Cisco sertifisering ikke overeager på at det er forskjellige versjoner på eksamenen

Når en Cisco eksamen versjon endrer seg, er det alltid en masse prat om det på nettet. CCNA eksamen er ikke noe unntak.

En kommentar jeg ser ofte går slik: "Jeg har ikke tenkt å begynne å studere, men jeg hører Cisco kommer til å endre Introduksjon / ICND / CCNA eksamen versjoner snart, så. Jeg venter til den nye eksamen kommer ut. "

Ikke la dette skje med deg.

Mens noen store utgivere ville ha du tror disse eksamenene endre enormt fra en versjon til en annen ( "oppdatert for de siste eksamener!"), Er det enkle faktum at Intro, icnd og ccna kompositt eksamen rett og slett ikke forandre seg så mye fra versjon til versjon.

Jada, spørsmålene endres. De eneste som bør være nervøs for at de som prøver å brain vei til en teknisk sertifisering.

Temaene på CCNA eksamen endrer ikke mye i det hele tatt. Du vet at du kommer til å ha kunnskaper om LAN-svitsjing, ISDN, Frame Relay, ruting protokoll atferd, RIP, IGRP, EIGRP og OSPF. Kanskje noen av de mer avanserte emner vil forandre seg, men disse vil være mindre endringer i beste fall. Cisco kunngjør disse endringene på deres hjemmeside i god tid, slik at du ikke vil bli sittende igjen med ingen tid til å studere.

De eneste Cisco eksamener som kan endre ganske mye er CCIE Skrevet kvalifisering eksamener. Selv der, vet du hva de sentrale tema vil være. Ciscos neppe kommer til å ta BGP av skriftlig rutere og svitsjer eksamen.

Uansett hva du gjør, ikke faller inn i "versjon endring" fellen. Ikke bruke 100 $ - 300 $ å skynde seg og ta en eksamen før du er klar på grunn av en kommende versjon endring.

Når du er klar, er du klar.

Tid brukt læring er aldri bortkastet. Kom i gang nå.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits