vælge mentor før man skriver ebook

Hvordan lage og selge din første eBok (1)
10 Steg guide for nybegynnere

#ebook #mentor

les om hva er en mentor på wikipedia

Hvordan lage og selge din første eBok (1)
10 steg guide for nybegynnere

1: Velg Mentor


Det ligger mer uunnværlige faktaer om mentorer i de følgende avsnittene. Godt råd sørg for å ha alle faktaen på borde , med mindre du er fan av å skrive ting på nytt.

Det første valget en nybegynner bør velge er en mentor. Hvorfor er det så viktig? Hvis du ønsker å gjøre noe du aldri har gjort før, er det veldig logisk å følge noens skritt for å fullføre prosjektet vellykket. I dette tilfellet er det første viktige skrittet, Dette bør du gjøre, Vælg mentor vist du er fan av sukse.Ønsker noen å fullførte sin første e-bok med hell, å få solgte den med godt hel er dette viktig.

I dag er det svært enkelt å søke etter alt. Bare google det. Du kan skrive "å skrive ebook" og se på resultatene. De fleste av nettstedene du får på skjermen vil gi deg en mulighet til å tegne . la deg registrere deg til et gratis kurs.

Abonner på 3-4 av dem og sammenstille informasjon. Du vil finne en masse gratis e-bøker om emnet også. Les e-post og e-bøker for og gjøre et valg om hva du ønsker å følge.

Det bør være minst en mentor i en bok med respekt for seg selv.La oss si at du leter etter en bok. Du leser mentor.å tenker at det kan være noe i hans stil, sterk logikk eller dyp kunnskap. Uansett hva det er, så følger din indre stemme og ta et valg.

Når du gjør ditt valg i bokskjøp, følger bokens mentor. Studere hans / hennes system helt. Kjøpe hans eller hennes produkt og følge det, steg for steg. Dette er ikke en lett vei, spesielt i begynnelsen.

Noen ganger er de viktigste aspektene  iikke helt ok. Hold lesing for å få et fullstendig bilde.

Ved å velge en mentor  hold deg til ham / henne, vist du ønsker å løse et problem. De fleste newbies er helt sjokkert fra mengden av informasjon som er tilgjengelig på hvert emne de velger og som fører til såkalt lammelse. Så,du bør være tøff og gjøre en avgjørelse, for å overvinne lammelsen. slik at du er mentalt instilt på et dyp dykk.

Du trenger mest sansynlig kun en mentor for en enkel  eBok. Den må være ferdig og du må følge råd, som kommer fra en respektert kilde, og det er det. Jeg er ikke for å fortelle deg hva som er en respektert kilde.

Ellers vil du oppdage at du stadig er på utkikk etter ny info, og dagene går uten uten at ting går i boks Gi deg selv nok tid til  å se gjennom guiden til en bra mentor som hjelper deg å sette en frist.

Det burde ikke ta deg mer enn 7-10 dager.

Konsentrer deg om oppgaven. Du bør ha flittig innsats for å studere tilgjengelig informasjon om skriving og publisering av eBook og deretter ta en beslutning, og holde deg oppdatert helt til slutten av prosjektet.

Jeg vil ikke anbefale hvilken mentor du skal bruke, jeg er ikke her for å spre reklame. En mentor tilbyr en komplett Internett.  jeg anbefaler bare en enkel løsning for det du skal gjøre, ikke la deg lure av tjen 1 million dollar liksomJeg kan ikke garangtere om det er bulshit.vurder selv.

Her finner du litt info om mentor du kan følge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits