Detox faste oppskrift

Juice fasting er stadig mer populært som en fin måte å gifte. Mange er interessert i å få giftstoffer ut av systemet sitt slik at de kan leve et sunnere liv. Når giftstoffer akkumuleres i kroppen, de føler seg svak og har også et dårlig immunforsvar. Juice fasting, som en rensing metode, kan bidra til å folk til å oppnå bedre helse og mer energi. Det er ganske lett å gjøre som frukt er lett tilgjengelig, og alt som kreves i tillegg er en juicer.

For en nybegynner å juice fasting, er det viktig å starte sakte og prøve den ut for en dag. Ved å juice fasting, er du begrense inntaket til juice bare. Fruktjuice er høy i sukker, så hvis du er diabetiker eller på annen måte har behov for overvåking av sukker inntaket bør du være forsiktig med å prøve en juice raskt med fruktjuicer. Alle som bare starte opp med fasting bør alltid snakke med legen sin først. Også, ikke juice raskt for lengre perioder som mer enn 3 dager, ikke med mindre legen din er enig i at det er trygt for deg å gjøre det.

Følgende er eksempler på oppskrifter som kan bidra til å gi deg en idé om kombinasjoner av frukt og grønnsaker til bruk sammen:

Oppskrift 1: Vegetabilsk Juice Combo

2 bladbete blader

1/2 rødbeter

2 eller 3 sprigs av watercress

3 gulrøtter

1 selleri stengel

Vask med filtrert eller destillert vann, klippe ut og sette i juicer.

Oppskrift 2: Gulrot-Apple Juice

2-3 grønne epler

en gulrot

Fersk basilikum blader

Vask med filtrert eller destillert vann, klippe ut og sette i juicer.

Oppskrift 3: Gulrot-Vegetabilsk Juice

En håndfull løvetann blader

En grønnkål blad

4 gulrøtter

Frisk mynte, basilikum eller koriander blader

Vask med filtrert eller destillert vann, klippe ut og sette i juicer.

Oppskrift 4: Peach Juice

2 eller 3 fersken

Vask med filtrert eller destillert vann, klippe ut og sette i juicer.

Det finnes mange forskjellige typer juice faster. Noen dietter kaller for fruktjuicer mens andre brukte mindre sukkerholdige grønnsaker juice. Du kan alltid komme opp med din egen unike kombinasjon av frukt og grønnsaker juice diett oppskrifter.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits