Yoga Vinyasas

Nar du tenker på yoga, du sannsynligvis tenker Først og positurer Som understreker selvbevissthet og fleksibilitet. Du kan, menn utgjør ledd I serie Kalt yoga vinyasas. Jeg disse vinyasas, er positurer Gjort i en frittflytende Sekvens Som Legger til Fondet Samlede yoga Opplevelse. Mens yoga lærer er opplært til Å Skape vinyasas for grader, Det er også Visse Eksisterende sekvenser Som du Kan gjøre på Egen Hånd Nar du vet Hva utgjør de involverer. Til Som er spesielt populære i Vesten: Er det sol hilsen og Warrior II.

Sun Salutation

En av de mest-populære sekvenser er kjent Som sol hilsen. Hotellet Det er no ENKEL Flyt AV 12 forskjellige yoga Postures. Med hver, bor du inhalerer Å Folge larm strekker og Pustertal Som du kontrakt Eller Kaste Kroppen jeg. DETTE bestemte vinyasas er utformet for Å Bygge larm Styrke og Oke Fondet Samlede fleksibilitet. Som Med de fleste vinyasas, Håkan du Finne Variasjoner på DETTE, avhengig av Hvilken stil av yoga du Bruker, menn Det er Noen grunnleggende positurer og en flyt Som eh Ganske konsekvent blant variantene.

For the Sun Salutation, du GÅR gjennom flyten til Ganger for Å fullføre en runde. Gjør det en gang til på Høyre side av Kroppen og den Andre Gangen for Venstre. HVIS du er tom for tid, som likevel bevise gjøre Minst bad. Selv Som den ene halvdelen av en Sekvens Vil Hjelpe grader til Å Fole grader revitalisert.

Solen hilsen starter Med Fjellet. Derfra GÅR Med hendene OPP, Hodet til knærne, utfall, planke, og pinne. Likevel flyter, Gar du inn i oppadgående hund, ned hunden, og utfall. Til Slutt, avslutter sekvensen Med Hodet til knærne, hendene OPP, og Fjellet igjen. Som du Kan se, er Sun Salutation Naturlig sirkulær Akkurat Som skabb Andre yoga sekvenser er.

Warrior II

En Annen Populær Sekvens for yogier i Vesten Kalles Triangle, Eller Warrior II. DETTE bestemte vinyasas streker Puste. Selv om Det er vanligvis Anbefalt Å Prøve DETTE Flytting Mellom stillinger i takt Spesialisering med pusten larm, Håkan du eksperimentere Med forskjellige pustemønstre for Å Se hva Som er best for grader og hvordan hver Enkelt påvirker grader. Faktisk er nettstedet muligheten til fritt Å eksperimentere: Er det Som HAR Gjort DETTE SÅ populært vinyasas.

Sekvensen for Warrior II Fungerer gjennom ild positurer. Du Vil bruke Mountain, Trekant, Warrior II og Stående yoga mudra. Flytte i DEN rekkefølgen, Vil du flyte gjennom sekvensen i takt Med pusten din. DETTE bestemte sekvensen Vil ha en Tendens til Å skli stresset og Hjelpe MED fleksibilitet. Pass på, SOM MED all yoga, Være Ekstra oppmerksom på spise Puste monstre mens du beholder fokus på grader SELV.

Nar du begynner Å lÃ|re en rekke yoga, Håkan du begynne Å eksperimentere Med vinyasas på Egen Hånd Eller Med en lærer. De lar grader Ikke bare arbeide innenfor positurer, men også for Å opprettholde Bade no Fysisk og mental flyt Nar du utfører Det daglige yoga. Jeg tillegg Håkan du Finne Andre yoga sekvenser Som passer Ditt ferdighetsnivå, Trenger, og stil av yoga. Totalt gatestein ere vinyasas er en del av yoga Som Håkan Hjelpe grader Å se og Fole Resultater Raskere og mer konsekvent.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits