7 måter å utkonkurere andre ebook selgere på ebay

 

Sammendrag:
Ths artikkel vilje lærer 7 utprøvde og taktikk som gjør at forhandlere å selge ebøker og programvare for opp til 10 ganger prisen av konkurrentene sine på Ebay.


nøkkelord:
resellebooks, videreselge ebook, selge ebøker, videreselge rettigheter, videresalg rettigheter, videresalg ebøker, videreselge programvare, master videreselge rettigheter, master videresalg rettigheter, ebook grossist, ebook forhandler, hvordan å selge ebøker, selge ebøker på nettet, selge ebøker på ebay


Artikkel Body:
Copyright 2006 Philip Ritchie

Hvordan ønsker du å ha bilen din betaling eller boliglån betalt for? Eller kanskje du ønsker å avslutte jobben og jobbe deltid fra komfort til ditt hjem?

Uansett hva dine drømmer er, selger ebøker og programvare med videreselge eller master videreselge rettigheter kan bidra til å gjøre dem en realitet! Men hva om du ikke er en kunnskapsrike internett markedsfører? Vel, er eBay en enkel og flott sted å starte. Det er også en stor kilde til supplerende inntekter selv for erfarne videreselge rettigheter markedsførere.

Men med økt konkurranse på eBay blant ebook forhandlere, er en effektiv strategi en må ha for å fortsette å vokse din eBok virksomhet effektivt. Ikke noen gang la tilsynelatende lave priser og tanken på å videreselge rettigheter metning fraråde deg fra å høste store økonomiske belønninger. Jeg har vært selger ebøker og programvare på eBay i 3 år nå og har utviklet og raffinert 7 utprøvde og taktikk som vil tillate deg å videresalg ebøker for opp til 10 ganger prisen av konkurrentene.

Hemmeligheten ligger i oppføringen tittelen! Nedenfor er 7 måter å maksimere trafikken, konvertering og fortjeneste ved hjelp av smarte oppføringen strategier.

1. Søkeord Rich Oppføring Tittel

Dette tipset er ikke ukjent, men er fortsatt lite brukt. De fleste som selger ebøker med videreselge rettigheter bare liste deres element på eBay ved hjelp av "selve navnet" på produktet for oppføringen tittelen.

For eksempel, "James Jacksons Giveaway Gold" er oppført av mange selgere av sin tittel. I virkeligheten er dette en eBok på hvordan du kan bygge din e-postliste. Hvis du leter etter en guide på hvordan du kan bygge din e-postliste vil du skriver inn "James Jacksons Giveaway Gold?" Ikke hvis du aldri har hørt om en slik bok! Det bør være oppført som "Build Opprett Lag ditt Mailing e-postliste". Dette ville være en fornuftig bruk av relevante søkeord og fraser som vil bringe inn den største mengden av trafikk til oppføringen. Du kan finne disse målrettede søkeord med en gratis søkeord søkeverktøy.

2. Forstå hva du selger

Hvis du ikke vet hva du selger hvordan kan du gi den en skikkelig liste tittel? Sørg for å lese salg siden at den kommer med. Ofte kan du finne nyttige søkeord og fraser i salg siden som vil hjelpe deg liste det riktig.

3. Sjekk ut konkurrenten din oppføringen titler

Gjør dette før du plukker oppføringen tittelen. Som du begynne å skrive ned mulige søkeord og fraser til bruk i tittelen, kryss sjekke dem på eBay for å se om noen andre av de samme produktene trekke opp. Pass på å velge søkeord og fraser som gir deg færrest konkurrentene.

4. Bruk feilstavinger til din fordel

Folks manglende evne til å stave betyr penger for deg. For eksempel kan et produkt som har å gjøre med "Google Adsense" også skrives som "Google Ad Sense", eller til og med Goggle Adsense. "

5. Cross Posisjonering

Et godt eksempel på dette ville være å ha en eBok på Myntsamling men lister den opp som Myntsamling med metalldetektor. Det kan være noe i eBok på metalldetektorer, men ingen tvil om noen som trekker opp metalldetektorer vil se din eBok på mynter og bingo, du nettopp opprettet en nisje oppføring med ingen konkurrenter.

6. Navn Anerkjennelse Tie I

Dette er en fin måte å trekke inn merkenavn anerkjennelse trafikken selv om du ikke selger produktet med navnet. Et eksempel på dette ville være hvis du skulle selge en eBok om hvordan du oppretter en betaling per klikk søkemotor. Du kan vise tittel som noe som "Gjør en betal per klikk søkemotor som Google Adwords."

En annen fordel med å bruke alle seks av disse teknikkene er at ofte ganger forhandlere ikke vil finne deg veldig enkelt. Forhandlere skal se på andre forhandlere og prøver å kopiere sine titler samtidig undergraver sin liste prisen. Fordi de fleste av dem er ute etter selve navnet på produktet, vil du være nesten usynlig for dem.

7. Sett din eBok på CD

Nå som du har plassert deg selv på eBay vekk fra resten, brenne ebøker til CD. Hvorfor på en CD? Du kan øke prisen samt lade frakt og håndtering. Du kan enkelt lade $ 4,99 for frakt når det faktisk koster mindre enn halvparten å betale for CD og frakt materialer.

Det du har det. Nå kan du være den ebook forhandler du alltid har ønsket å være og begynne å trekke i lett kontanter, den smarte måten!

hvordan bli en bra bok selger

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits