stol yoga

Fleksibilitet er regnet for å være en "biprodukt" av Yoga praksis, men i tilfelle av Chair Yoga, er det ofte "ned spilt" eller tatt for gitt. Siden de fleste Chair Yoga entusiaster er eldre, den sanne verdien av fleksibilitet er mobilitet.

Når du tenker på at mobilitet for eldre kan være forskjellen mellom avhengighet og selvstendighet, fleksibilitet er nå ekstrem verdi.

Det følgende er en observasjon jeg har gjort etter å ha jobbet med grupper fra omsorgsboliger komplekser, voksen barnehager, sykehjem og eldre sentre. Den gjennomsnittlige mobil senior statsborger er mye mer fleksibel i hofter, rygg, håndledd og skuldre, enn hans eller hennes avhengige motstykke.

Bare krysse beina kan være vanskelig for kundene jeg jobber med på et sykehjem. Studenter i Chair Yoga klasser lære en rekke øvelser som vil "frigjøre" mange av de store leddene. Mange studenter også bemerke hvordan smerter, fra en rekke plager, er mye mer håndterlig, etter å ha praktisert Chair Yoga.

Økt bevegelsesutslag gjør en forskjell, når nå for noe. Det hjelper også å forebygge skader som kan oppstå fra press eller et mulig fall. Hvis senior faller, det er absolutt en mulighet for at resultatene kan være livstruende.

Chair Yoga tilbyr et betydelig antall balansering øvelser. Selv om balansen kan bli påvirket av medisiner, indre øre problemer, og mer, mange seniorer viser mye forbedring i å balansere kroppen sin i løpet av uker av sitt første Chair Yoga klasse. Derfor, fleksibilitet og balanse er en viktig del av et skadeforebyggende pakke som kan forbedre eller forsterke, livskvalitet for eldre. Dette faktum har blitt realisert av seniorer som strømmer til Chair Yoga klasser på en daglig eller ukentlig, basis.

De fleste av oss er klar over at fysisk condition er ikke den eneste faktoren for avhengighet. Det finnes en rekke av funksjonshemmende sykdommer som kan påvirke noen av oss, og har ingenting å gjøre med mangel på fleksibilitet. Mangel på fleksibilitet er ikke den eneste altoverskyggende faktor involvert i selvstendighet for eldre.

Det er imidlertid et faktum at mindre mobile, og skrøpelig, vil seniorer blir begrenset.

Derfor bør de fleste eldre gjør en innsats for å bli fleksible, for det er til syvende og sist deres egen verdighet på spill. Du kan se på din fysiske tilstand som en forsikring for selvstendig liv. Tross alt, som virkelig ønsker å pålegge sine barn eller slektninger på grunn av eksistens?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits