praktisere Hatha Yoga

Hatha Yoga er hovedsakelig praktisert for helse og vitalitet. Hatha Yoga ble introdusert i det 15. århundre av Yogi Swatmarama. Hatha yoga fokuserer på rensing av fysiske vesen som fører til rensing av sinnet eller vital energi. Utforskningen av disse fysiske åndelige forbindelser og kroppssentrert praksis førte til opprettelsen av Hatha Yoga. I dag I Vesten har hatha yoga blitt svært populære som et rent fysisk øvelse diett skilt fra sitt opprinnelige formål.

Uansett de historiske detaljer, har Krishnamacharya blitt den ubestridte far til dagens hatha yoga. Krishnamacharya første leksjoner i yoga var fra sin far og sin bestemor og overlevert gjennom generasjoner av praksis.

Hatha Yoga følger i samme spor, og dermed lykkes overgår blir særlig forankret i noen religion. Dette utforskning av disse fysiske og åndelige forbindelser og kroppssentrert praksis førte til opprettelsen av Hatha Yoga. Hatha Yoga har blitt inkludert i livsstil av disse tradisjonene. Hatha Yoga klasser pleier, blant annet for å understreke fysisk mestring.

Hatha betyr også en kraft eller bestemt innsats, og yoga, selvfølgelig, oversettes som åk eller bli sammen. Selve navnet hatha yoga, en kombinasjon av "ha", som betyr sol og "tha", som betyr måne, betegner foreningen av motsetninger. Gjennom praktisering av yoga en person kan få informasjon om fysiske, emosjonelle, mentale og åndelige velvære.

Hatha Yoga representerer motstridende krefter: varmt og kaldt, brann og vann etter tema ying og yang, mann og kvinne, positive og negative. Hatha yoga forsøker å balansere kropp og sinn. Balansering av kropp og sinn er forårsaket via fysiske øvelser (også kjent som asanas), kontrollert pusting (Pranayama) og avslapping eller meditiation.

Pranayama refererer til pusten i yoga. I denne yoga er definert som et middel til å binde eller kontrollere pust og tankene ved hjelp av stavelse Om. I dette tilfellet yoga har ekstreme, praksis med faste, pust kontroll, og stillinger for å overskride kroppen, og ikke dyrke det. Asana kroppsholdning som er kontemplativ i naturen og er utformet for å justere kroppen og få den optimale situasjonen for avslapning.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits