slik reklamerer du siden din

Jeg har blitt avhørt av mange mennesker til å avsløre noen av de største trafikk genererer teknikker som jeg vet om. Jeg er ikke i umiddelbar å avsløre dem fordi jeg vet de fleste ikke engang ta kampen på dem. Alt jeg vet er at de fungerer, og du bør være kjent med dette også.

La oss finne dem!

Min første og fremst form av trafikken kommer fra de høyere rangerte sider. Min link er på nettets mest populære nettsteder. Du bør være i stand til å være en del av disse berømte stedene. Ikke kast bort tid på å sende inn din link hvor som helst blindt. Du må vise opp din kreative arbeid. Går for link partnere bare for å få noen rekker, er et hardt arbeid.

Reklame er viktig faktor i ditt nettsted forfremmelse. La folk snakke om deg, dine produkter og dine tjenester. Du skjønner, folk er alltid på utkikk etter godt innhold rett? Nettstedet ditt bør ha gode innholdet. Ikke skriv "Velkommen til min hjemmeside" eller "Ours er en verdens første selskap ... blah blah" med mindre og før du virkelig har dominerende produktet.

Du selger dine produkter eller tjenester som som andre, men du tror du må bli lagt merke til. Tilbudet skal være annerledes for å tiltrekke seg besøkende. Presentasjonen bør være oppmerksom på fanger. Få er klar over annonsører online. Det er få store aktører rundt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits