En guide til eBok kompilatorer

Nå som du er ferdig med å skrive din eBok og har en grunnleggende forståelse av hva en eBok kompilatoren gjør det, kan du være følelsen overveldet av antall kompilatorer på markedet. For å hjelpe deg å gjøre vedtak, har jeg testet og anmeldt de beste rangerte eBok kompilatorer tilgjengelig for øyeblikket.

mer om ebok compilarer
nøkkelord:
eBok, ebøker, eBok kompilatoren, eBok kompilatorer


Artikkel Body:
* E-ditor

Denne programvaren har en demoversjon som du kan laste ned for å prøve ut før du kjøper. Du kan faktisk ikke bruke demoen til å opprette en eBook, men du kan kjøre programvaren og teste det ut grundig for å se om den gjør det du trenger den å gjøre for din eBok.

Dette eBok kompilatoren er en av de enkleste å bruke. Programvaren har en svært brukervennlig hjelp menyen som inneholder instruksjoner for og forklaringer på alle felt på hver skjerm. Programmet inneholder også video tutorials som viser hvert trinn i denne kompilatoren med klare forklaringer på alle felt som må fylles ut. Det er 7 skjermbilder som du bruker til å velge din eBok alternativer.

Dette kompilatoren krever filene dine til å være i HTML-format. Du følger enkle retninger, og kompilatoren laster filene dine. Hvis du bestemmer deg for å redigere din eBok etter at det har blitt utarbeidet, gjøre eventuelle endringer i de opprinnelige filene og klikk på "Compile du eBook", og endringene vil vises i kompilert eBok.

E-editor lar for noen tilpasning av eBok. Du kan opprette en egen side som vises når eBok er åpnet; lage tilpassede ikoner som vises på skrivebordet etter nedlasting; bruk din egen logo på oppgavelinjen i eBok; tilpasse oppgavelinjen knapper, der oppgavelinjen vises i din eBok, og velg oppgavelinjen farger. I tillegg kan du velge å få eBok åpent til siste side lest, som mange av kjøperne vil sette pris på.

En utmerket og unik egenskap ved E-ditor er evnen til å velge en standard Microsoft vindu eller for å lage ditt eget design for et vindu for å tilpasse din eBok. Programmet gir noen eksempler vindu design, men du kan bruke hvilken som helst BMP (litt over huden) grafikk du har lagret på harddisken.

E-ditor er et godt valg hvis du er ny på å produsere ebøker fordi det er lett å bruke og lar deg tilpasse utseendet til din eBok.

* Desktop Forfatter

Dette kompilatoren krever ikke en nettleser, eller har du å laste ned programvare eller plug-ins. Programmet konverterer exe. filer til sider som ser ut som en standard bok. Du kan lage og produsere eBok sider skalert til å passe på dataskjermen uten rulling. Andre funksjoner inkluderer WYSIWGY (det du ser er hva du får) side redigering og oppretting, evnen til å manipulere interne bilder, klippe og lime funksjoner, hotlinks til sider, e-post, nettside, eller andre filer. Det er en utmerket kompilatoren å bruke for et markedsføringsverktøy, for eksempel lage brosjyrer og manualer i tillegg til ebøker.

* EBook Edit Pro

Dette kompilatoren gir en demo-versjon, som lar deg teste ut funksjonene. Programvaren bruker en veiviser som leder deg trinn for trinn gjennom oppsett og etablering av eBok. Tilpasning inkluderer tekstredigering som vises på pop-up startmeldingsvindu; evnen til å tillate eller hindre nedskalering av boken og museklikk menyen; aktivere eller deaktivere navigasjonslinjen og velge knappene du vil skal vises; og tilpasse e-bokens ikonet på skrivebordet og logoen som vises på navigasjonslinjen.

EBok Edit Pro er lastet med gode funksjoner som lar deg lage multi-media ebøker, og inkluderer en veiviser som er tilpasset for nybegynnere og for avanserte brukere. Programvaren bruker HTML-filer, laste dem ned fra katalogen der de er lagret. Redigere og resave filene dine i den originale programvaren som brukes til å lage disse filene, og deretter med et enkelt klikk kan du re-kompilere din eBok.

Funksjoner inkluderer tilpasning av ikoner, verktøylinjer, og "om boksen." Dette kompilatoren har en spesielt nyttig funksjon kalt Re-Brander funksjonen. Dette tillater deg å gå inn tilpasset kode i eBok sider og distribuere Re-Brander programvare for å agenter eller distributører. De kan deretter tilpasse koblingene som inngår i eBok, men de kan ikke endre noen link eller informasjon som du ikke har
inngikk en tilpasset kode for.

Programvaren inneholder "eBrand-It" programvare som lar egendefinerte felt for kundens navn, affiliate ID eller URL. Denne funksjonen er et kraftig markedsføringsverktøy fordi samarbeidspartnere er mye lykkeligere å gi bort din eBok fra sin egen side når de kan tilpasse den.

* EBok kompilatoren

Dette kompilatoren tilbyr en demoversjon som lar deg kompilere 10 filer. Hvis du ikke inkluderer grafikk, kan du lage en 10-siders eBok som tillater utskrift og kopiering av eBok. Fangsten er at du ikke kan selge noen eBok du oppretter i demo-versjon.

Den kjøpte programvaren er brukervennlig med lett-å-følge hjelpefiler som ikke bare veilede deg gjennom trinnene for å sammenstille din eBok, men også forklarer hva en eBok kompilatoren gjør. Programvaren gir detaljerte instruksjoner om hvordan du oppretter kildefilene fra Microsoft Word 2000 og 1997, PowerPoint 2000 og 1997, og HTML-dokumenter. Den inneholder mindre detaljerte instruksjoner for hvordan du oppretter kildefilene fra
andre programmer.

Dette kompilatoren gir mulighet for passordbeskyttelse av hele eBok eller for utvalgte sider. I tillegg kan du sette en tidsgrense på din eBok. Når går ut, kunden har ikke lenger tilgang, med mindre de betaler for det. Med andre ord, det kan du lage en demo-versjon av din eBok for markedsføringsformål.

Du kan sette ett passord eller flere passord. Ved hjelp av flere passord tildeler hver bruker sine egne spesifikke passord. Online hjelpefiler lede deg gjennom å sette opp passordene dine. Du kan også opprette en salgs- og Takk side for å selge en passordbeskyttet eBok. Dette er et godt valg for nybegynnere, spesielt siden det inneholder grunnleggende funksjoner for passordbeskyttelse og distribusjon.

* Activ eBok kompilatoren

Dette er en enkel å bruke kompilator som gir gode funksjoner. Denne programvaren kan støtte HTML, JPEG, GIF, og alle aktive plug-ins. Funksjoner inkluderer passordbeskyttelse, branding, internett tilknytting, ikonet tilpasning, tilordne unike serienummer, splash screen, komprimering, og oppstartsmeldinger. Det gir også gratis levetid oppgraderinger. I tillegg inneholder den en pre-prosessor, re-Brander, aktiv script, og detaljerte instruksjoner for bruk av HTML, Power Point, og Microsoft Word-filer.

Det er flere andre gode eBok kompilatorer på markedet som er verdt å se nærmere på.

Ebook Generator har velkomstbildene, passordbeskyttelse, merkevarebygging, ikon tilpasning, og kompresjon kontroll. I tillegg inneholder den virus forebygging som varsler brukeren om eventuelle endringer gjort til din eBok og tilbyr brukerstatistikk, slik at du kan spore din eBok bruk. Med alle disse avanserte funksjonene, er dette en utmerket kompilatoren for nybegynnere fordi det er utrolig enkel å kjøre.

Ebook Creator er en annen utmerket kompilator som støtter HTML, JPEG, GIF og PNG-grafikk, og Javascript, VB Script, og Java-applets. Den støtter også alle Internet Explorer plug-ins. Standard funksjoner inkluderer unike serienummer, direkte knytte til et skjema eller en side på nettstedet ditt, funksjonshemmede høyreklikke og søkefunksjoner. Programvaren gjør det mulig for utløp etter et visst antall dager eller bruksområder, som lar deg lage demoversjoner. Du kan opprette opptil 1000 forskjellige passord; hver gang eBok er lastet ned, kreves et unikt passord for å få tilgang til beskyttede sider. Programvaren gir brukervennlige menyer og knapper som lar nybegynnere til erfarne brukere å enkelt lage sine eBok.

Selvfølgelig er det noen gode kompilatorer der ute. Så finne ut alt du trenger i form av funksjoner, og deretter sammenligne priser og alternativer. Dra nytte av demo-versjoner hvis de blir tilbudt før du kjøper. Og da har det gøy å lage din eBok!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits