kvinner få oppmersmhet av blader som kk å slik

Kanskje du ønsker å bli en av de kvinnene som skriver for magasiner. Her er noen magasin innsending tips som vil hjelpe deg i gang.
 


Artikkel Body:
Kvinnelige forfattere vil finne det er mange muligheter for magasinet forfattere. Det er blader på de fleste et emne du kan tenke på: sport, hobbyer, næringsliv, samleobjekter, biler, båter, dekorere, matlaging, barneoppdragelse og barns interesser. Dette skaper et åpent marked for kvinnelige forfattere.

Kanskje du ønsker å bli en av de kvinnene som skriver for magasiner. Her er noen magasin innsending tips som vil hjelpe deg i gang.

Finn riktig Magazine

Det første trinnet er å finne en publikasjon som dekker de emnene du ønsker å skrive om. Du finner en liste over publikasjoner i en katalog for forfattere i en bokhandel. Bibliotekene har vanligvis en referanseliste i en "Liste over tidsskrifter." Se også etter et betydelig utvalg av blader på en stor bokhandel.

Det neste du må gjøre er å lese de publikasjonene du er interessert i å skrive for og identifisere deres redaksjonelle perspektiv. Dette vil gi deg en idé om hvordan du kan tilpasse din artikkel til deres interesser. Du normalt ikke ville sende en artikkel om matlaging til en seiler magazine. Men kanskje du kunne endre fokus for artikkelen din til matlaging på en seilbåt. Dette vil gi deg en mye bedre sjanse til å se din artikkel publisert. Vanligvis vil du ha flere resultater skrive for et magasin som dekker de samme typer emner som artikkelen din.

Send en Cover Letter

Når du er klar til å sende inn artikler til en publikasjon, sende et følgebrev til redaktøren skisserte ideen din. Gjør det klart og enkelt med et omriss av motivene dine. Gi omtrentlig lengde på artikkelen din, og lover å levere på deres frist. Legg ved en selv-adressert frankert konvolutt og vente på å høre fra dem. Lag en pitch til flere magasiner og tilpasse den for hver enkelt du kontakte.

Du kan få mange avvisninger før du blir tatt. Det er der du trenger for å holde ut og ikke gi opp på å være en kvinne forfatter! Når artikkelen har vært publisert i et magasin, vil det være verdt ventetiden. Noen blader betaler ikke for artikler, men minst vil du bli publisert og legge til legitimasjonen din.

Skrive Profesjonelt som en kvinne Forfatter

Alltid sende din beste skriving. Kvinnelige forfattere som ønsker å bli offentliggjort må være smart og profesjonell. Ikke kast bort en redaktørs tid på all hast skriftlig kopi eller tapte tidsfrister. Det er foreslått at når du sender inn en artikkel til magasiner, bør du møte din ordtelling i løpet av bare 15 ord over eller under antall spurt.

Send en håndskrevet takkekort til redaktøren etter at du har blitt publisert. Vent noen uker og sende en annen pitch å selge neste idé. Prøv å bygge et profesjonelt forhold hvor ditt navn og kvalitetsarbeid vil bli gjenkjent. Være en pålitelig, profesjonell kvinnelig forfatter som redaktøren ser frem til å høre fra.

Kom i gang med din forskning, og skrive brev til redaktøren på en jevnlig basis. Du vil se resultater når du er forpliktet til å skrive. Det er et stort marked venter på magasinet forfattere, spesielt kvinner magasinet forfattere. Kom i gang i dag i denne givende yrke som en kvinne magasin forfatter!

les mer om freelance jornalistikk

 

se andre familiære temaer
#kvinne #forfattere, #kvinneligeforfattere, #magasin #forfattere

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits