3

  22

  Whoop your ass

  • Publisert 15.04.2013 klokka 17:38
  • Kategori: Blogg

  "Rachel, i'm gonna whoop your ass!" Det får jeg høre hvis jeg ikke løper fort nok, riktig teknisk eller slurver med noe annet, så her er det best å gi jernet.

  Etter en hard treningsuke ble lørdag og søndag fri. Litt uvant å ha to fridager, men det gjorde godt. Nå er jeg klar for en ny uke med tøffe utfordringer..

  Helgen brukte vi stortsett til å slappe av. Vi så på friidrettsstevne på lørdag, og bowlet på kvelden. Helt vilt konkurranseinnstikt på alle sammen, så det var blodseriøst - og veldig gøy!

  Noen bilder fra de siste dagene..

  Her var vi på hibachi restaurant. Der lager de maten rett forran bordet vårt. Veldig underholdende  Blogges


  -R

  19

  Bildedryss Barcelona

  • Publisert 05.04.2013 klokka 03:12
  • Kategori: Blogg

  Jeg er så jetlaged at jeg ikke gidder å tenke. Derfor legger jeg ut noen bilder fra de siste dagene i Spania.

  15

  Beachlife in Barca

  • Publisert 02.04.2013 klokka 00:40
  • Kategori: Blogg

  Treningssamlingen er over og jeg er sliten, men fornøyd. De andre reiste hjem i går, mens jeg er igjen i Barcelona. Jeg skal videre til Louisiana om et par dager, og bestemte meg derfor for ikke å dra hjem. Nå bor jeg sammen med Carina og Tommy som er i byen for å spille inn musikkvideo. Litt forskjell på samlingslivet og artistlivet merker jeg.. 

  De siste dagene av treningssamlingen var vi en del på stranden. Fikk plutselig så dilla på å spille Volleyball, så mellom øktene ble det litt ekstra mosjon på beach'en. I går ble det en hviledag på meg, og jeg kjenner at kroppen har godt av en pause. I morgen blir det tilbake på banen før jeg reiser over dammen for en måned med knallhard trening.

  Blogges 

   

  11

  Savn!

  • Publisert 26.03.2013 klokka 18:48
  • Kategori: Blogg

  Ja, jeg savner venner, mamma og pappa, Liv-Miriam og mange andre når jeg er borte lenge på samling, men det verste er nesten å være borte fra Lille Tirill så lenge. Vi har jo blitt bestevenner, og jeg tror hun syns jeg er kjempekul, men tenk om hun glemmer meg i løpet av de 6 ukene jeg skal være borte?? Det er krise. 

  Jeg ser mye på babyklær og leker her i Barcelona for å prøve å gjøre det godt igjen når jeg kommer tilbake, men innser kanskje at det er litt for tidlig til å kjøpe hennes vennskap.. 

  Uansett, her er vårt siste møte før jeg reiste bort. Rart jeg savner det lille sjarmtrollet?

   

  Jeg veeet, jeg blir suuperteit når jeg snakker med min lille venn, men det føles som den mest naturlige ting i verden når jeg er med henne, men ikke når jeg hører på det etterpå. haha.

   

   

  17

  Tapasdate in Barca

  • Publisert 24.03.2013 klokka 09:30
  • Kategori: Blogg

  I går fikk jeg enedelig tid til å møte Silje. Hun savnet meg så fælt, så hun måtte ta turen til Barcelona for en langweekend. Det er ikke mye tid mellom slagene her nede. Mellom øktene vil vi gjerne slappe av og etter andre økt er det best å få i seg mat og komme seg i seng. I går kveld dro jeg likevel inn til byen for å spise med Silje og Jørgen. De har tapas restauranter på hvert gatehjørne her, så vi gikk for det. Nå som jeg skal være på reise så lenge var det veldig koselig at Silje kom hit :)


  I motsetning til andre, liker Silje å redigere bildene så hun blir bleikest mulig. Ikke helt normal hu'derre.


  Mitt aller første bilde-i-speilet-bilde.. EVER! Og forhåpentligvis det siste.

  Fikk trent to gode økter i går også. Hekk på første økt, og styrke på andre. Hekken gikk ikke såbra, men det har en så naturlig forklaring som at jeg ikke har trent på det i vinter. Mye lettere å få trent hekk utendørs. På styrkeøkta kjørte vi frivending og ett-bens knebøy. Og i dag er jeg støl!

   

  Nå skal jeg ut på intervalløkt! 

   

  Mens jeg er her og trener.. Hvilke påskeplaner har dere?

   

   

  11

  Bose sport headphones

  • Publisert 21.03.2013 klokka 14:30
  • Kategori: Blogg

  Jeg syns det er nesten håpløst å finne øreplugger som sitter skikkelig når man trener. Spesielt når man løper faller de ut hele tiden. Jeg har trent med headset en stund med det blir altfor varmt og ubehagelig. Sånne som man putter laaangt inn i ørene kan også funke, men de får jeg fort litt vondt av etter lang tids bruk. Jeg har også opplevd at headset og øreplugger blir ødelagt på grunn av svetting.. Ja, jeg svetter mye! Og det føler jeg er noe hodetelefoner burde tåle. 

  Derfor er jeg strålende fornøyd med min nye investering. Måtte ha noen nye før jeg reiste på treningsleir til Barcelona, og valget falt på Bose SIE2i sport headphones. De er laget for alt det jeg trenger; både sitte godt og tåle fuktighet og svette. I tillegg fulgte det med et overarmbånd for iphonen min, som jeg er avhengig av og alltid må ha med meg. Det er også mikrofon på høretelefonene så man kan bruke de til å snakke i mobilen.

  Så langt er jeg hvertfall fornøyd med mine nye øreplugger. De sitter fast når jeg løper fortere enn lynet, og er samtidig behagelige. What more do u need?


  De finnes både i orange og grønn. 

   

  Hvilke syns dere er de beste ørepluggene/headsetet til trening?

   

   

   

  12

  De gale har det godt

  • Publisert 20.03.2013 klokka 09:03
  • Kategori: Blogg

  Siden det ikke er så fint vær her i Barcelona, og vi ikke kan sole oss og heller ikke gå så mye i byen mellom øktene, blir det mye døtid. Vi spiser og sover, men bortsett fra det må vi prøve å underholde oss selv litt..

  I går klikka det en smule for meg og Tara, og vi satte i gang en 10 minutters konsert /danseshow. Artig for oss, og våre to roomies Silje og Alisa.. Håper jeg.

  Kanskje, en dag i fremtiden, får dere se "The movie edition" av denne galskapen. Foreløpig skal ikke den se dagens lys ;)

  Ønsker dere en morsom dag!

  11

  God helg

  • Publisert 16.03.2013 klokka 10:00
  • Kategori: Blogg

  Nyt helgen og lad batteriene!

   

  21

  Ny styrkeøvelse

  • Publisert 15.03.2013 klokka 15:00
  • Kategori: Blogg

  Torsdag er styrkedag. Som jeg har sagt før elsker jeg styrketrening! Knebøy, frivending, markløft, bulgarsk knebøy + diverse overkroppsstyrke og selvfølgelig mage og rygg. I det siste har vi begynt med en ny styrke øvelse; Hip thrust. Den kjennes skikkelig i rumpa for å si det sånn. Og det liker vi vel? :) Vet ikke helt forskjellen på hip thrust og glute bridge, bortsett fra at i hip thrust bruker vi benk og glute bridge ligger vi på gulvet, men jeg har valgt å bruke benk. Vet ikke om noe annen øvelse som trener rumpa bedre. 

  Har ikke noe bilde av øvelsen enda. Men man ligger med øverste del av ryggen på en benk, med 90 grader i kneleddet og beina på gulvet. Senk rumpa til gulvet og løft den opp til strak kropp igjen, stram rumpa for å få hofta så høyt som mulig. 

   Dette er noen av styrkeøvelsene jeg bruker. Gamle videoer, men øvelsene er fortsatt de samme - selv om jeg løfter tyngre ;)

   

   

  Hva er dine beste rumpeøvelse?

   

  15

  Kroppspress i Norsk friidrett?

  • Publisert 15.03.2013 klokka 09:00
  • Kategori: Blogg

  For en stund tilbake kunne vi lese en ung jentes kronikk i Aftenposten om kroppspress, slanking og kritikk av konkurransedraktene i friidrettsnorge. VG valgte også å lage sak om dette. 

  Jeg syns selvfølgelig det er synd hvis noen har bedt denne jenta eller noen andre jenter om å slanke seg. Likevel sier jeg meg uenig i hennes utsagn om stort slankepress og påtvungne klær. Jeg har drevet med friidrett siden jeg var 6 år, og noe av det fine med idretten min syns jeg er at det er rom for alle. Friidrett har så stort spekter i øvelser, at også kroppene varierer veldig. Langdistanseløpere, sprintere, kastere og hoppere.. Alle øvelsene krever forskjellig fysikk, og derfor finner vi alle slags former og fasonger på friidrettsarenaen, og min erfaring er at alle er like aksepterte.

  Er det stort kroppsfokus i friidrett? JA. Som i alle andre idretter. Når man driver med idrett får man et annerledes forhold til kroppen sin, men jeg mener dette skjer automatisk når man som idrettsutøver bruker kroppen som et redskap til å oppnå gode resultater. Man bruker den hver dag for å forbedre den til å yte maksimalt, derfor har alle fokus på egen kropp. 

  Også klærne blir kritisert i kronikken. "Mens guttene bruker shorts og singlet eller løpedrakt, går jentene rundt i bikinilignende overdel og kort shorts. Draktens to deler krever at man viser magen og overlater ikke mye til fantasien. Hvorfor er det slik? Selv om tanken kan synes rar, hadde det i grunn vært rettferdig om guttene løp i bar overkropp når jentenes drakter er designet på den måten de er. (...) Den samme drakttendensen finner vi i flere andre idretter, som sandvolleyball. (..) føle oss mer vel i de små klærne vi er påtvunget på friidrettsbanen".

  I mine år på friidrettsbanen har jeg aldri blitt utsatt for at noen har fortalt meg hva jeg skal ha på meg og ikke. Jeg har løpt i lang bukse og langermet når jeg har hatt lyst til det, og ikke fått noen reaksjoner. Men også i truse og topp når jeg har følt at det er mest komfortabelt, og også fått aksept for dette valget av klær. De fleste jentene velger å løpe i short og topp fordi det er sommer og varmt når vi konkurrerer og da er det behagelig med så lite klær som mulig. At gutta løper med en shorts som er en smule lengre enn damemodellen og en singlett isteden for topp utgjør vel ikke store forskjellen? Hadde det ikke vært for sponsorer og startnummer hadde nok gutta løpt i baris.. Dessuten er det like mange kvinnelige friidrettsutøvere i diamond league sirkuset som løper med singlet og ikke topp, det er den nye friidrettsmoten. Følg med! Så i denne jentas øyne er vi kanskje et skritt nærmere likestilling fordi vi dekker magen? 

  Det å sammenligne friidrett med sandvolleyball gir ingen mening og blir helt feil. De har regler for hvor store trusene kan være. Noe jeg syns er latterlig. Det har vi ikke i friidretten. Du får lov til å løpe med kjeldress om du skulle velge det. 

  For meg handler det om komfort, derfor kler jeg meg etter vær og ønske. Jeg håper og tror at alle kan trene og konkurrere i akkurart det som passer dem på friidrettsbanen.  Hva mener dere om kroppspress i Norsk idrett?

   

   

  28

  Hola Barcelona

  • Publisert 13.03.2013 klokka 09:00
  • Kategori: Blogg

  Det snør, det snør tiddelibom. Det er de'et det gjør, tiddelibom. Nå snør det mye mer enn før, tiddelibom og hutte-meg-tu! Trondheim er en konstant snøstorm om dagen, og i går løp vi 2x10x200m ute, i snøstorm.. Da er det deilig å tenke på at jeg om under en uke befinner meg i Barcelona på treningssamling med Steinkjer friidrettsklubb. Jeg gleder meg masse! Etter 10 år med treningssamlinger, to ganger i året, på Gran Canaria, blir det morsomt å oppleve noe nytt. 

  Jeg var litt skeptisk i starten fordi været er litt dårligere på fastlandet enn på Kanariøyene, og siden vi trener så mye kan vi ikke traske rundt i byen hele dagen. Derfor tenkte jeg at jeg kunne bli litt kjedelig, men nå kjenner jeg at jeg gleder meg skikkelig, og at en forandring absolutt er på tide. 

  Treningssamling er superdigg uansett! Masse trening i sol, på bar bakke, masse god mat og nye opplevelser. Samtidig er det fantastisk å ha fokus kun på treningen, og glemme hverdagen for en stund. Se hvor flott vi har det på samling da...


   

  Som sagt, jeg har aldri vært i Barcelona før, og nå skal jeg være der i 2 uker. Hva MÅ jeg oppleve, hvor er de beste spiseplassene og severdighetene?

   

  11

  Etterlengtet frisørtime

  • Publisert 07.03.2013 klokka 12:01
  • Kategori: Blogg

  Endelig tok jeg meg tid til å dra til frisøren igjen. Du tenker sikkert at det ikke er så stress, meen når jeg bor i Trondheim og har fast frisør i Lørenskog, er det litt verre. Håret mitt vokser som gress,så det var absolutt på tide å få stussa endene og farget etterveksten. Snart reiser jeg for å være 6 uker i varmen, derfor bestemte vi oss for at jeg til en forandring skulle legge inn noen mørke striper også.. Så unngår jeg kanskje at håret blir platina. 

  Jeg er alltid fornøyd etter et besøk hos Hairport på Metro senteret i Lørenskog. I tillegg er det fantastisk god stemning i salongen, og Tina er vidunderlig :-)

  Hairport klipte nylig for kreftsaken, noe de gjør en gang i året. Jeg er veldig stolt av å klippe meg i en salong som er opptatt av en så viktig sak!

  Besøk gjerne facebook-siden deres HER.

   

  39

  Ukeslutt P2

  • Publisert 02.03.2013 klokka 11:30
  • Kategori: Blogg

  Den siste uka har det vært mye snakk om bruddet mellom Tone Damli og Aksel Hennie. Ikke nok med at hele Norge snakker om det, men alle aviser skriver om det og spekulerer i rykter. På toppen av det hele skriver blogger Christian Burmeister om det han mener å vite er årsaken til bruddet. 

  I dag har jeg vært med i en debatt om hvorvidt etter var riktig eller ikke. Christian har argumentert med at han har yttringsfrihet, mens jeg mener det ikke er riktig å bruke yttringsfriheten til å krenke privatlivet til andre. Det er lov til å provosere og å bevege seg i grenseland, men jeg mener sex og samliv hører til privatlivets fred.

  Hør debatten med Christian Burmeister på P2 kl 12.30.

  Hvor syns dere grensa går til hva man kan utlevere om andre?

   

  16

  PC fra Datasentrum

  • Publisert 01.03.2013 klokka 10:57
  • Kategori: Blogg

  Dere husker kanskje at jeg fortalte at skjermen på PC'n min ble knust da jeg var i syden? Da fikk jeg kjenne på hvor kjipt det er å være uten en stund. Da jeg kom hjem tok jeg kontakt med Datasentrum i Stjørdal for å få den beste bærbare pc'en for mitt bruk, da jeg hadde hørt at de har veldig god service og peiling på data. 

  Butikken ligger i Kjøpmannsgata 35 i Stjørdal sentrum, og var helt klart verdt turen fra Trondheim. Får ikke i nærheten like god hjelp på de store kjedebutikkene.  Å være sikker på at jeg får rask og god hjelp hvis det skulle oppstå problemer er også viktig for meg, slik at jeg ikke blir uten PC noe lenge hvis uhellet er ute. Derfor syns jeg det er en trygghet at Datasentrum har eget serviceverksted for reparasjoner, oppgraderinger osv. Ikke at mine behov i en PC stiller veldig store krav, men det er viktig at ting er i orden. 

  Jeg endte opp med en Asus x501a. Jeg blogger, surfer, ser filmer, redigerer bilder og videoer, og er strålende fornøyd med min nye PC :-)

  Jeg er ingen datanerd, men jeg vet hva god service og gode priser er, og det fikk jeg hos Dataservice. Som forøvrig også har andre produkter enn data.

  Besøk nettbutikken deres HER. (som også tilbyr hent i butikk). Eller besøk de på facebook HER.

      

  Hva er det viktigste for deg når du kjøper PC?                                                                              

   

   

                                                                                                      Annonse


  15

  Tusen takk for tilbakemeldingene!

  • Publisert 24.02.2013 klokka 11:43
  • Kategori: Blogg

  Dere er tipptopp ostepop! 

  Har lest gjennom alle tilbakemeldingene nå. Tusen takk alle sammen. 

  De aller fleste setter tydeligvis pris på treningsinnleggene mine, både dagens økt og det jeg skriver om min egen trening. Og det er jeg veldig glad for, fordi det er jo målet mitt med denne bloggen - nemlig å inspirere og motivere dere til fysisk aktivitet og en sunnere livsstil. 

  Det mange av dere ønsker i tillegg til treningstips er kostholdstips, og da konkrete oppskrifter og hvorfor jeg spiser som jeg gjør. Nå har jeg faktisk blitt ganske flink med kosthold selv, så det skal la seg gjøre. Dere vil også ha litt mer hverdagsblogging, og mange ønsker at jeg blir litt mer personlig rundt mine mål, tanker om framtiden, utdanning, meninger om ting som skjer i samfunnet osv. Dette er ting jeg absolutt kan begynne med. Selv om det ofte kan bli litt bråk når jeg skriver mine meninger, men da må dere huske at vi ikke trenger å bli sure selv om vi er uenige ;-)

  Dette krever kanskje at jeg blir litt flinkere til å ta bilder av ting jeg gjør, og i det heletatt huske å ta med kamera. Det blir vel en rutine etterhvert?

   

  Dette tror jeg blir bra. Så håper jeg å oppfylle deres forventninger, og at dere blir strålende fornøyde etterhvert :-) 

   

   


  Nå er det VM igjen! Ha en strålende dag :-)

   


  69

  Bloggtips tas i mot med takk

  • Publisert 17.02.2013 klokka 18:36
  • Kategori: Blogg

  Selvfølgelig skal jeg fortsette å blogge om både min egen trening og tips til økter dere kan trene, men jeg har lyst til å høre hva mer dere kan tenke dere at jeg skriver om? Jeg vil gjerne fornye meg, og tilpasse meg litt etter det dere vil lese om. Så jeg tar i mot tips med takk.

  Jeg vil gjerne at dere skal komme med andre forslag enn det "alle" blogger om. Altså type klær, smike osv. Vær kreative og tenk annerleder :-)

  Takk for hjelpen folkens 
   

  16

  Barnebilder

  • Publisert 05.02.2013 klokka 12:11
  • Kategori: Blogg

  Av og til er den noen som spør om jeg kan legge ut bilder fra jeg var yngre. Nå har mamma sendt over noen, så her kommer første runde med bilder fra jeg var både tannløs og hadde monobryn :-)

  Enjoy!   

  10

  NM dag 1

  • Publisert 03.02.2013 klokka 11:28
  • Kategori: Blogg

  I helgen er jeg som sagt på innendørs NM i friidrett, det arrangeres i Haugesund, og etter en fryktelig melkerute kom vi oss endelig fram fredags kveld. Vi skulle egentlig reise trondheim - bergen - Haugesund, men så var flyet fra Trondheim forsinket, så vi ikke rakk flyet fra Bergen til Haugesund. Derfor måtte vi fly til Oslo, også til Haugesund. Vi reiste altså fra 14 på dagen og var framme på hotellet kl 23.30. 

  I går var første dag av NM, og jeg løp både 400m og 200m. 400m gikk helt ok, jeg løp bedre enn forrige helg, men etter 300m stopper jeg litt opp. 200m som gikk etter 400m gikk ganske sakte, siden jeg var ganske sliten. Jeg skal jo tåle to løp på en dag, men ikke når det er så lenge siden jeg har konkurrert, og jeg i tillegg har trent skikkelig i bare 6 mnd. Uansett, et helt ok NM. 

  I dag er det stafett. Jeg løper sammen med Tara, Nina og Emily. Det blir gøy :)

  Bilder fra reisen.


  Ingar og meg

  Før gårsdagens løp :-D

  Og etter gårsdagens løp..


  Tara, Emily og Martine


  Roald, meg og Anne

   

  Ha en fin dag!

  11

  Avreise NM

  • Publisert 01.02.2013 klokka 16:44
  • Kategori: Blogg

  Nå sitter jeg på Værnes og venter på et fly som er en og en halv time forsinket. Jeg skal som sagt til Haugesund for å delta på NM, da må vi fly via Bergen, så håper virkelig flyet videre venter på oss. Matpakken har jeg også spist opp, og hva finner jeg av mat på flyplassen? Boller, tørre baguetter, pølse og pizza. Skulle gjerne hatt litt ordentlig middag nå.. Uansett, dette blir en veldig morsom helg med tøffe konkurranser. Jeg trenger masse stevner framover for å tåle melkesyra bedre.

  Skikkelig utdate om NM kommer senere, når jeg ikke er stuck på en flyplass..

  40

  Latterlig VM-uttak

  • Publisert 28.01.2013 klokka 16:00
  • Kategori: Blogg

  I helgen ble NM på ski arrangert på Hamar. Denne gangen var det spesielt spennende med tanke på VM uttaket, og at de aller fleste landslagsløperne har gjort det rævva i år. Petter og Martin Johnsrud Sundby har gjort det bra, og Chris - tidlig i sesongen. Dermed var det spennende å se hvem flere som skulle inn på distanselaget.. Under NM imponerte Krogh på 15km individuell start, og Tønseth gikk bra under fellesstarten. Jeg syns selvfølgelig disse fortjente en plass på VM-laget. 

  Da laguttaket kom og Chris ikke var uttatt skjønte jeg ingenting. Han har gått strålende i verdenscupen tidligere i år, valgte å stå over tour de ski, ble syk før NM, men gikk likevel brukbart. 

  På hvilket grunnlag ble Petter Eliassen tatt ut? Som jeg ikke har sett snurten av tidligere i år.. Og Tord Asle Gjerdalen? Hva har han prestert i år? Friplasser? Oh yes. 

  Til og med når de blir spurt av VG hva de selv syns om at de er tatt ut istedet for Chris Jespersen, virker det som de skjemmes. De forsvarer ikke seg selv, og det skjønner jeg godt - nettopp fordi det er FLAUT! Også Åge Skinstad svarer meget vagt.. At Chris tidligere år har hatt nedadgående form. So what? Nytt år - nye muligheter! Det Norske landslaget burde bite det i seg, innrømme feilen, og rette den opp. 

  LATTERLIG!

  VGs avstemning  taler vel for seg. 62 % mener han burde vært tatt ut isteden for av en de andre, 20% mener han i hverfall burde fått en reserveplass og 18% mener uttaketer riktig. 


  Bildet er tatt fra vg.no

  Ps: Dette er ikke ment som kritikk mot utøverne, det er ikke de som tar ut laget, men mot ledelsen.

  Dette er min mening. Hva syns dere?

   

  15

  Herlige treningsdager

  • Publisert 05.01.2013 klokka 23:21
  • Kategori: Blogg

  Nå har vi trent en uke her på Tenerife. Jeg elsker hverdagen her nede. Kun trening, mat, soling og hvile. Vi har trent mye bakkeløp, sprint, hekk og spenst så langt, og en syreøkt. I morgen har vi fridag, før det braker løs med en skikkelig helvetesøkt på mandag! 300m, 250m, 200m og 150m. Jeg gleder meg allerede!!

  I dag da jeg kom hjem fra middagen og satte på pc'n var skjermen plutselig ødelagt.. Wtf? Hvordan kan det skje? Den har stått urørt på bordet mens vi var borte. Skjønner ingenting jeg. Bittert.

  Uansett, ingenting ødelegger humøret mitt her nede. I morgen skal jeg bare nyte fridagen og lade batteriene.

  13

  Godt nyttår!

  • Publisert 31.12.2012 klokka 22:17
  • Kategori: Blogg

  Jeg vil ønske alle mine fantastiske lesere gjennom 2012 et enda bedre 2013! Håper kvelden blir strålende. Kos dere masse. Blogges i 2013!

  Varme klemmer fra Tenerife

  6

  God jul

  • Publisert 31.12.2012 klokka 14:07
  • Kategori: Blogg

  Jeg tok meg nok en gang friheten til en bloggpause. Jula var travel med masse familietid, venner, festligheter og altfor mye mat.

  Jeg hadde en fantastisk jul, men nå er jeg på treningssamling. Skal prøve å oppdatere dere fra Tenerife!

  7

  Juleferieeee

  • Publisert 12.12.2012 klokka 17:22
  • Kategori: Blogg

  I dag hadde vi siste dag med innspilling av Adressa sin julekalender, og alle gavene jeg har funnet er levert til noen som ble veldig glad. Nå har vi vært rundt omkring i hele Trøndelag, og jeg er fornøyd med resultatet. Målet var at det skulle bli årets beste julekalender, og jeg har enda ikke sett en bedre, så jeg tror vi sier at målet er nådd ;-) I løpet av de siste dagene har jeg klart å dra på meg en skikkelig forkjølelse, ikke så rart siden nissedrakten min ikke er av den varme sorten. Jeg tar dagen i dag treningsfri, så er nok energien tilbake og snørra borte til i morgen. 

  Til dere som har vært for late til å klikke dere inn på adressa sin hjemmeside; her er noen flere episoder av tidenes beste julekalender, EVER lissom. 

   

   

   

   

   

  Liker dere Adressas julekalender?

   

  11

  Julekalender på adressa.no

  • Publisert 01.12.2012 klokka 18:33
  • Kategori: Blogg

  Hei igjen alle sammen

  Det har vært litt hektisk med jobb og trening den siste tiden, og i dag fikk dere se resultatet av denne jobbingen.. I allefall første av tjuefire episoder. Jeg har jobbet med adressa.no sin årlige julekalender, og har hatt det veldig gøy underveis. Poenget er at dere skal gjette hvor jeg er, og det vil være et nytt sted for hver dag i hele adventstiden. 

  Dette prosjektet bød på mange nye utfordringer og pinlige øyeblikk, men beste av alt; latter. 

  Obs: Innslaget kan være noe flaut. Og i feil str. Så halve videoen er borte.. Gå HIT for å se den skikkelig.

   

  Hva syns dere? 

   

  34

  Svar på spørsmål del 2.

  • Publisert 23.11.2012 klokka 22:29
  • Kategori: Blogg

  Her kommer resten av svarene på spørsmålene dere stilte. 

  GENERELT/PERSONLIG:

  -Hvordan ser en typisk dag ut for deg? Står opp ca 8-9. Trener i 9-10 tiden. Er på jobb til ca 11. Jobber til 16. Drar på trening til 18. Hjem å spise og dusje. Slappe av litt. Rett i seng. Ikke veldig mye spennende, men det er viktig for meg å få tid til venner, familie og kjæreste i helgene.

  -Hvilke tre egenskaper er du mest fornøyd med ved deg selv? Jeg er positiv, energisk og troverdig. 

  -Hvilke tre kroppsdeler er du mest fornøyd med ved deg selv? Beina, overkroppen og armene. Altså hele meg ;-) Er kanskje mest fornøyd med lårene mine, og magen begynner å bli godt trent igjen etter et år med hvile.. ;-) 

  -Hvem var du på ungdomsskolen? Jeg var nok en av de som lo høyest og gjorde mye sprell. Ikke mest konsentrert i timene, men stortsett snill og stille når det måtte til. Guttegal og flørtete ble jeg nok også iløpet av årene på ungdomsskolen. Har iallefall roet meg noe med årene.

  -Hvilke mannlige kjendiser syns du er pene? Leonardo DiCaprio, Josh Hartnett, Ashton Kutcher, Channing Tatum, Ian Somerhalder, Paul Walker, Tom Welling, Jude Law, Johnny Depp, Jake Gyllenhaal... Det ble ganske mange, men det finnes jo mange hunks i Hollywood.

  -Hvilke kvinnelige kjediser syns du er pene? Jessica Alba, Megan Fox, Mila Kunis, Cheryl Cole, Adriana Lima.. Noen av mange heite.

  -Hvem er dine forbilder? Sanya Richards-Ross, Melanie Walker, Lashinda Demus, Allyson Felix, for å nevne noen.

  -Hvem dater du? Kim Andre Brandtzæg

  -Hvem er dine beste venner? Cathrine, Silje, Tara, Karen, Henrik, Arve, Sondre, Fredrik, Petter, Linda, Nina, Anne Grete, Kathrine, Anja. Med fare for å glemme noen....

  -Hvilke blogger leser du? Er litt for dårlig til å lese andre blogger, jeg kunne nok lært mye av det. Men leser de mest leste i Norge og Sverige, i tillegg til friidrettsblogger.

  -Tenker du noen ganger på hva andre mener om deg? Jeg har blitt veldig flink til å ikke bry meg så mye om hva andre mener. Jeg tar hensyn til andre, men så lenge jeg kan stå for det jeg gjør, så er det ikke så farlig hva andre mener. 

  -Blir du sjalu? Nei, sjalusi ser jeg ingen vits i, og det skaper bare drama, og det gidder jeg ikke. Så jeg er veldig lite sjalu.

  -Er du veldig selvsikker? Ja, selvtillitten fikk jeg tidlig gjennom idretten. Der må man ha tro på seg selv for å kunne lykkes. Selvfølgelig har jeg dårlige perioder, men stortsett er jeg veldig selvsikker. Det er nok derfor jeg klarer å ikke bry meg så mye om hva andre sier og mener om meg også.

  -Har du noen gang hatt komplekser for kroppen din? Nei, jeg har alltid trent, og vært fornøyd med kroppen min. 

  -Har du noen gang gjort noe veldig galt? Hm, veldig galt? Nei det tror jeg ikke. Var rampete da jeg var liten, og kanskje litt enda, men ikke noe alvorlig galt. Kjipt, men sant :-)

  -Hvordan er det å være tante? Heelt fantastisk! Ingen gjør meg så glad som lille Tirill. Når hun ser på meg og smiler og ler, blir jeg helt forelsket. Jeg har et veldig nært forhold til min søster og hennes kjære Chris, så det gjør nok at jeg også kommer til å ha et veldig nært forhold til niesen min. Akkurat nå er hun bestevenn med puppen til mamma'n sin, men etterhvert skal vi bli bestiser ;-)

  -Hvem skal du feire jul med? Mamma, pappa og bestemor. Og kanskje to av søskenbarnene mine. Søster med familie kommer til trøndelag i romjulen, så skal også være med de i julen.

  -Hvorfor flyttet du tilbake til Trøndelag? Fordi Oslo var for stort, så alt tok for mye tid. I tillegg ville jeg bo nærmere familien igjen, og komme meg tilbake til treningsmiljøet i Trondheim.

  -Savner du Oslo? Nei egentlig ikke. Jeg er i Oslo på besøk til Kim ganske ofte, og da kjenner jeg at Trondheim er mer riktig for meg.

  -Har du utdannelse? Jeg har studert idrett- og samfunnsvitenskap på NTNU. Skal starte på journalistikk neste år.

  -Hvilken videregående skole gikk du på? Steinkjer videregående skole. Idrettsfag.

  -Hvordan går det med deg og Kim? Strålende ♥ 

   

  SKJØNNHET:

  -Hva er dine skjønnhetsrutiner? Renser huden morgen og kveld. Bytter produkter ofte for å finne min favoritt (leter fortsatt). Dagkrem, nattkrem og øyekrem. Ikke noe hokkuspokkus.

  -Hva gjør du for å få så fin hud? Jeg har egentlig aldri blitt ferdig med fjortiss-perioden, når det kommer til huden min, så har ikke akkurat fin hud. Bildene lyver nok litt. Men gjør mitt beste for å fikse problemet. Ikke lett det det du...

  -Bruker du mye sminke? Nei jeg er litt lat når jeg gjelder å ordne meg. Orker ikke bruke så mye sminke til vanlig. Syns også det er greit at det er forskjell på hverdags og fest, så da kan jeg heller jåle meg skikkelig når det først er en anledning.

  -Hvor høy er du? Hva veier du? Jeg er 162cm og 58kg

  -Hvor/hvordan napper du øyebrynene? Jeg har hatt veeeldig mange tabber når det kommer til brynene mine. Har nesten ikke hatt bryn i perioder. Har egentlig veldig store, men tror jeg har funnet en form som passer meg. Napper de selv. Før gikk jeg til hudpleier Maud på Clinique Cicerone i Trondheim, vurderer å gå dit igjen nå som jeg er tilbake i byen.

  -Hvilken sminke bruker du? Varierer veldig. Ikke noe faste merker eller favoritter. Eller, det går ofte i Lancome maskara.

  -Sletter du håret? Nei, trenger ikke. Har ikke fall i håret over hodet. Trist...

  -Har du store pupper? Nei, de har jeg trent bort ;-)

  -Syns du at du selv har stor rumpe? Nesj, sånn passe stor. Har jo sprettrumpe, men den kan gjerne bli enda større. Digger store, spretne rumper 

  -Hva slags type guttekropp liker du? Trente, muskuløse. Ikke altfor store, ikke altfor tynne. Midt mellom :-)

  -Hva slags jentekropp? Sunne, trente, sterke kropper med passe mye muskler. Syns ikke det er pent med for "deffa" damekropper. Men det meste er flott så lenge det er sunne kropper.

  -Er du opptatt av utseende? Føler du presset? Ja jeg bryr meg om utseendet, men er overhodet ikke noe jeg tenker mye på. Jeg føler veldig lite press utseendemessig. Har lært meg å være komfortabel med meg selv, og da bryr man seg ikke så mye om hva andre mener. Jeg er fin uansett ;-)

  Hvordan får du så langt hår, uten at det blir slitt? Jeg klipper meg ofte, og alltid hos min fantastiske frisør Tina hos Hairport på Metro senteret. Og bruker alltid de produktene hun anbefaler for håret mitt. Hun kjenner håret mitt, og vet hvordan jeg skal ta vare på det. 

   

   Håper de fleste har fått svar på det dere lurte på. God helg søte små ♥

   

   

   

  9

  Svar på spørsmål del 1: Trening og kosthold

  • Publisert 21.11.2012 klokka 23:43
  • Kategori: Blogg

  Her er første del av svar på spørsmålene dere stilte i løpet av gårsdagen og dagen i dag. I morgen kommer resten. Da svarer jeg på de mer generelle og personlige spørsmålene, i tillegg til spørsmål og skjønnhet. 

  Håper dere finner ut noe nytt om meg gjennom disse svarene :-)

   

  TRENING:

  -Trives du i Trondheim? Ja, jeg trives veldig godt i Trondheim. Har nettopp flytta tilbake etter et år i Oslo. Det er fantastisk å være nært familien igjen og tilbake i mitt faste treningsmiljø. 

  -Hva jobber du med nå? Jeg jobber freelance i Adressa i Trondheim

  -Hvor i Trondheim bor du? Nå bor jeg på Kolsås hos min søster. Jeg flytter inn i en leilighet på andre siden av byen snart. Altså nært Ranheimshallen.

  -Har du vært i Tromsø? Hvis ja, hva syns du? Ja, jeg har løpt i Tromsø. Der var en fin og koselig by, men det var litt kjipt å komme på friidrettsstevne der i mai, og se at det fortsatt var snø på banen.

  -Hva er fettprosenten din? Aner ikke. Aldri målt.

  -Hvor ofte trener du? 6 dager, 8- 10 økter i uka.

  -Hva gjør du for å motivere deg i perioder med dårlig motivasjon? Tenker på målene jeg har satt meg. Og hvor mye glede det gir meg når jeg når de. Jeg vet også med meg selv at det er fantastisk deilig å trene når jeg først kommer meg ut, så jeg presser meg til å komme meg på trening - deretter går alt av seg selv.

  -Hva er målene dine? Gjøre hva jeg kan for å bli best mulig. Mer om mine mål kommer ved en senere anleding..

  -Hvor får du all energien til å trene fra? Jo mer jeg trener, jo mer energi får jeg. Ja, jeg blir sliten, men energien er fortsatt der.

  -Vil du bli profesjonell hekkeløper? Det er drømmen. 

  -Hvor får du tak i treningstøyet ditt? Bestiller direkte fra Asics.

  -Hvilke treningssko anbefaler du? Jeg syns Asics er best. Og jeg liker Ds trainer, Gel excel 33, Gel lyte 33, sky speed, nimbus og kayano. Men anbefaler å teste føttene hos Løplabett for å finne riktige sko til deg.

  -Hvor trener du? På vinteren trener jeg i Ranheimshallen, på Elixia og Impulse. Og prøver å komme meg ut når det er føre til det. På sommeren trener jeg på friidrettsbanen på Øya i Trondheim, eller på friidrettsbanen på Guldbergaunet når jeg er hjemme hos mor og far.

  -Når bestemte du deg for å satse på hekkeløp? Hvilke andre øvelser har du drevet med? Jeg bestemte meg for å satse mest på 400m hekk da jeg var 16-17 år. Før det var 800m min distanse. Jeg løper også mye 400m, 200m og 100m. Fram til jeg var 14-15 år drev jeg med alt innen friidrett, bortsett fra kastøvelsene. Likte lengde og høyde veldig godt i tillegg til løp.

  -Er det treneren din som setter opp treningsprogrammet ditt? Ja, treneren min, Eirik Røe setter opp treningsopplegget mitt.

  -Hvor mange styrkeøkter i uka? De viktigste øvelsene? Jeg har to rene styrkeøkter, hvor jeg kjører tung styrke med vekter. Har også en økt hvor jeg kjører spesifikk løpsstyrke med lettere vekter. Kjører generell styrketrening nesten hver dag.

  -Hva er, etter din mening, de viktigste delene ved sprinttrening? Jeg mener det viktigste for å bli en god sprinter er løp rundt 90%-max (hurtighetstrening), spenst, styrke og teknikk.

  -Hvordan forhold har du til doping? Jeg er helt mot doping, og vet veldig lite om temaet. 

  -Hva syns du om friidrettsutøvere som doper seg? Det er trist og frustrerende at idrettsutøvere, uansett idrett, doper seg.

  -Beste trening for rumpe/lår? Min erfaring er knebøy, strake markløft, ett-bens knebøy, hip-thrust og utfall. 

  -Skal du være med i NM-innendørs? Ja det skal jeg. Gleder meg :)

   

  KOSTHOLD:

  Klarer du å ha et sunt kosthold? Merker du noe effekt på treningen? Jeg har blitt flinkere enn jeg var, men det er fortsatt en vei å gå. Spiser fortsatt for mye godis. Men jeg merker fortskjell på hvordan jeg fungerer på trening. Har mer energi og får ikke så fort vondt i magen, som da jeg spiste mer junk og snacks.

  Bruker du kosttiskudd? Nei jeg har tro på et sunt kosthold, men selvfølgelig, er det noen stoffer man mangler uansett hvor nøye man er med kosthold, er det ikke noe i veien med å supplere med kosttilskudd.

  Hvordan spiser du i løpet av en dag? Jeg spiser veldig normalt. Ofte to brødskiver til frokost, evt havregrynsgrøt eller kornblanding og biola. Knekkebrød til mellommåltid. Omelett, salat eller brødskiver til lunsj. Prøver å være flink til å spise frukt i løpet av dagen. Deretter har jeg et brødmåltid med to brødskiver rundt kl 16, fordi jeg skal trene kl 18. Deretter spiser jeg middag ca kl 20. Kylling, laks, gryteretter, pasta, pannekaker.. Mye forskjellig til middag.

   

  Fortsettelse følger i morgen!   God natt mine venner.

   

   

   

  86

  Spørsmålsrunde, folkens!

  • Publisert 20.11.2012 klokka 22:44
  • Kategori: Blogg

  Nå skal jeg starte å blogge fast igjen. Lover. Jeg syns det passer bra at jeg starter med en spørsmålsrunde.. Det er det mange som har etterlyst. Spør om hva dere vil, så skal jeg svare på det jeg får til og vil svare på. Dere har til i morgenkveld å stille spørsmål - da kommer svarene :-)

  Fyr løs!

   

   

  8

  Snøfast på Gardermoen

  • Publisert 29.10.2012 klokka 13:05
  • Kategori: Blogg

  Hallo snøengler og snømenn.

  Akkurat nå hater jeg snø. Hadde fly fra Gardermoen kl 11, og nå sitter jeg og håper flyet går kl 13.15. Meen, det ser dårlig ut.. Hvorfor blir det kaos HVERT ÅR, når det begynner å snø? Det skjer til samme til HVERT ÅR, så at ingen er forberedet, overrasker meg. Jeg hater å vente, spesielt på en flyplass. Masse folk, masse fristende junk, vonde stoler, stortsett vonde sko og så går jeg alltid tom for batteri på mobilen.. Flott!

  Skal blogge om min fantastiske helg i kveld, men den fikk altså ikke en så fantastisk avslutning..

  11

  Babylykke

  • Publisert 28.09.2012 klokka 14:44
  • Kategori: Blogg

  Har vært i Trondheim noen dager igjen, og kost meg sammen med min søster og verdens nydeligste lille Tirill. Hun er snart 3 mnd og smiler, ler og flørter masse med meg. Blir så glad av å være med henne at jeg nesten begynner å grine noen ganger :) Jeg har til og med begynt å fått dreisen på å skifte bleier..

  16

  Klar for Oslo maraton

  • Publisert 22.09.2012 klokka 12:22
  • Kategori: Blogg

  Jentene er på plass i Oslo og klare til å løpe Oslo maraton. Jeg skal riktignok løpe bare 3km sammen med tv2-gjengen, men det er langt nok for en sprinter. I tillegg er jeg mental støtte for Cathrine som skal løpe halvmaraton.

  Vi gleder oss! :) Til dere som skal løpe - lykke til!

  13

  OL. En fantastisk opplevelse

  • Publisert 11.08.2012 klokka 14:25
  • Kategori: Blogg

  På mandag dro jeg til London for å oppleve OL-stemningen. Jeg var så heldig at jeg fikk billetter til 200m av Jays! Jeg dro sammen med Chidi, søsteren til Ezinne, heldigvis var hun like ivrig og entusiastisk som meg, så vi tok helt av når Jays skulle løpe sin 200m semifinale. Dessverre gikk det ikke som håpet, og det ble ingen finale på Jays. 

  Det var uansett en fantastisk opplevelse å få være på en fullsatt olympiastadion. Vi fikk med oss 200m finalen for kvinner, hvor jeg naturligvis heiet på Carmelita Jeter etter min treningsuke med henne i desember. Spydkvalifiseringen til Andreas Thorkildsen var også den samme kvelden, og det gikk jo som kjent strålende. For min del var det selvfølgelig et høydepunkt med finalen på 400m hekk for kvinner. Min øvelse. Jeg ble utrolig inspirert av å se hvor bra de jentene faktisk løper. Ser ikke så fort ut på TV, men det gikk jammen meg unna! 

  Stemningen på stadion var helt vill! Jeg er såå glad for at jeg fikk med meg en smakebit av OL i London :-)


  OL-maskott med livvakter..


  OL-arenaen er så stor at vi haika til stadion


  Heia Norge


  Lets go Jays

   

  Nå er jeg hjemme i Norge, men kommer til å sitte klistret forran tv'n. Blir spennende med både spyd og håndball.

   

   

  24

  Tilbake i Tigerstaden

  • Publisert 31.07.2012 klokka 20:23
  • Kategori: Blogg

  På søndag dro jeg tilbake til Oslo. Planen var å være i Trøndelag i 5 dager, men det ble nærmere 5 uker. Derfor var det digg å være tilbake til klesskapet igjen.

  Før jeg reiste hadde jeg en forferdelig økta. Treneren min prøvde å ta livet av meg, igjen. Men det gjorde godt. Skal ikke konkurrere i år, så jeg hadde nok godt av å få kjenne på syra og merke hva jeg går glipp av..

  2x250m,200m,150m
  Pause: 6 min
  Seriepause: 12 min

  Nå er jeg sammen med mamma og pappa på "Gutta fra calcutta". Digg med indisk mat.

  20

  Nøstfest

  • Publisert 26.07.2012 klokka 22:57
  • Kategori: Blogg

  I kveld er jeg på nøstfest på bogakaia på Steinkjer. God stemning, godt selskap! Litt småkaldt, men vi har pledd og hverandre å varme oss på, så vi har det strålende. Elsker å være på Steinkjer på sommeren, i allefall nå som mange er hjemme på ferie. I morgen går turen til Trondheim for å besøke søster, Chris og Tirill. Gleder meg til å holde henne igjen :) Tror jeg må flytte tilbake til Trøndelag altså.

  Håper dere har en strålende kveld. Og husk, ein skal ikkje sova bort sumarnatta ;-)

  63

  Norges flaggbærer: Anja Johansen

  • Publisert 24.07.2012 klokka 22:59
  • Kategori: Blogg

  Norge står fortsatt uten flaggbærer til fredagens åpningsseremonien til OL i London. Det handler ikke om at utøverne ikke vil bære flagget, men at de fleste ikke har anledning fordi de ikke er i OL byen, eller fordi de skal konkurrere allerede på lørdag. Det er forståelig siden man blir ganske sliten og tung i beina av å stå og gå en hel kveld. 

  Mitt forslag er at vi lar utøverne forberede seg, og spør Anja Johansen, kjæresten til Alexander Dale Oen, om hun vil bære det Norske flagget. På den måten har vi likevel med oss en del av han i de olympiske lekene. Han ble kåret til årets mannlige utøver og fikk utøvernes pris under idrettsgallaen 2012, og var en av, om ikke den største, medaljekandidaten som skulle delta under årets OL. Hvis vi lar Anja bære flagget syns jeg det er en fantastisk måte å hedre Alexander på. Anja ville nok også satt utrolig stor pris på å få den æren. Hun har gjort mye etter hans bortgang for å hedre og minnes Alexander Dale Oen. Som sagt ble han stemt fram av hele idrettsnorge og fikk "utøvernes pris" i år, og jeg tror nettopp utøverne hadde likt å vise sin respekt til Alexander ved å la hans kjære Anja få denne oppgaven. 

   

  Sant det er en god idé?

   

   

  17

  Min treningsspilleliste

  • Publisert 24.07.2012 klokka 15:09
  • Kategori: Blogg

  Mange har spurt om jeg kan legge ut spillelisten jeg bruker når jeg trener. Jeg er ikke helt oppdatert på musikkfronten, men dette er iallefall noen av sangene jeg hører på når jeg skal motivere meg til trening, og ikke minst under økta. 


  Mange av disse sangene liker jeg å høre på til vanlig også, når jeg ikke trener, men for eksempel Skrillex sangene er kun til trening. Det er jo bare bråk ellers.

   

  Hva er din absolutte favorittsang å trene til?

   

   

  8

  God selvinnsikt.. eller selvtillit

  • Publisert 24.07.2012 klokka 12:00
  • Kategori: Blogg

  Rota litt rundt i mamma sine gamle tegninger idag. Syns jeg alle skal se seg selv i speilet på denne måten :-D

  Ha en strålende, selvsikker dag alle sammen 

   

   

  9

  Digg frokost

  • Publisert 17.07.2012 klokka 12:36
  • Kategori: Blogg

  Deilig å være hjemme til mor og far. Vekker meg kl 12 til ferdig frokost. Sånn det skal være, er det ikke?

  Brødskive med røykalaks og omelett med masse sunne greier i..

  12

  Trondheimsdager

  • Publisert 14.07.2012 klokka 22:09
  • Kategori: Blogg

  Jeg er i Trondheim noen dager igjen for å trene skikkelig og selvfølgelig besøke lille Tirill. Hva skal jeg skrive om da? Hvor totalt uinteressante dagene mine er? Trener og henger med en nyfødt liten jente.. Sykt innholdsrike dager å dele med dere om dagen føler jeg. 

  I går trente jeg styrke igjen. 110kg i knebøy, det begynner å nærme seg. Veldig gøy. Frivending derimot, fortsatt ganske dårlig. 


  Dette er Liv-Miriam når hun var nyfødt og Tirill.

  Dette er meg og Tirill. Like å tro at hun er litt lik tante Rachel også ;-)

   

   

   

  21

  Tirill

  • Publisert 09.07.2012 klokka 01:17
  • Kategori: Blogg

  Nå må jeg snart komme meg ut av tante-bobla, og komme meg tilbake til hverdagen. Stakkar Liv-Miriam og Chris, har jo ikke fått noe tid for seg selv, siden jeg nesten har bodd på sykehuset sammen med dem. Lille Tirill er jo bare til å spise opp, selv om hun allerede kan skrike ganske høyt.. I dag passet jeg henne litt når Chris trente og Liv-Miriam spiste middag, da hun våknet og begynte å grine prøvde jeg noe mamma og pappa hadde fortalt fungerte på meg - sett på DDE og dans i vei. Det funka som juling! Med DDE på full guffe sovna jenta og jeg hadde det gøy :-)

  Litt senere kom mamma, pappa (stolte besteforeldre), bestemor (enda stoltere oldemor) og tante (stolt gammeltante) for å møte prinsessa. Tirill storkoste seg, og det gjorde selvfølgelig vi andre også. 


  Stolt pappa

  Jeg var der da en første bæsje-bleien skulle byttes. Både Liv-Miriam og Chris har konkurranseinstinktet i orden, derfor skulle det klomses om hvem som skulle ta, eller unngå å ta den første..
  Uforskamma fin og sprek etter 30 timer lang fødsel.  Mormor og Oldemor 


  Morfar

   

   

  Gleder meg til å være tidenes kuleste tante!!


   

   

  31

  Det største jeg har opplevd!

  • Publisert 07.07.2012 klokka 00:52
  • Kategori: Blogg

  Glem idrettsglede, fallskjermhopping og forelskelse. Dette er den beste følelsen jeg noen gang har hatt. Jeg har blitt tante til verdens nydeligste lille jente! :-D 

  Hun er så fiiin! Elsker henne allerede <3

   

  Nå skal jeg prøve å sove...

   

   

  7

  Home sweet home

  • Publisert 26.06.2012 klokka 02:20
  • Kategori: Blogg

  I går kveld dro jeg til Trondheim for å besøke min kjære storesøster som hadde termin. Vesle jenta har fortsatt ikke kommet, men jeg gleder meg masse masse til hun bestemmer seg for å møte meg ;-) I tillegg har Liv-Miriam, søstera mi, bursdag idag så vi var ute og spiste middag og koste oss. Blogger skikkelig i morgen. Nå har jeg kommet hjem til Steinkjer.

  God natt søte små.

  16

  Takk for meg Øverbygg

  • Publisert 21.06.2012 klokka 16:33
  • Kategori: Blogg

  Nå slutter jeg som markedskoordinator, og dette er hva jeg får....! Tror ikke de likte meg spesielt godt ;-)

  Noen gode råd før jeg hopper ut av et fly kl 18.00 på Rena?!

  7

  A lovely day!

  • Publisert 21.06.2012 klokka 16:28
  • Kategori: Blogg

  I går hadde jeg og Silje en fantastisk dag sammen! Først dro vi på Fridays på Aker brygge for et herlig måltid.

  Deretter dro vi til Operaen for å nye kveldssola på taket. Og bildene sier vel at vi koste oss og hadde det gøy...

  Vi rakk også tre runder bowling før leggetid. Vi satt ny rekorde begge to, og var strålende fornøyd :-D Jeg fikk 157 på min beste runde og Silje 134, tror jeg. Uansett, en fantastisk dag!

  Og forresten, nå er jeg på vei til Rena for å hoppe i fallskjerm!!

  Lever livet med andre ord!

  17

  Gårsdagens økt i deilig regn

  • Publisert 19.06.2012 klokka 20:36
  • Kategori: Blogg

  I går startet jeg med skikkelig trening igjen. Nå er jeg i gang, og skal finne tilbake til god gammel form. Startet med en god time i øsende pøsende regn på Sognsvann i går. Jeg og Maren hadde en fin, forfriskende økt! Kjenner at formen er dårlig, men den kommer seg fort :-)

  7

  Dagens økt: Bakkeintervall

  • Publisert 19.06.2012 klokka 12:39
  • Kategori: Blogg

  I dag kan dere som vil få ha en økt som jeg ofte løp da jeg trente for 800m. Jeg har fortsatt denne økten, bare ikke så ofte i motbakke. Den er veldig effektiv for å forbedre kondis og løpsstyrke ganske kjapt. Den er selvfølgelig veldig hard, men det er jo alle intervalløkter, og spesielt de som går i motbakke. 

  • 6x2min i motbakke
  • pause: jogg ned
  • Hvis du bruker lengre tid enn 2 min på å komme deg ned, start etter 2 min pause.
  • Avslutt med mage/rygg

  Tren gjerne flere sammen, det er morsommere, og dere yter mer!

   

   

   

  14

  Beautè Pacifique bodylotion - definitivt min favoritt

  • Publisert 18.06.2012 klokka 15:37
  • Kategori: Blogg

  Jeg har funnet min absolutte favoritt blant hudkremer. Med mye dusjing etter trening og sol som tørker ut huden er det viktig med en god bodylotion. Jeg har brukt Beautè Pacifique bodylotion i et halvt år nå, og har ikke lenger tørre legger og albuer. Den føles ikke for fet på huden, bare myk og deilig. Den tilfører huden squalane, som gir en smidig og glatt hud, i tillegg til å stimulere cellefornyelsen.

  Da jeg var på treningsleir på Gran Canaria i vinter fant jeg ut at den virker kjølende på solbrent hud, og fungerte bedre for meg enn andre aftersunprodukter. Kremen kan også brukes for folk som er plaget med eksem og psoriasis. Før brukte jeg mye bodybutter, men det er jo forferdelig seigt og klissete. 

  Det beste av alt er at den gir en fantastisk glød. Skulle nesten tro det var selvbruning i den, noe det ikke er :-) Jeg er helfrelst!

  Nå venter jeg bare på godværet, så er sommeren komplett. Jeg gleder meg til å gå med korte kjoler og shorts i sommernatta, med vakre, glatte ben.

  HER finner du vidunderet!  Hva er din favoritt bodylotion?

     

                                                                                                            Reklame

   

  12

  Følg meg!

  • Publisert 17.06.2012 klokka 22:12
  • Kategori: Blogg

  Må jo holde meg oppdatert på disse sosialemediene. Derfor har jeg nå fått meg bruker på Instagram, også skal jeg begynne å være aktiv på Twitter. HER finner du meg på Twitter. Burde jeg også opprettet en side på facebook? Min private er bare for venner og kjente, der godtar jeg ikke folk som vil følge meg, derfor tenker jeg at det kan være greit å ha en side eller gruppe eller hva man nå lager for at de som vil skal kunne holde seg oppdatert på hva som skjer i mitt liv ;-) 

   

  I dag har jeg vært på Tyrvinglekene på Nadderud stadion og sett på jentene mine, Nina og Tara, løpe 400 meter. Blir nesten like nervøs når de løper som når jeg løper selv. I dag var siste sjanse til å løpe seg inn på 4x400m stafettlaget i EM. Nina vant løpet på 54.83, Tara hadde en dårlig dag og løp på 55.92, men hun har løpt 54,86 tidligere i år, så det blir spennende å se hvem som blir tatt ut. 

   

  Og jeg får ikke til å laste opp bilder, IGJEN. Hva skjer?

   

   

  6

  Heartbreakers

  • Publisert 16.06.2012 klokka 02:23
  • Kategori: Blogg

  I kveld har jeg vært på Norwegian wood med Øverbygg kolleger. Vi spiste på Yaya's først, før vi dro til Frognerbadet på Lenny Kravitz og Tom Petty and the heartbreakers konsert. Mamma og pappa spilte ofte Tom Petty da jeg var liten, og jeg tror det er derfor jeg har blitt så glad i musikken nå som jeg har blitt eldre. Fantastisk stemning! Free fallin' er selvfølgelig favoritten :-)

  Nå er jeg hjemme i senga mi, og skal sove så lenge som mulig.. Gleder meg til å våkne uthvilt i morgen.

  Ha en strålende helg alle sammen!

  Nattinatt

  30

  Shape up!

  • Publisert 11.06.2012 klokka 17:49
  • Kategori: Blogg

  Juniutgaven av Shape Up er ute, med meg på coveret. Vi hadde en morsom shoot i april, hvor vi tok bilder til både coveret, intervju og diverse treningsøvelser. Jeg syns det ble et sprekt cover med freshe farger og en meget glad Rachel. Liker mye bedre å ta bilder hvor jeg kan smile og le, framfor å være kul og mystisk, derfor passet dette meg midt i blinken. I tillegg fikk jeg gjøre det jeg liker aller best - gi det norske folk treningstips! 

  I bladet er det 8 sider med portrettintervju og mine favorittstyrkeøvelser. Løp og kjøp! :-)  Forresten, jeg har blitt forelsket i løpeskjørt. Dette er fra Asics' jentekolleksjon AYAMi. Føler meg fresh og fin, og litt mer feminin, når jeg trener! Fås kjøpt på Löplabbet sine butikker. Vet i allefall at de har det på Pilestredet :-)

   

  Hvis dere har kjøpt bladet, si gjerne hva dere syns.

   


   

   

  13

  Aussi legends!

  • Publisert 10.06.2012 klokka 18:44
  • Kategori: Blogg

  The reason I'm writing this in english is because it's really a tribute to my new awsome Aussie friends.

  I met some pretty great guys when I was working for TV 2 at the Bislett games. I actually met them a couple of days before the games when Asafa Powell was training on Bislett. They were working for Foxtel, recording the TV-show Eddie McGuire Tonight. I told them I just started working as a reporter, and we talked about athletics, what a great job sportsreporting is and how to be a good one. I was so lucky to be invited to dinner, so we went to Big horn steakhouse on Aker Brygge. We had a really good time. 

  The day before Bislett games i got to watch the one on one interview they had with Sally Pearson, and i basicly got an invitation to the world exclusive one on one with both Usain Bolt and Asafa Powell as well. They said i should come, but not who they were interviewing.. I didnt go, and really regret it now.

  On Bislett games I was working VJ, which means I was interviewing and holding the camera. They helped me hold the camera sometimes and gave me good advice, which i'm gonna take with me on the road towards becoming a great reporter some day. 

  You're the best! Thanks for letting me hang around you guys for three days and learn from you. I really enjoyd it :-D 


  Luke, Stephen and Conrad

   

   

   

   

   

   

  21

  For en feiring!

  • Publisert 09.06.2012 klokka 23:05
  • Kategori: Blogg

  Som jeg så tydelig skrev i går, elsker jeg å ha bursdag, og det ble en fantastisk feiring! Det ble en gøy fest etter en lang dag på Bislett. På selve dagen i går var jeg sliten. Måtte en tur på jobb, før jeg dro hjem og slappet av før jeg møtte Trine på barne- og ungdomsstevnet på Bislett, og på kvelden spiste jeg ute med Silje, Maren og Kirsti. Kort oppsummert; virkelig bra bursdag, med champagne, dans, gøy jobbing, friidrett og venner - det meste av hva jeg liker i livet ;-)


  Birthdayhug. haha. fun.


  Sammen med Trine for å heie fram Frida på Donald duck lekene.


  Fridaysfeiring.

   

   

  77

  Jeg har bursdaaag!!!

  • Publisert 08.06.2012 klokka 00:13
  • Kategori: Blogg

  Jeg elsker å ha bursdag :) Bislett games fest next!

  9

  AYAMi

  • Publisert 07.06.2012 klokka 10:03
  • Kategori: Blogg

  I går hadde jeg i samarbeid Löplabbet og Asics et arrangement for å vise fram de nye Asics AYAMi produktene. Sommerens kolleksjon har mange fine mønstre og sterkefarger.

  Vi startet kvelden med en joggetur rundt om i Slottsparken og fortsatte på Löplabbet Pilestredet hvor vi prøvde og så på klærne.

  5

  Kari Traa Jento - Semifinale

  • Publisert 04.06.2012 klokka 23:53
  • Kategori: Blogg

  Kari Traa er på jakt etter en sporty jente som skal være modell for hennes høst- og vinterkolleksjon 2013. I midten av mai møttes vi i juryen for å plukke ut de 12 semifinalistene. 

  Denne konkurransen er ikke en vanlig modellkonkurranse hvor vekt og høyde er viktig. Vi ser mer etter om personen er sporty, byr på deg selv, ikke er redd for nye utfordringer og har glimt i øyet. Det var utrolig mange gode kandidater, og valget var vanskelig, likevel er vi meget fornøyde med de 12 vi plukket ut til å gå videre.

  Neste steg mot finalen må dere hjelpe oss med. Det er 6 av disse som skal møtes i finalen på Voss 22.-24. juni, og dere skal stemme fram "folkets favoritt" som får den første finaleplassen. 

  For mer informasjon gå inn HER.

  For å se semifinalistene og stemme på din favoritt, gå inn HER.

  Premien til den som blir kåret til Kari Traa Jento 2012-13 vil få en photoshoot for Kari Traa's høst og vinterkolleksjon og fronte denne i annonser og kataloger. I tillegg til å pryde coveret til Det Nye Shape Up til høsten.

   

  Stem i vei! Det er mulig å stemme kun én gang på samme jenta hver dag.

   

   

  5

  Good night sweethearts

  • Publisert 03.06.2012 klokka 02:55
  • Kategori: Blogg

  11

  Auksjon

  • Publisert 02.06.2012 klokka 17:18
  • Kategori: Blogg

  Idag er jeg med mamma og pappa på auksjon. For meg er det farlig, fordi konkurranseinstinktet vekkes ;-) Blir jeg med på en runde vil jeg vinne, ikke at jeg nødvendigvis er så gira på produktet..

  Mamma var veldig fornøyd med dette settet. Supersøte kopper, te-fat og fat.

  203

  chew chew chewing gum is not so fun

  • Publisert 31.05.2012 klokka 19:50
  • Kategori: Blogg

  Jeeesus fucking christ! Jeg fatter ikke at det er mulig å lage noe så dårlig som sangen og musikkvideoen til Iselin fra Paradise Hotel. Om greia er at det skal være gøy, er det ikke det heller. Jeg blir bare sittende å måpe. Skjønner ikke den stakkar jenta at hun synger helt forferdelig dårlig hvis de må gjøre om stemmen hennes gjennom hele sangen slik at det høres ut som det er noe galt med høytalerne, og det låter bedre enn hennes opprinnelige sangstemme. Tør ikke tenke på hvordan stemmen hennes egentlig er. Jeeez! Linnis "My ass" og Lene Alexandras "My boobs are OK" var iallefall til å le av, men dette ræle er bare.. RÆL! 

  Hadde i det minste kunne klart å lært henne en fet dans eller frekke moves, men det var også for mye å be om. Sommerhit 2012? Neppe.

  Gratulerer med at du lagde en så dårlig sang og musikkvideo at jeg gadd å gi deg gratis reklame ved å blogge om den. Thumbs up!

   

   

  Hva syns dere?

   

   

  5

  Bilder fra helgen

  • Publisert 30.05.2012 klokka 13:00
  • Kategori: Blogg

  16

  Ti tusen troll..

  • Publisert 24.05.2012 klokka 13:35
  • Kategori: Blogg

  Ok, vi var kanskje ikke helt ti tusen troll på Ullevaal stadion i går, men vi var ganske mange. For første gang stod jeg sammen med de gale trønderne på bortetribunen, og jeg digga det. Vi heia fram trollan fra Trondheim så godt vi kunne, men det hjalp lite når de setter 2-3 skudd i stanga og Ivers bommer på straffe. Uansett, det var en spennende kamp med gooood stemning :-)

  Idag er det fortsatt sydentemperatur i tigerstaden, og jeg nyyter hvert sekund!

  Kos dere masse.

  12

  Mobilblogg: Frisk og rask i sola

  • Publisert 23.05.2012 klokka 16:58
  • Kategori: Blogg

  Endelig er jeg i form til å dra på jobb, være med venner og nyte sola. Nå ligger jeg og nyter sola på verandaen, og koser meg med jordbær med fløte og sukker. Diiigg! I kveld skal jeg på RBK-kamp, og jeg gleder meeg!

  13

  God nyhet til treningsglade lesere!

  • Publisert 20.05.2012 klokka 19:51
  • Kategori: Blogg

  Nå har jeg begynt å skrive dagens økt igjen. Vil bare ha ferdig noen uker før jeg begynner å publisere, så dere kan stole på at det kommer hver morgen i noen uker framover. For som dere vet blir jeg plutselig dårlig til å blogge igjen ;-)  Så til dere som syns det var greit å følge treningsoppleggene jeg la ut sist, er det bare å begynner å følge med igjen. Det første innlegget kommer i løpet av denne uken. Håper dere lar dere inspirere til mye trening i sommervarmen :-)    

   

  8

  Æsj

  • Publisert 20.05.2012 klokka 19:42
  • Kategori: Blogg

  I går løp jeg sesongens første løp. Stafett-NM på Jessheim, sammen med Tara, Kari Marte og Nina, for Steinkjer friidrettsklubb selvfølgelig. Det ble 3.plass. Kroppen fungerte ikke, noe som ikke var særlig overraskende fordi jeg ikke har trent så mye og bra som jeg burde. Som vanlig etter årets første løp ble det spying etter målgang, men det bruker å gå over veldig kjapt. I går derimot ble jeg aldri helt bra, og etter jeg hadde fått i meg middag var det på'n igjen, og utover kvelden fikk jeg feber. I dag har jeg holdt senga med omgangssyken, veldig kjipt siden det er 20 grader og strålende sol i Oslo. Har vært veldig mye syk den siste tiden, og føler dette var det siste jeg trengte nå. Livet er kjipt rett og slett. Jaja, da kan det vel bare gå en vei.. 

  Som dere skjønner har jeg ikke noen bilder av dagen min som jeg vil dele med dere.. Men gleder meg til å bli frisk så jeg får nyte sommeren. Så her kommer noen bilder av hva jeg gleder meg til i sommer :-) 

   

  Håper dere har hatt en fiin helg, fininger <3

   

   

  14

  Tur/retur Bergen i bil - ALDRI MER

  • Publisert 16.05.2012 klokka 20:05
  • Kategori: Blogg

  Her får dere mer fra min og Silje sin tur til Bergen og Gullruten.. Natt til lørdag bestemte jeg og Silje oss for å kjøre til Bergen, for å sjekke inn tidlig på hotellet og sove på dagen før festen startet kl 19. For det første kjørte vi ikke raskeste vei, vi endte opp over handangervidda, og da skjønte jeg at dette ble en lang tur. Vi brukte over 7 timer, og var i seng på Hotell Norge kl 06.30. Vi holdt oss våken med høy allsang av DDE og Åge sanger. 

  Vi våknet kl 13, og tok i mot stylist Beate B. Taranger. Hun sminket og fikset håret til både meg og Silje, og vi ble utrolig fornøyde begge to. Deilig å slippe og tenke på det selv, og la noen som virkelig har peiling få ta seg av det. Vi entret løperen med lekre bølger og god selvtillit, DET er viktig ;-) Vi fikk ros fra Sonja i Minmote, noe som er veldig gøy. Besøk bloggen til Stylist Beate HER! Eller hennes facebook-side HER

            

  Turen tilbake til Oslo på søndag var verre enn turen til Bergen. Etter en sen kveld på lørdag, og mye dansing på høye heler var vi ganske sliten. Vi klarte også å kjøre en omvei på turen hjem, takket være 1881, jeg ringte for å høre om det var best å kjøre om Hemsedal eller Fagernes, og fikk beskjed om at det var ca like langt men at veiene var bedre via Fagernes.. Med smale og svingete veier med møteplasser, fordi det ikke går to bilder i bredden vil jeg tro veien var ganske mye bedre over fjellet. Takk for god hjelp 1881!! Turen var spesielt kjedelig fordi jeg hadde med meg Tornerose i bilen, men jeg fikk liv i henne da vi møtte Bami..


  Uansett, VERD DET!!

   

      

  25

  Gullruten

  • Publisert 13.05.2012 klokka 13:41
  • Kategori: Blogg

  I går var det duket for gullruten i Grieghallen i Bergen. Jeg og Silje entret den rødeløperen med kjoler og tilbehør fra Cecilie Melli. Vi koste oss masse med høy champagnefaktor, flotte mennesker og vakre antrekk. Showet var bra og Dorthe var like gorgeous som alltid! :)

  Mer kommer senere!

  27

  Nye Asicssko

  • Publisert 08.05.2012 klokka 18:51
  • Kategori: Blogg

  Endelig har jeg masse masse joggesko å boltre meg i igjen! Jeg må ha mange par å velge mellom. Når man løper ofte er det smart å ha forskjellige typer sko å bytte på for å få litt ulik belastning når man trener. Dessuten er det jo greit å ha sko i litt forskjellige farger, om man skal være litt jålete også på trening ;-) 

  Mine nye sko består av tre par Asics gel Excel 33 i forskjellige farger. De syns jeg er veldig deilig å bruke også til hverdags, og siden de er svarte med litt farge på, funker det helt fint. Svart/Lille, Grå/Orange og Svart/grønn. Digger de!

  Og selvfølgelig har jeg et par av mine favoritter (som nå har fått konkurranse av Excel 33) Asics Ds Trainer. Den har alltid vært den beste joggeskoen for min fot. I år syns jeg fargene er utrolig freshe, og passer det meste av mitt treningstøy. Fra venstre på bildet: Asics Ds Trainer, Asics Racer og Asics Tarther.  Asics racer og Tarther er veldig lette, konkurranse- og intervallsko, som jeg bruker på harde treningsøkter, istedet for piggsko, for å avlaste beina. 

   

  Er de ikke freshe? Har dere prøvd noen av disse skoene?

   

   

   

  25

  Syk og svak

  • Publisert 08.05.2012 klokka 00:13
  • Kategori: Blogg

  Dagen i dag har vært dritt. Jeg ble syk i går kveld, og har holdt sengen i hele dag. Jeg hater å være syk. Og når jeg blir syk syns jeg veeldig synd på meg selv.. Klarte faktisk å gå meg en tur på butikken, og ble bedre av friskluft. Men utover det har jeg det ganske fælt ;-) Ok, jeg overdriver. Men jeg hater å kaste bort en dag på denne måten. Får ikke trent, ikke spist ordentlig, ikke jobbet. Nothing! Jeg har sovet masse, og skal være frisk til i morgen. Da har jeg et veldig spennende møte, også skal jeg til frisøren. Til helgen må jeg være i tipptopp slag, for da skal jeg løpe Holmenkollstafett for Steinkjer FIK, også er det rett til Bergen for årets happening; Gullruten! :-) 

  Dette er dagen min:

  Sove...

  Syns synd på meg selv..

  Syns enda mer synd på meg selv, spise masse sjokolade og bli i litt bedre humør..

  Nå er det natta. Slengkyss til alle mine fantastiske lesere - håper ikke jeg smitter dere ;-)

   

   

  Morgendagen blir bra!! :-D Ha en flott uke.


   

  5

  Tjena Sälen

  • Publisert 25.04.2012 klokka 21:12
  • Kategori: Blogg

  På fredag dro jeg og Silje på spontantur til Sälen. Vi ble invitert av noen venner av oss som hadde leid en gigantisk hytte der. De var 8, og hytta hadde nærmere 20 sengeplasser. Det ble en veldig morsom helg hvor jeg fikk stått på ski og kost meg masse sammen med både nye og gamle bekjentskaper. Hytta hadde 2 boblebad, jacuzzi, to badstuer, en hel hau med soverom, stoooor stue og tv i alle rom. Helt vilt. Det ble jo en del timer i boblebad og badstue tilsammen, og selvfølgelig en tur innom afteski, så jeg var litt sliten etter helgen, og følte vel ikke akkurat at jeg hadde fått ladet batteriene til en ny uke, men denne uka skjer det så mye gøy, så jeg tenker det skal gå helt fint :-)

  Her er noen godbiter..

  Og selvfølgelig.. NOSSA NOSSA!

  Noen var litt mer gira på å komme seg i bakken enn andre..

  Edward Cullen eller Robert Pattinson, var også med på hyttetur. Trodde jeg og Silje da, men det viste seg at han het Marius.. Jaja.

   

  Hvordan var helgen din? (Litt seint, siden det snart er helg igjen, meen..)

   

   

  34

  Turan som tælle

  • Publisert 19.04.2012 klokka 00:13
  • Kategori: Blogg

  Jeg har kommet inn i flytsonen med treningen igjen. Endelig! Treningssamlingen gjorde godt for både form og motivasjon. Jeg har også trent bra nå når jeg har vært hjemme på Steinkjer. Etter min faste økt med 20x200m, som jeg tvang Roald til å være med på, ble jeg tvunget av han til å være med på tur. I regn og tåke gikk vi til Oftenåsen. Det var snø og isete, men vi kom oss til toppen :-) Og da Roald dro fram to kvikk-lunsj fra sekken, ble i alle fall humøret mitt på topp. Det er faktisk ganske digg å gå seg en tur etter en hard treningsøkt, få rista litt løs.   Nå gleder jeg meg bare helt sykt til sommer og varme. Dritt lei av å trene inne og kle på meg masse når jeg skal ut. 

  Skal kommer igang med dagens økt igjen. Har bare vært litt mye stress i det siste :-) Snart tilbake i bloggrytmen igjen også. Lover!

   

   

  28

  Elsker å være hjemme

  • Publisert 16.04.2012 klokka 19:36
  • Kategori: Blogg

  Hjemme er altså Steinkjer enda, hos mamma og pappa. Lurer på når jeg begynner å si hjemme til der jeg bor selv? 

  Her kan jeg bare konsentrere meg om jobb og trening, så står middagen på bordet når jeg kommer hjem. Og klærne er det bare å slenge i skittentøyskurven, så blir de vasket. Digg å slappe av litt her innimellom. Så idag har jeg jobbet, spist lunsj med Linda på Jordbærpikene - Sara og Nora var også med, men de var så trøtte at de sovna..  Og så trente jeg med Roald. Eller, jeg trente hardt og han jogga på siden av meg og tok tiden på drag og pauser. Veldig bra at jeg slapp å trene alene, men nesten litt irriterende når jeg er dødssliten og han jogger på siden uten å bli det minste anpusten. Økta idag var den vanlige 200 meter økta. 2x10x200m med 1,20 pause og 4 min seriepause. Dere som har testet denne økta har spurt hvor fort jeg løper, idag løp jeg fra 37-35, og på slutten ned til 33 sekunder. 

   

  Hvordan har dere begynt treningsuken?

   

   

  50

  SunCity

  • Publisert 16.04.2012 klokka 11:22
  • Kategori: Blogg

  Nå er jeg endelig hjemme på Steinkjer igjen. Digg med ren Steinkjerluft i lungene. De siste dagene har jeg gjort mye gøy, men det har også vært mye jobbing og trening. I går hadde jeg en god styrkeøkt på Campus, men var litt lat så løfta ikke maks.

  • Frivending: 3x5x40kg
  • Knebøy: 3x4x100kg
  • Strake markløft: 3x6x50kg

  I dag skal jeg trene intervaller, noe det blir mye av framover, for å prøve å ta et skippertak fram mot sommeren. Skal jeg konkurrere i sommer, må jeg nesten prøve å få tatt igjen noe av det jeg ikke trente i høst og vinter. Det blir nok ingen bra sommer, men det er lov å prøve..

  • 2x12x200m. Pause: 1,20. Seriepause: 4 min. 

  Forresten, jeg var jo på RBK - Fredrikstad på fredag, og jeg følte meg som den eneste RBK'ern på hele stadion, bortsett fra kjernen. Jeg ville helst synke i jorda da Fredrikstad scora 1-0 målet, men da det ble 1-1 og 1-2 var livet meget herlig. Trodde det var deilig å vinne på hjemmebane, men det var nesten bedre på bortebane. Var litt redd for å få juling da jeg gikk ut av stadion med verdens største glis blant mange tusen sure fredrikstad supportere ;-)

   


  Roooosenborg e laget mitt, et eventyr i svart og i hvit :-D 

  Er dere fotball-interesserte? Hva er DITT lag? 

   

   

   

   

   

   

   

   

  15

  Øverbygg-jobbing

  • Publisert 13.04.2012 klokka 14:05
  • Kategori: Blogg

  Etter 14 dager på treningssamling er det mye å gjøre på jobb. Det er også ganske digg å komme tilbake til hverdagen og rutinene igjen.

  Nå sitter jeg i en av hyttene våre på Hellerud og jobber. Nå har det seg sånn at jeg har laget en ny facebook-side, fordi det ikke er mulig å endre navn på den gamle. Og for å kunne slå sammen sidene må jeg ha flere "likes" på den nye siden enn den gamle. Er dette noe dere kunne hjulpet meg med? De fleste av dere er ikke potensielle kunder, ENDA i alle fall, men hvis dere kan gjøre meg en tjeneste å gå inn på facebook-siden å "like" Øverbygg - blir jeg kjempeglad! ;-D 

   

   

  I kveld skal jeg på RBK - Fredrikstad! Gleder meg masse :-)

   

   

   

  27

  Covershoot og treningsreportasje for ShapeUp

  • Publisert 11.04.2012 klokka 23:25
  • Kategori: Blogg

  Dagen i dag har vært utrolig gøy, men også veldig slitsom. Startet kl 9 med sminke og hår til fotografering av cover og treningsbilder. Shapeup er et blad som kommer ut 8 ganger i året, og jeg skal være med i juni-utgaven. Det blir en 9-siders reportasje med mine favoritt styrkeøvelser, og et intervju om mitt forhold til trening og kosthold. Jeg er langt utenfor min komfortsone når jeg står forran kamera og skal posere, så det tar litt krefter å være med på noe slik, så nå håper jeg resultatet blir bra ;-) Det var i allefall meget dyktige folk jeg jobbet med, både journalisten, fotografen og stylisten fikk meg til å føle meg veldig bra.

  Etter shooten dro jeg rett på trening. I dag hadde vi en sånn helvetesøkt igjen. 

  • 150, 200, 250, 100m x2. Pause: 3 min. Seriepause: 8 min.

  Jeg trodde jeg skulle dø, men gjorde altså ikke det denne gangen heller. 

               

   

   

  God natt, sov godt og drøm søtt 

   

   

  27

  Utslitt

  • Publisert 09.04.2012 klokka 22:45
  • Kategori: Blogg

  Tross tre dager uten trening er jeg fortsatt sliten etter samlinga. Ble mye trening på 14 dager i forhold til det jeg har gjort i det siste halve året. Det var litt hardt å komme seg ut på trening idag, når det står motbakkeløp på programmet og det begynner å snø like før jeg skal ut. Men jeg kom meg ut og gjennomførte en god økt sammen med Maren :-) 

  • 10x1min i slakk motbakke. Gå/jogg ned.

  Denne uka er det mye spennende på programmet. I morgen skal jeg i et møte om en ny spennende utfordring hos TV2, for å se om det kan være noe for meg. På onsdag skal jeg på covershoot, det er for et blad som passer meg utmerket, og jeg gleder meg masse. Utover det skal jeg jobbe en del med innredning av en ny visningshytte som vi i Øverbygg har satt opp på Hellerudsletta. Det blir altså mye jobbing denne uka, men alt er så utrolig gøy, så tiden kommer til å fly! :-)

  Nå koser jeg meg med Entourage og en kopp te, før jeg hopper til køys.


  Som dere ser, trøtt i trynet på plass i sofan med kosedressen og te. DIGG!

   

  Håper dere får en fantastisk uke! God natt, søte små.

   

   

  19

  Styrkesirkel

  • Publisert 08.04.2012 klokka 17:54
  • Kategori: Blogg

  Beklager et par dager uten blogging, men det var dårlig med nett de siste dagene på Gran Canaria, og i går gikk hele dagen med på hjemreisen. Nå er jeg vel hjemme, og sliten etter 14 dager med hardkjør. Håper bare jeg klarer å holde på de gode treningsrutinene som jeg har på samling også hjemme. 

  Her har dere noen veldig gode styrkeøvelser dere kan kjøre hvor som helst. Men på noen av de må dere helst være to. Og forresten, de er ganske harde ;-)

   

   

   

  50

  Treningstryne

  • Publisert 05.04.2012 klokka 00:19
  • Kategori: Blogg

  Noen kommenterte her om dagen om jeg alltid ser bra ut når jeg trener.. Selvfølgelig velger jeg de bildene som ser minst ille ut når jeg legger ut bilder fra trening. På 90% av bildene er jeg ut som en 80 år gammel dame, helt dratt trynet. Her har dere beviset ;-)

   

  Så, NEI, jeg ser ikke bra ut når jeg trener!

   

   

  11

  Langsprint

  • Publisert 04.04.2012 klokka 23:53
  • Kategori: Blogg

  Et annet alternativ til sprintøkt, er langsprint. Vil man bli en god 200/400/800m løper, bør man ha noen slike økter. Det er de desidert hardeste øktene vi trener, men det er de som funker best og som gjør at vi blir i god form. Vi kaller de også syreøkter. I dag hadde vi en slik økt. Og jeg er dødssliten!

  Først varmet vi opp i sikkert en time. 10 minutter jogg, diverse hekkedrill (gå over hekker osv), så vanlig drill (høyekneløft, oppspark bak..) Så tøyer vi, tar 2 stigningsløp med joggesko og to med piggsko, før vi starter på helvetesøkta. 

  Dagens økt: 

  • 200m, 220m, 240m, 180m og 150m. Pause: 6-8min.

  Det høres kanskje ikke så ille ut, men etter de tre første løpene er beina stinne av melkesyre. Det verste er, jo bedre form man er i - jo verre er det, fordi da klarer man å løpe fortere og ta seg ut mer. 

   

  Hvilke påskeplaner har dere? 


   

  16

  Spensttrening

  • Publisert 01.04.2012 klokka 21:30
  • Kategori: Blogg

  Dagen i dag har vært latterlig slitsom. Vi begynte med en økt med holdningsøvelser og spenst. Har filmet deler av økta, så jeg skal vise dere noen av øvelsene når jeg kommer hjem og får lagt ut videoer. Det er noe alle har godt av å trene. Mellom øktene ble det bare spising og soving idag. Andre økt hadde vi 2x10x200m med 1,15 min pause og 5 min seriepause. Jeg begynner for første ganske på 5 år å få litt antydning til beinhinnebetennelse, men satser på å trene det av meg som jeg alltid har gjort, så tar det nok nye 5 år før jeg får det igjen ;-)

  Dere kan også prøve dere på en spenst økt. Har man god spenst får man mye bedre løpsøkonomi, og det blir lettere å løpe. Spenst i trapp er veldig effektivt, og dere trenger en trapp med bare 15-20 trappetrinn. Eller en tribune. 

  • Løp 1 og 1 trinn x3, løp 2 og 2 trinn x3, løp 3 og 3 trinn x3.
  • Hopp 1 og 1 trinn x3, hopp 2 og 2 trinn x3, hopp så mang trinn du klarer x3. 
  • Hink 1 og 1 trinn (husk begge bein), hink 2 og 2 trinn, hink 3 og 3 hvis du klarer det. 
  • Avslutt med 3x frekvensløp - 1 og 1 trinn så kjapt du klarer. 

  Varm opp med 10-20 min jogg, 3 stigningsløp. Og avslutt økta med ligg nedjogging og mageøvelser.

   

  Middagstid..   

   

   

  11

  Fridag i kjempeslag

  • Publisert 31.03.2012 klokka 20:00
  • Kategori: Blogg

  I går hadde vi samlingens eneste fridag. Som vanlig når vi er på Gran Canaria og ikke skal trene, dro vi til Anfi del mar. Stranden der er kjempefin, og vi lå der og steika oss og hele dagen. Jeg var så sliten og så lite smart at jeg lå pal og småsov hele dagen, og ble dermed både solbrent og dehydrert, så det ble en kveld med hodepine og kaldsvetting. Men det kan jeg takke meg selv for.. 

  Da vi dro fra stranden bestemte vi oss for å kjøre videre til Mogan, et sjarmerende sted hvor vi spiste på båthavna i solnedgangen. Fantastisk flott :-)

  I dag har vi hatt ei økt, ei hard økt riktig nok. 8x200m med 3 min pause. Langsprint er den hardeste treningen vi har, så det er godt det ikke var noe trening i kveld.

   

   

   

  5

  Rolig langtur, folkens

  • Publisert 31.03.2012 klokka 19:27
  • Kategori: Blogg

  Ut å få litt frisk luft og farge i kinnene. Uansett hvor dårlig vær det er, har alle godt av å komme seg ut. Ikke være innestengt på et treningssenter hele vinteren gjennom. I dag skal dere ut å løpe. Løp i ca 1 time kontinuerlig. Prøv å ikke stoppe opp for å gå selv om du blir sliten, det er bedre å jogge i gåtempo. Et tips til lange løpeturer og lange intervaller er å være så kort tid som mulig nede på bakken, det betyr ikke at dere må løpe fort fordi, men bare ikke stå for lenge på hvert steg. Og husk, etter hver joggetur skal dere ha stigningsløp. Kjør 3-5x80m stigningsløp. Dere kan også ha som vane å kjøre noen mage/rygg-øvelser. 

  Mange har spurt om hva jeg gjør i pausene mellom intervallene. Det er viktig å ikke stå i ro eller sette seg ned, uansett hvor fristende det kan være. Gå og småjogg er det beste, da får du eliminert mest slagstoffer/melkesyre fra muskulaturen. Hvis du står helt stille blir det bare verre. 

   

  Ready, set, GOO!!!

   

   

  15

  Ny intervalløkt

  • Publisert 29.03.2012 klokka 17:31
  • Kategori: Blogg

  I dag eller i morgen kan dere kjøre langintervall. Personlig syns jeg 4x4 er veldig kjedelig, og kjører heller en pyramideintervall. Jeg foreslår at dere trener 3-4-5-4-3 minutter, pausen skal være halvparten av løpstiden, altså 1,5min, 2min, 2,5 min osv. Denne økta kan også kjøres på sykkel. 

  Husk å vamre opp godt før dere starter. Jogg i 10 min først, tøy og ta 3 stigningsløp for å varme opp både muskulatur og pust skikkelig, det er minimum. Etter intervallene kan dere gjerne også jogge 5-10 minutter eller ta 5 rolige drag, for å få ut slagstoffene av beina. 

  Dette er en skikkelig o2-økt, så kjør hardt, men husk at det er en aerob økt, det vil si en økt uten melkesyre.

   

   

   

   

  8

  Min og din trening

  • Publisert 28.03.2012 klokka 22:56
  • Kategori: Blogg

  Dagen i går gjorde godt for leggene mine. På første økt hadde vi maks styrketrening. Frivending, knebøy og strakemarkløft + mage/rygg. Jeg er fortsatt veldig dårlig i frivending, men knebøyen begynner å være der den en gang var. Løftet 3x110kg i går.  På andre økt ble den en basseng og bevegelighetsøkt for å myke opp leggmusklene etter all løpingen. 

  I dag hadde vi bare èn økt, men den var til gjengjeld hard. 3x(150, 120, 100m) med 3 min pause og 6 min seriepause. Det gikk fort, og jeg fikk kjenne på syra. Digg ;-) I morgen er det to økter, før det blir fri på fredag!

  Jeg foreslår at dere kan trene styrke i morgen. Dere kan kjøre den samme økta som den første styrkeøkta jeg la ut for dere. Det blir ikke noe nytt styrkeprogram før jeg kommer hjem fra samling, fordi jeg ikke får lastet opp videoer her.

  Her finner dere denhttp://rachelnordtomme.blogg.no/1332192359_dagens_kt.html

   

  Her går treningen strålende! Hva med dere der hjemme? 

   

   

  22

  Dag 3: Sliten!

  • Publisert 27.03.2012 klokka 18:09
  • Kategori: Blogg

  Dette innlegget skrev jeg i går, men nettet funket ikke såå..

  Tredje dag av årets påskesamling på Gran Canaria, og jeg er supersliten. Vi har hatt 5 økter, og i kveld er det heldigvis fri. 

  I går hadde vi to ganske harde økter: 1.økt hadde vi 4x5x60m med 3min pause og 6 min seriepause. 2.økt hadde vi 2x10x200m med 1,15min pause og 4 min seriepause. I dag trente vi langsprint: 2x(200m,250,300,100) med 4 min pause og 10 min seriepause. Etter økta idag har jeg bare ligget som et slakt ved bassenget. Det er faktisk ikke veldig behagelig når man er støl i alle musklene i hele kroppen.. Men skal ikke klage, det gjør godt ;-)
   

   

   

  19

  Alt for seint, men: Dagens økt

  • Publisert 26.03.2012 klokka 19:07
  • Kategori: Blogg

  Håper dere gjorde noe annerledes enn dere bruker i går, og at dere syns det var gøy J

  Dette innlegget kommer altfor sent, men dere kan kanskje bruke økta ved en senere anledning, når jeg ikke har nett tilgjengelig J

  I dag er det tilbake til løping, og dere skal ha en lett intervallform som kalles fartsleik. Da styrer dere i høy grad selv hvor tung økta skal være.  Dette er egentlig en joggetur, bare at dere tar intervaller eller drag innimellom, jeg foreslår at dere kan ta drag mellom 30 sek og 2 minutter.  Dere bør ha ca 10 intervaller/drag i løpet av den timen dere skal holde på. Dere kan ikke løpe for fort, fordi i pausen skal dere fortsette å jogge. Legg opp økta etter terrenget hvis dere løper ute, ta gjerne noen drag i bakke og noen på flatmark.

  Etter langturen kan dere kjøre litt basisstyrke.

   

   

  Flere oppdateringer om hva vi driver med her i varmen kommer, men jeg har vært så sliten de to første dagene at jeg ikke har orket å gjøre noe som er verd å fortelle om..

   

   

  16

  Dagens økt

  • Publisert 24.03.2012 klokka 13:25
  • Kategori: Blogg

  Tipper noen av dere er støle etter nordic hamstring øvelsen i går?

  I dag skal dere trene alternativt. Det vil si noe dere ikke gjør til vanlig. Så hvis dere følger mine treningstips, får dere ikke lov til å løpe ;-) Gjør noe dere ikke gjør til vanlig. Gå på en dansetime på treningssenter, boksing, svømming, skitur, kettlebell, poledancing, yoga. Se på det som lek og moro, og ta utfordringen :-) 

  Jeg har prøvd mye forskjellig som treningssentrene har å by på. Det er mange gode gruppetrimer med dyktige instruktører, prøvd da vel!


  Tro det eller ei, dette er ikke robotdans, men zumba..


  Functional moves.

   

  Ha en god og morsom økt! :-D


   

  19

  Nyter solen på Gran Canaria

  • Publisert 23.03.2012 klokka 20:22
  • Kategori: Blogg

  Av og til får jeg en følelse som er så diiiigg, og den følelsen er at LIVET ER HERLIG! :-D Da må jeg si det høyt, og nå sier jeg det til dere. Nå sitter jeg på verandaen på hotellet på Gran Canaria og ser på solnedgangen. Vi reiste tidlig i dag, og fikk en time på solsenga før sola gikk ned. Nå er jeg og Tara nydusja og skal ut å spise. Jeg elsker å være på treningssamling. 

  Vi skal være her i 14 dager med fult fokus på trening med god kvalitet. Jeg er her med klubben min, Steinkjer friidettsklubb, og idrettsfag elevene som går friidrett på Steinkjer vgs. Hvert år reiser vi hit, og jeg tror dette er 10. året mitt. Begynner med andre ord å bli godt kjent her. 

  Nå skal vi på mitt favoritt spisested her, El Rancho :-) Dette blir to herlige uker!

   

   

  Vet det begynner å bli sommer hjemme også, men dette er vel hakket bedre? 

   

   


  Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
  Rachel Nordtømme

  Mitt navn er Rachel Nordtømme. På denne bloggen får dere et lite innblikk i hverdagen min, og dere får lese om tanker jeg har om ting som interesserer meg. Trening tar mye av tiden min om dagen. Samtidig studerer jeg journalistikk og nyter hva livet har å by på. Tag along and enjoy my life! For sponsing og andre oppdrag, kontakt Rolf-Ørjan Høgset rolf@virus.as. Kontakt: rachelnordt@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits