den hemmelige love om atraksjon

Hemmeligheten er ute! Det vil si, den hemmelige loven om tiltrekning.

The Secret, en film laget bare for DVD, har et dokudramaet på Secret Law of Attraction hadde en påvirkning som kan måles i millioner, nemlig det koste millioner å produsere, påvirket millioner, og gjort millioner av dollar i fortjeneste.

De som fikk meldingen, prøvd det ut, viste det seg for seg selv, og skrev emosjonelt ladede attester som fyller den offisielle nettsiden til The Secret. De som ikke gjorde det, hevdet at det var en ekstravagant celluloid markedsføringskampanje med ingen substans. Overnattings eksperter dukket opp i innflytelsesrike blader og tidsskrifter for å forkynne det farlig, villedende, og mer magisk tenkning enn den naive allmennheten kunne håndtere.

Betyr det virkelig fungerer? Min egen ydmyke mening er at det fungerer som ingenting før noensinne har i mitt liv. Da jeg leste vitnesbyrd om det på den offisielle nettsiden og på en rekke andre nettsteder som også snakker om den hemmelige loven om tiltrekning, jeg nikker samtykkende. Jeg er selv villig til å erklære at det skal være vitenskapelig gyldig, fordi det kan være empirisk bevist av faget, og fordi det kan forklares med kvantemekanikk der observatøren påvirker forsøket.

Hvis det fungerer, hvis folk har bevist det fungerer, så hvorfor er mange mennesker også skuffet og frustrerte og offentlig kritiserte dette som en form for masse vrangforestilling. Svaret på dette er anvendelse. Ja, er søknad hemmeligheten bak den hemmelige loven om tiltrekning. Riktig, riktig, relevant program.

For å engasjere sinnet til å jobbe for deg, må du tro at sinnet kan fungere for deg. I dette tilfellet snakker vi om det bevisste sinnet å tro på det ukjente kraften i det underbevisste. De som har spurt har blitt besvart, de som har søkt har funnet, og de som har slått har funnet ut at døren åpnes fra innsiden. På samme måte de som har ingen tro i det hele tatt, eller en tro fylt med enten engstelse eller forakt, har vist sin tro sant: at det ikke fungerer.

La oss bryte denne analysen ned til spesifikke teknikker i den hemmelige loven om tiltrekning.

En av teknikkene er å holde en fokusert tanke om hva du ønsker. Folk som sinn hopper rundt i spenning som barn på en bursdagsfest, ett minutt ler, det neste minuttet gråt, og det tredje minutt innstilt på noe annet, kan ikke forventes å manifestere noe. Du må fokusere på et bilde lenge nok til å bosette seg i underbevisstheten. En klar og detaljert bilde, en følelse av farge, tekstur og form er nødvendig.

Siden hele prosessen med manifestasjon er et fenomen som oppstår fra handlingen i det underbevisste, de menneskene som glede i endeløs intellection er dårlige kandidater for å lykkes. Selv om de har et talent for å skrive satiriske stykker om den hemmelige loven om tiltrekning eller analysere noe til døden, dette nivået av mental acuity fungerer mot dem når de prøver å manifestere. En gave for abstraksjon nesten helt sikkert avbryter ut en gave til manifestasjon. Igjen, er grunnen til dette ganske enkelt, pinlig enkel, har du å være i kontakt med følelsene dine til å manifestere noe. Ingen følelser, ingen vibrasjoner, ingen manifestasjon.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits