Hvordan få Cisco brannmur Specialist sertifisering

Sikkerhet er et hett tema i dagens nettverk, og vil fortsette å være i lang tid framover. Med det i tankene, må du vurdere å legge en Cisco sikkerhet sertifisering til din CV og brannmur ferdigheter til din kompetanse.

Det er ganske et hopp fra CCNA til CCSP (Cisco Certified Security Professional), og Cisco har gjort at spranget mer håndterlig ved å legge Specialist sertifiseringer. Disse sertifiseringer kan gi ganske et løft til både din CV og dine ferdigheter, og fungere som en stor "springbrett" til CCSP.

I dag Cisco tilbyr fire VPN / Security sertifiseringer, de er Cisco brannmur Specialist, Cisco IPS Specialist, Cisco VPN Specialist, og Cisco VPN / Security Sales Specialist. Siden hver WAN ingeniør har kontakt med Cisco brannmurer på regelmessig basis, vil vi ta en nærmere titt på denne populære sertifiseringen første. (Og de som ønsker å være WAN ingeniører hadde bedre lære noe om brannmurer, også!)

Ved skriving av denne artikkelen (21 oktober 2005), er Cisco tilbyr et alternativ for hver av de to eksamener du må passere for å tjene denne sertifiseringen. For første eksamen, kan du ta enten 642-551 SND (Sikring Cisco Network Devices) eller 642-501 SECUR (Sikring Cisco IOS Networks). Den siste dagen til å melde seg på SECUR eksamen er 19 desember 2005.

For heller, må du være i stand til å svare på spørsmål om riktig bruk av Cisco sikkerhetsenheter; hvordan du konfigurerer sikkerhet på en Cisco switch og på en ruter, inkludert syslog logging, AAA, ACL, og sikkerhet for router tjenester og grensesnitt.

Valgene for andre eksamen er 642-522 SNPA (Sikring Nettverk med PIX og ASA) og 642-521 CSPFA. Tema for disse eksamenene omfatter, IPSec, NAT, brannmurer, AAA, og politikk kartlegging. (Som alltid bør du se etter de nyeste eksamen skissene på Ciscos hjemmeside. Klikk på "Læring Og Events" på hovedsiden, www.cisco.com).

Den eneste forutsetningen for denne sertifiseringen er at du må ha en gyldig CCNA sertifisering.

Som alltid får noen hands-on erfaring er den beste måten å forberede for Cisco eksamener. (Din arbeidsgiver kommer til å få litt opprørt hvis du øver på configs på hans eller hennes PIX. Det ville være en god idé å ha en god advokat, også.) Det er online stativ utleietjenester som inkluderer Cisco sikkerhetsenheter i sine pods .

Cisco sertifiseringer er en fin måte å beskytte din karriere samt nettverket. Jo mer du vet, og mer varierte dine ferdigheter, jo mer verdifull du er i forhold til nåværende og fremtidige arbeidsgivere. Bruk din CCNA som en stiftelse, og fortsette å bygge på dine ferdigheter!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits