Cisco CCNA CCNP Home Lab Tutorial The 2503 Router

Jeg vet av erfaring at en del av spenningen og angst for å sette sammen din egen CCNA / CCNP hjem lab er å avgjøre hva du skal kjøpe! Selv om du kan lage en gjennomførbar hjem lab ut av nesten hvilken som helst kombinasjon av Cisco-rutere og svitsjer, noen rutere er bedre egnet for hjem lab arbeid enn andre fordi de kan fylle flere roller.

Når du kjøper CCNA eller CCNP "lab kits" - bunter av rutere og svitsjer - kan du bli litt forvirret om du får en god avtale. En router jeg får spørsmål om mye er 2503.

2503 rutere er fantastisk for CCNA og CCNP hjem laboratorier. De kommer med to serielle grensesnitt, slik at du kan koble til ett grensesnitt direkte til en annen router (du trenger en DTE / DCE kabel for det også) mens du kobler en annen til en ramme relé bytte om du vil. Hvis du ikke har en rammeoverføringsnodens, kan du koble en 2503 direkte til to andre rutere via serielle grensesnitt.

Du har også en AUI port, noe som krever en transceiver å operere som Ethernet-grensesnitt. Transceivere er ganske billig og lett tilgjengelig fra Cisco forhandlere og ebay selgere, så plukke opp for hver 2503 du bestemmer deg for å kjøpe.

2503 rutere kommer også med en BRI grensesnitt. Selv om du kanskje ikke har en ISDN-simulator akkurat nå, kan du velge å legge til en senere. Det gjør en 2503 en stor innsats for fremtidig lab ekspansjon.

Alt i alt, 2503 rutere er stor for ccna / CCNP hjem lab. De kjører rundt $ 125 hver på ebay, eller mindre, så de er også svært rimelig. Det finnes ingen bedre trening enn trening på egen hånd CCNA eller CCNP hjem lab, og du kan alltid selge utstyret senere hvis du vil. I utgangspunktet, du leier rutere og svitsjer, og erfaringen du får ved å jobbe med the real deal er uvurderlig.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits