fakta om Chakra Awakening

Chakra oppvåkning er svært et diskutabelt tema, med to distinkt forskjellige skoler tanke. Svaret kan være, "Ja" eller "Nei", avhengig av hvilken skole med tanke på at du er opplært i.

Først, la oss dekke den siden som ville si: "Ja" for å hjelpe deg dele opplevelsen av Chakra oppvåkning. Det er ingen mangel på informasjon som er gjort tilgjengelig av opplyste Yoga entusiaster som Anodea Judith.

Anodea Judith har gjort en Chakra balansering kit tilgjengelig, noe som gir en omvisning av de syv viktigste Chakra systemet, detaljerte øvelser, meditasjoner, en arbeidsbok, og veien til Chakra oppvåkning. Hun har også flere bøker tilgjengelig, overfører med andre opplyste Yoga entusiaster, og lærer workshops på dette svært emnet.

Det er mange andre bøker og CD-er om dette temaet ved en rekke kunnskapsrike forfattere og opplyste Yoga utøvere. All denne informasjonen er lett for publikum å "få sine hender på." Så, her er en skole med tanke på at tror denne informasjonen skal deles, og har gått ut av sin måte å masseprodusere denne informasjonen.

På den annen side, er det noen Yoga lærere ikke ønsker de negative og positive kvaliteter, i hver Chakra, å være tilfeldig utforsket av studenter, uten en kompetent Yoga lærer til stede. Dette er med studentens sikkerhet i tankene.

Videre mengden av tidligere Yoga opplever en student har er en faktor i å kunne kontrollere følelser som frykt, begjær, sinne og depresjon som kan komme kokende til overflaten som følge av en Chakra oppvåkning.

Når, eller hvis, er en student klar for Chakra oppvåkning, bør bestemmes av læreren; dette er ikke for hver student. Noen studenter legge press på seg selv, noe som kan føre til angst, forårsaker negative kvaliteter chakraene til overflaten, under en oppvåkning.

Oppsummert: Et av resultatene av jevn Yoga trening er at vi kan få en bedre håndtak på våre følelser enn de fleste. Vi innser også at vi ikke er opplyst eller perfekt hele tiden. Hvis du ønsker å oppleve Chakra oppvåkning med en opplyst Yoga entusiast, bør du oppsøke en kompetent Yoga lærer, som er villig til å hjelpe deg.

Du kan også få tilsvarende veiledning fra en Reiki lærer eller Reiki mester. Reiki lærere er godt kjent med Chakra systemet og svært nyttig. Hvis det ikke er mulig å arbeide med en Reiki mester, og du har vært regelmessig praktisere yoga i minst to år, Chakra balansering kit, jeg nevnte ovenfor, gir deg trinn-for-trinn veiledning mot oppvåkning chakraene.

Endelig, dette er ikke en rase, og du trenger ikke legge press på deg selv mot selvbeherskelse perfeksjon.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits