Utvid foretnings horisonten din med ebøker

Bedrifter av alle størrelser liker å utvide med ebøker. En eBok er en papirløs bok i digitalt format som du kan laste ned til datamaskinen. Håndholdte eller andre leser enheter. Eboken kan leses ved hjelp av et program som Adobe (for .pdf-format) eller Microsoft Word.


Finn assosierte artikler
#ebøker #eBok #business 

Les mer om å starte med bøker

En eBok er en papirløs bok i digitalt format som du kan laste ned til din datamaskin, håndholdte eller andre leser enheter. Det kan leses ved hjelp av et program som Adobe (for .pdf-format) eller Microsoft Word. Her er flere måter å utvide din egen virksomhet med ebøker.

Marketing - En ebook tilbyr en billig måte å produsere full-color markedsføringsmateriell komplett med grafikk og audio komponenter. Finn gode programvarer. Eller du kan leie noen til å bidra til å skape dine ebøker. . Grab et digitalt kamera og start knipse noen bilder av  produktene dine, personer som bruker dine produkter og tjenester, de ansatte, etc. Deretter viser frem bildene dine,produktene og beskriv tjenestene med gode presentasjons værktøy; fsk nettsider med interaktive koblinger for lyd, visuelle presentasjoner, kommunikasjon (e-post eller foruminnlegg) og mer. Les mer på life hacker

Utdanning - Når dine produkter eller tjenester blir forklart, skaper man potensielle kunder og klienter som liker ebøker. Du må Ha prøver eller korte versjoner tilgjengelig for utprøving, trials med gratis nedlastinger. Deretter inkluderer du fullverdig detaljerte plan over hva som skal til for at de benytter / tjeneste kjøp. Utstyr deg med visuelle, lyd og interaktive pek-og-klikk-metoder. Inviter spørsmål og tilbakemeldinger fra mottakerne for forbedringer på fremtidige produkt og tjenesteutvikling.

Kommunikasjon - Hvor mange ganger får du en e-post du med et spørsmål - det samme spørsmålet om og om igjen . Du vilbpå en måte sende en slik mail til noen, å bli lagt merke til? Kanskje spørsmål som "Hvordan kan du lage en enkel nettside?" Eller "Hvordan kan du markedsføre med et stramt budsjett?" bare lange svar. Vel, nå kan du skrive en langt svar, gjøre den om til en eBook og sende den ut - om og om igjen, og frigjøre mer tid til andre ting. sørg for at de finner deg på nette slik at leserne vet litt basik om hva du mener, lpasser informasjonen sammen og gi andre muligheten til å finne deg, også.

Nytt produkt - Bruk undersøkelser og ta meningsmålinger for nye produkter som blir gitt ut. Inkluder en lenke til en nettside med et spørreskjema og gratis nedlasting for mottakere ved ferdigstillelse.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits