Cisco Ccna sertivikat Cisco Switching Modes Tutorial

For å bestå CCNA eksamen og få den ettertraktede sertifiseringen, har du å vite Cisco-svitsjer inni og utenpå. Blant de mange viktige detaljer du har fått vite er de tre metodene som Cisco-svitsjer bruker til å videresende rammer, og forskjellene mellom de tre.

Den første veksling metoden er store-and-Forward. Navnet er oppskriften, fordi det er akkurat hva bryteren gjør - det lagrer hele rammen før du begynner å videresende den. Denne metoden gjør det mulig for den største mengden av feilkontroll, ettersom rammekontrollsekvens (FCS) kan kjøres før rammen er videresendt. Som alltid, det er en tradeoff, siden denne feilkontroll prosessen gjør dette tregeste av de tre metodene ramme videresending.

Den raskeste metoden er Cut-Through, der bare målet MAC-adressen til rammen er undersøkt før videresending prosessen begynner. Dette betyr at den delen av rammen er faktisk blir videresendt som det fortsatt blir mottatt! Ulempen her er at FCS ikke kjører, så det er absolutt ingen feilkontroll med Cut-Through veksling.

Middelvei mellom disse to ytterpunktene er Fragment-Free, så kalt siden fragmenterte rammer ikke vil bli videresendt. Bryteren undersøker bare de første 64 byter av rammen for feil, siden det er den del av rammen som vil bli skadet i tilfelle av en kollisjon. Det er feilkontroll, men det er ikke så grundig som butikk-og-Forward.

Å holde disse tre bytte ordninger rett er avgjørende for din CCNA eksamen innsats, og det vil hjelpe deg i å jobbe med Cisco-svitsjer i den virkelige verden også. Hold studere!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits