De ti best lydbøker for å forbedre hjernen din

Sinnet er den viktigste faktoren i å bestemme hvem vi er og hva vi gjør som enkeltpersoner. Det er derfor svært viktig at vi holder den aktiv og nuture den regelmessig gjennom å lese de riktige bøkene. Tiden har blitt en svært verdifull handelsvare i disse dager, og en av de første tingene som skal ofret leser. Men med bruk av lydbøker, dette trenger ikke å være slik.


Les mere om relaterte temaer hos andre blogg.no steder.


#uforkortet #lydbøker #selvhjelp #lydbøker #rabatt #lydbøker #kjøpe #lydbøkerDet er faktisk utrolig at ikke mange folk betaler mye oppmerksomhet til hva som får inn i deres sinn. Hvis tankene er positiv og kreativ, kan du bli alt du noen gang drømt om å bli. De fleste av de svært vellykkede mennesker du ser i nyhetene i dag tok en god del tid til å arbeide med å forbedre deres sinn.

På den annen side, hvis ditt sinn er negativ og inaktiv, er det svært sannsynlig at du vil ikke utgjøre noe i livet. Analysere livene til noen av de mest beryktede mennesker i verden ville avsløre at de alltid matet deres sinn med negative tanker.Spørsmålet som åpenbart kommer til å spille her er - vi er født med positive eller negative tanker?

Jeg vil raskt og bestemt si nei til begge deler!. Vi utvikler våre sinn av hva vi legger i det. Hvis vi stadig setter negative informasjonen inn i våre sinn, fører dette til negative tanker og til slutt negative handlinger.

Så, hvis du ønsker det motsatte kreative tanker, er det relevant å alltid få riktig type informasjon inn i hjernen din.Den vanligste måten å gjøre dette på er ved å lese de riktige typer bøker.

Dessverre, på grunn av den store etterspørselen på vår tid, bare noen få mennesker fortsatt leser mye bøker, spesielt etter college.

Vi meste bare har tid til å lese aviser og magasiner. Og gjett hva? De fleste aviser bare ende opp med å gi oss dårlige nyheter at ytterligere øke vår negative sinnstilstand. Hvis du ønsker å virkelig få positiv og nyttig informasjon, trenger du å lese bøker som inneholder slike opplysninger. Heldigvis med advent og populariteten til lydbøker, kan hvem som helst få riktig informasjon inn i hans eller hennes sinn uten å "lese".

Du kan nyte fordelene av lydbøker mens du trener, pendling til og fra arbeidet, etc. For de som ikke vet nøyaktig lydbøker å gå for, nedenfor er noen av de 10 beste lydbøker for å forbedre hjernen din.

1. Hvordan vinne venner og innflytelse People Forfatter: Dale
Carnegie Utgiver: Simon & Schuster Audio

2. Awaken the Giant Innen Forfatter: Anthony Robbins
Utgiver: Simon & Schuster Audio

3. føle frykt og gjør det likevel Forfatter: Susan Jeffers
Utgiver: Simon & Schuster Audio

4. Bygg din selvtilliten Forfatter: Glenn Harrold Utgiver:
Diviniti Publishing

5. Awaken the Giant Innen Forfatter: Anthony Robbins
Utgiver: Simon & Schuster Audio

6. Utvikle en Kraftig Memory Forfatter: Glenn Harrold
Utgiver: Diviniti Publishing

7. De 7 Habits av Highly Effektiv People Forfatter: Stephen
R. Covey Utgiver: Simon & Schuster Audio

8. The Power er innen Du Forfatter: Louise L. Hay Utgiver:
bøker Hodder Headline Audio

9. Opprette indre fred og ro Forfatter: Glenn Harrold
Utgiver: Diviniti Publishing

10. Få opp og gjøre det! Utgiver: BBC Books

Les mer å bli mer smart

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits