Sisco hvorfor bygge en hjemme lab

CCNAs og CCNA kandidater høre det hele tiden: "Få litt hands-on erfaring". Fra min personlige erfaring klatre Cisco sertifisering stige, kan jeg fortelle deg førstehånds at det ikke er læring som tett på læring. Ingen simulator i verden kommer til å gi deg en opplevelse du vil få kabling og konfigurere dine egne rutere.

 

Når jeg nevner dette til en av mine studenter, de sier alltid det koster for mye. Sannheten er, det er billigere nå å bygge din egen CCNA og CCNP lab enn det noensinne har vært. Hemmeligheten? Brukte rutere.

 

Ordet "brukt" slår av en masse folk ikke mange av oss kjøper brukte datamaskiner eller brukt servere. Cisco-rutere, skjønt, er robuste jeg personlig eier en Cisco 4000 router som jeg bruker som en Frame Relay bryter i min lab som jeg har hatt i omtrent fire år, og jeg har aldri hatt et problem med det.

 

Den gode nyheten for nåværende CCNA og CCNP kandidater som er interessert i å bygge sine egne laboratorier er det brukt Cisco utstyr aldri har vært mer rikelig eller billigere. eBay er en god måte å få en idé om hva som er der ute, og hva prisene er, men du trenger ikke å montere laboratoriet en brikke av gangen. Mange eBay leverandører som selger brukte Cisco utstyr selge ferdiglagde CCNA og CCNP laboratorier for en pris, inkludert kabler. Jeg personlig anbefaler www.ciscokits.com for lab behov, og det er mange andre leverandører også.

 

Og skulle du ønske å selge lab når du har fullført sertifisering, kan du enten forhandle frem en pris med leverandøren som solgte den til deg, eller du kan selge det selv på ebay. Det er min erfaring at 95% av kandidatene som tjener deres CCNA går på å forfølge sin CCNP innen ett år, skjønt, så ikke selge den for fort.

 

Til slutt, bruker du bare et par hundre dollar, og du får uvurderlig erfaring og kunnskap som vil hjelpe deg både i sertifisering søken og din jobb ytelse. Etter å ha vært der, kan jeg fortelle deg at du vil lære mye mer fra faktisk konfigurering og kabling eget utstyr enn du noensinne vil fra noen simulering av the real thing.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits