urter å detox kur

Hei folkens. Er det noen der ute vet noe om urter og naturlige botemidler? Jeg er ingen stor pro, men selv jeg har plukket opp noen tips i løpet av årene.

Ta lavendel! Jeg elsker lavendel. Lavendel er så lett å plante og se etter, blomstrer år etter år, har en herlig, beroligende duft, er kjent for å indusere avslapping, og holder møll unna. Jeg har en lavendel plante på mitt kjøkken vinduskarmen og poser av lavendel i mine skap.

Det finnes mange metoder for å lære om urtehagearbeid. Jeg personlig har nok av urte hagebøker på hånden. Du kan utveksle informasjon med andre gartnere eller gartneri selgere også. Og ikke glem eldre mennesker. De har et vell av informasjon om urter og naturlige botemidler.

Bare den andre dagen jeg nevnte til en eldre venn som håret mitt har vært å miste sin glans. "Ikke noe problem," sa hun. "Ta en eggeplomme, olivenolje, saften av en sitron. Bland sammen i en bolle. Ved hjelp av fingrene eller en tråkle pensel, gni eller børste blandingen grundig på hodebunnen din, rundt hårrøttene, og på håret. Vikle et håndkle rundt håret i to timer, og skyll i lunkent vann og sjampo som vanlig ".

Jeg fulgte hennes instruksjoner. Sikker nok, har håret mitt en fornyet glans og mer kropp enn den har hatt på lenge.

Du kan lære om naturlige botemidler ved å improvisere med ting funnet hjemme. Har du noen gang føler at ansiktet var en elastisk maske? Jeg gjorde. Jeg trengte desperat noe å berolige og fukte huden min. Yoghurt var den perfekte løsningen. Etter å gni litt på ansiktet mitt og la den suge i jeg følte og så tjue år yngre.

Naturlige botemidler er min idé moro!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits