Er internet markedsføring bøker søppel

Ikke kjøp enda en Internet Marketing useriøs før du leser dette.
 

 


nøkkelord:
EBok internett markedsføringsstrategi, kjøpe eBok internett markedsføringsstrategi, laste ned eBok internett markedsføringsstrategi, business eBok internett markedsføring, hvordan du kjøper internett markedsføring ebøker


Artikkel Body:
Internet Marketing som vi alle vet det er ganske overfylt med morsomme folk å lage masse store bombastiske påstander enn deres tull crappy bøker og sånt. Du har kanskje kommet over ebøker gjør påstander som "hvordan å gjøre $ XXX i 2 uker" eller "hvem som helst kan tjene penger hjemme".

Å være skyldig i meg selv, har jeg bokstavelig talt brukt gazillion mye penger inn i disse internett markedsføring ebøker da jeg startet, men bare for å finne den igjen senere på disse gratis-for-alle ebøker kataloger, gratis medlemskap nettsteder eller selv de giveaway nettstedene. Selv om det er en trist opplevelse å se deg selv å bruke penger til noe som kan lastes ned et sted over Internett for gratis, det er fortsatt noen gode ebøker og materialer som du bør kjøpe. Her er noen av de retningslinjer som du bør vite om før du begynner å bruke din rangel.

Ikke bruke penger på Junk
Ikke bruke pengene på noe som forteller deg at uten erfaring kan du tjene mye penger. Vanligvis denne ting er ikke noe mer enn å prøve å selge deg luftslott. Du kan alltid lære og utstyrt med kunnskap fra andre gratis ebøker, nyhetsbrev eller fora før å bruke penger på disse ebøker.

Bare kjøpe fra eksperter som er Vellykket Themselves
De mest annonseres ebøker er ikke alltid den beste. Good stuff vil naturlig komme til deg enten i form av konstant gode anmeldelser fra andre Internett-markedsførere, jungeltelegrafen, buzz fra fora eller diskusjonsgrupper og til og med attester fra de faktiske menneskene som bruker dem. Derfor bør du alltid kjøpe fra anerkjente eksperter som har hatt tonnevis av erfaring under beltet og også anerkjente resultater å sikkerhetskopiere sine påstander.

Kjøp bare på hva du faktisk trenger.
Det er ikke noe poeng å bruke dine hardt opptjente penger på uansett ebøker eller internett markedsføringsmateriell som du kommer over, men godt kravene er på salg kopi. Husk godt salg kopi er ment å spille rundt utsiktene 'psykologi atferd til å tro deres faktiske påstander. Det er derfor profesjonelle tekstforfattere betalt titusenvis for gode salg kopi fordi de tar med i masse salg bare ved å selge hype. Du bør bare bruke penger på ebøker som kan hjelpe deg videre i din virksomhet. For eksempel, hvis du føler at du er mangler i copywriting ferdigheter, så du burde kjøpe copywriting materialer fra fagfolk.

Iverksette tiltak er den beste handlingen du kan gjøre.
La oss innse det, hvor mange av oss som kunne tilbringe en bombe i vår internett markedsføringsmateriell, men bare for å finne det liggende rundt i vår datamaskinens harddisk etter alder? Faktum er, uansett hvor god eller hvor dyrt eller hvordan aner ebøker som du har kjøpt, spiller det ingen rolle før du gjør det første skrittet inn i gjennomføringen av de materialer som du lærer fra ebøker. Hvis du er ny på internett markedsføring, bør du bare kjøpe ebøker som vil lære deg trinn for trinn i å sette opp din Internett markedsføring virksomhet. Ellers holde seg borte fra dem.

Papir VS Immaterielle Books
Det hadde vært diskusjoner skjer som debatt hvor gode er de Internet Marketing bøker funnet på bokhandlene i forhold til de som er på Internett. Selv om jeg ikke kunne vært mer enig på noen av de store Internet Marketing bøker du kan finne på bokhyller, men i virkeligheten, de fleste av bøkene jeg fant dekker kun generelle konsepter av Internet Marketing. For eksempel, i virksomheten eller internett markedsføring delen av bokhandel, kan du finne ting som "hvordan tjene penger online" hvis du er ute etter en bok om internett markedsføring, men du kan finne mer spesifikk eBok på internett på " hvordan få vellykket Gjensidig linking "eller noe sånt. Begge disse er relatert til Internet Marketing, men sistnevnte har en tendens til å være mer spesifikk i omfang. Liker det jeg har nevnt i forrige punkt, bør du vite hva du er mangel på og kjøpe ebøker som vil hjelpe deg å gå videre i din virksomhet. Hvis du bare starte opp, vil internett markedsføring bøker i bokhandelen tjener like godt som nybegynner ebøker på nettet.

Som en konklusjon, må du vite hvem du kan stole på nettet før du kjøper fra dem. Det er mange av disse selv skrike internett Marketing Gurus som er akkurat som den gjennomsnittlige Joe sliter med å tjene penger på nettet. Husk, det er haug av de store fora og diskusjonsgrupper som ikke bare du kunne finne store biter av 

Les mer om bøker om markedsføring

#markedsføring, #ebok, #svindel,

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits