Fordeler med Ginkgo Biloba


Ginkgo trær, er en av de eldste arter av trær dyrket i Kina og antas å være 150 til 200 millioner år gammel. De ginkgo trær vokser i gjennomsnitt jord og selv i fullt Søn Treet kan vokse 100 - 120 fot. Ginkgo trær er svært motstandsdyktig mot forurensning og smitte og neppe lide noen sykdom. Insekter sjelden angripe disse plantene. På grunn av disse årsakene disse trærne er mest tolerante selv i urbane forhold og dyrkes som skygge trær.

Ginkgo eller ginkgo biloba uttrekk er laget av ulike deler av disse trærne. Chinease har brukt ginkgo biloba for århundrer for å behandle ulike plager. Nå er det mest forsket urt og brukes av de fleste av landene som urtemedisin.

Arbeid av Ginkgo Biloba:

Ginkgo Bladene inneholder to grupper av aktive komponenter kjent som flavonoid glykosider og ginkgolides. Disse aktive ingrediensene bidrar til å øke blodtilførselen til hjernen og forbedre generelle nettverk av blodkar, og dermed øker tilførsel av oksygen og essensielle næringsstoffer til hjernen og andre viktige organer i kroppen, og samtidig bidrar til å kontrollere i allergisk betennelse og astma.

Fordeler med Ginkgo Biloba:

Forskningen på dette urtemedisin fortsetter for de siste tre tiårene, og noen av fordelene som dokumentert av kliniske studier er oppsummert nedenfor.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits