Cisco sertifisering Det viktigste studie Du vil gjør er å gjøre det

Alle av oss er kjent med pyramidene i Egypt. Disse storslåtte konstruksjoner har stått for tusenvis av år, tåler ekstrem varme og andre faktorer som vil bringe ned en vanlig struktur.

Når vi ser på disse pyramidene, vi instinktivt ser mot toppen. Vi har en tendens til å gjøre det samme med Cisco Learning Pyramid. Hvis du ikke er kjent med dette, bruker Cisco en pyramide for å illustrere hvordan CCIE er på toppen av Cisco sertifisering struktur, med CCNP i midten og CCNA nederst.

Jeg blir ofte spurt om hvordan å bli en CCIE. Mitt svar er alltid "Bli en mester CCNA og en master CCNP først". Det svaret er ofte etterfulgt av en uforstående blikk, som om jeg har nevnt noen ny type Cisco sertifisering. Men det er ikke det i det hele tatt.

Grunnen til pyramidene i Egypt er så sterk, og årsaken til at de har vart i flere tusen år, er at deres fundamenter er så sterk. Det er ikke godt bygget topp som gjør at en slik bygning til sist er det grunnlaget.

Det samme kan sies om dine Cisco sertifisering studier. Som en CCNA kandidat, kan du ikke engang tenke på CCIE ennå (selv om jeg håper du vil!). Du kan se fremover mot CCNP. Du må innse, men at de ferdighetene du vil lære i din CCNP og CCIE studier er bygget på studier du gjøre for din CCNA.

Faktisk, ccna studier er de viktigste studier av din karriere. La meg gjenta det. Ccna studier er de viktigste studier av din karriere. Se på noen av de emnene du må mestre for din CCNP og CCIE, for eksempel OSPF og bruker binær matematikk. Du kan ikke forstå hvordan de mange typer av OSPF nettverk fungere med mindre du forstår hvordan det fungerer OSPF i første omgang. Og hvordan kan du muligens bruke joker masker, tilgangskontroll lister, og de mange andre anvendelser av binær matematikk du vil støte på i din CCNP og CCIE studier hvis du ikke får det grunnleggende forståelse av binære på CCNA nivå?

Jeg vet at vi jobber i et felt hvor våre kunder har en tendens til å ønske ting gjort i går. Jeg vet at det er vanskelig å ikke være i et travelt når du studerer for ccna - Jeg har vært der! Husk imidlertid at når du studerer for ccna, du er ikke bare å studere for en sertifisering eksamen - du bygge grunnlaget for resten av Cisco sertifiseringer og resten av din karriere.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits