Yoga Kriya

Kriya yoga har funnet et sted i noen mennesker som er ute etter en dypere, mer åndelig forhold til deres liv. Det er en kundalini orientert yoga og meditasjon teknikken, som også underviser visse åndelige og esoteriske prinsipper. Dessverre, som mange lignende "åndelige" maktstrukturer, lærer det du som i hovedsak strømprisen ligger utenfor deg selv - det vil si at du trenger en "guru", eller "master" for å få tilgang til din egen medfødt åndelighet.

Kriya yoga har noen mål som høres både tiltalende og lovende. De tar sikte på å eliminere "hindringer" og "hindringer" fra sinn og kropp. Synspunkt er en veldig interessant ting her, men. Fordi det er en hindring eller hindring for en person, kan ikke være til en annen. Dette forutsetter en meget interessant lys i referanse til maktstrukturer og trossystemer, og fremhever at det er viktig å opprettholde din egen selvrespekt suverenitet i tankene og handling.

Kriya yoga ble brakt til Vesten av Yogananda på 1920-tallet. Han etablerte selvrealisering Fellowship som en "total yoga" system som prøvde å ta opp åndelige så vel som fysiske aspekter av selvet.

Kriya yoga er avledet hovedsakelig fra tre andre yoga teknikker - karma yoga, bhakti yoga, og Jnana yoga. Karma yoga fokuserer på bevegelse av sjelen både på innsiden og utsiden av sinnet. Jnana yoga fokuserer på visdom, slik at sinnet frihet. Bhakti yoga fokuserer på kjærlighet, som det tillater deg å komme til enighet med alt rundt deg. Målet i å kombinere dem var å "rense" sinn og sjel, og talsmenn for Kriya Yoga tror de kan oppnå selvrealisering raskere på denne måten enn å følge de andre disipliner.

Kriya Forberedelse

Det første trinnet i Kriya er å "forberede" kroppen din, og det er gjort i en av et par måter. For mange er Hatha yoga den perfekte forberedelse trening. For andre, skjønt, som kanskje ikke er så fleksibel, er alternativer gitt.

Neste i Kriya, sinnet er forberedt. Generell oppførsel er studert som en del av den mentale prosessen i denne disiplinen, så sikrer hjernen din er riktig fokusert er viktig. I tillegg presser Kriya yoga teknikken du å studere generelle velvære, renslighet, renhet, og til og med metafysiske prinsipper. Sammen, men de bidrar til å "forberede" sinnet for senere teknikker som bruker kroppens livskraft strømmer angivelig for å "avgrense" hjernen og nervesystemet.

Mantraer blir undervist i Kriya Yoga teknikker. De antas å utdype meditative opplevelsen. Denne lyden teknologi undoubtably tunes kroppen, som en stemmegaffel, så vil enhver lyd som er gjentatt og fokusert på. Spørsmålet er selvfølgelig i hvilken frekvens er legemet er innstilt?

Hvis selvrealisering er en reise, der reisen er vi gjennomføre? Ours, eller noen andres? Kriya yoga undoubtably resonerer med noen mennesker. For meg selv, jeg foretrekker mer åpenhet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits