Mercury Avgiftning

Et interessant område for alternativ medisin som er fremme raskt er kvikksølv detox behandling. Kvikksølv er giftig for mennesker. Vi kan bli utsatt for kvikksølv i en rekke måter, inkludert sølv fyllinger i tennene, ammunisjon, kunstige blomster og trebeskyttelsesmidler.

Høye konsentrasjoner av kvikksølv i kroppen, har vist seg å ha mange negative effekter, inkludert en forringelse av det sentrale nervesystemet, demens, depresjon og rystelser. Kvikksølv absorberes i både bindevev og nervesystemet, slik at dens virkning enda mer katastrofal. Ved å begrense de enkelte cellenes respirasjon enzymer, holder kvikksølv din celler fra å bruke oksygen. Det kan føre til hjertesykdom og undertrykke immunsystemet. Rensing kroppen av kvikksølv er svaret.

Mercury avgiftning er prosessen som kvikksølv er eliminert fra kroppen. Prosessen er lang, ofte tar tre til seks måneder. Den vanligste metoden for å eliminere kvikksølv er chelation terapi. Chelation terapi er å innføre et bindemiddel i kroppen som griper inn på kvikksølv og får den til å bli utskilt med kroppens avfallsstoffer. Både intravenøs og oral chelation metoder finnes. Den intravenøse metode er mer kostbart og upraktisk, noe som gjør den orale metode den mest populære.

Mens intravenøs metoden administrerer forbindelser direkte inn i blodstrømmen, kan muntlig chelatorer kjøpes og administreres for å redusere kvikksølvnivået i kroppen. Disse vil ofte inneholde en form for alger og koriander, naturlige chelatorer som er kjent for sin evne til å binde kvikksølv, og andre kosttilskudd for å hjelpe kroppen i å eliminere kvikksølv.

Hvis du mistenker at du har kvikksølv i kroppen din, bør du sjekke med helsepersonell om hvordan best å eliminere kjemiske fra kroppen din. Når du eliminere kvikksølv fra kroppen din, kan du forvente å føle forbedret hjernens makt og konsentrasjon, økt energi og forynget!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits