holde tarmen rein

Hvis du har hatt forstoppelse, vet du hvor elendig det kan være. Du føler deg svak, trøtt og deprimert, for ikke å nevne den ubehag i magen. Selvfølgelig, avføringsmidler florerer på markedet, men de tilbyr en midlertidig løsning i beste fall. I tillegg kan de skape en avhengighet. Klyster er ubehagelig. Sikkert er det en bedre måte å få kolon ren og holde det slik.

Legge uløselig fiber i kostholdet kan hjelpe, men det i utgangspunktet bare arbeider for å skrape ut materialet gjennom sentrum av tett kolon. Det er ikke egentlig et kolon cleanser, fordi den ikke tømme ut den gamle påvirket fecal materie. Det kan virkelig ikke få kolon ren. Det hjelper bare å holde ting i bevegelse.

Mange mennesker har så mye som 15 eller 20 pounds av gammel avføring påvirket på veggene i tykktarmen. Heldigvis finnes det en måte for å smelte bort dette materiale fra de små og store tarmen samt tykktarmen. En god kvalitet oksygen basert kolon rengjøringsmiddel er en som består av oksyder og peroksyder av magnesium som har blitt trykksatt med oksygen. Disse kjemiske vil frigi oksygen når de kombinerer med saltsyre i magen.

Denne typen kolon cleanser faktisk viser at utsatt vanskelig sak (som er inngitt i fordøyelseskanalen i lang tid i en væske eller gass), slik at det kan bli eliminert fra kroppen. Kjemikaliene oksidere materialet sikkert og effektivt. Naturligvis betyr dette at avføring vil være vassen og gass for en stund. Dette er egentlig ikke diaré, men et resultat av oksidasjon.

Når du gjør en kolon renset med en oksygen basert produkt, er det lurt å bo i nærheten av et bad for en dag eller så. Det er også nyttig å drikke mye vann. Selvfølgelig, drikkevann er bra for behandling av forstoppelse uansett, men mye vann alene vil ikke rense ut kolon. Men vil det hjelpe å skylle ut det våte, gass avføring som følge av rens.

Mengden av vann anbefales er halve kroppsvekten i unser. For eksempel, hvis du veier 160 pounds, vil du ønsker å drikke 80 dl vann hver dag. Dette er tilsvarende ti kopper eller to og en halv liter. Konvensjonell visdom anbefaler to liter vann om dagen for alle, men de fleste ikke engang drikke så mye konsekvent. Større folk vil ha nytte av å drikke enda større mengder vann.

Kolon rens kan gjøre at du føler at du har diaré, men sant klinisk diaré resultatene fra en bakteriemiddel som e. coli eller andre vann eller mat forurensninger. Det kan også være et resultat av en sykdom i tarmen, for eksempel irritabel tarmsyndrom. Cøliaki, en tilstand der du ikke tåler å spise hvete og andre gluten korn, kan også forårsake diaré.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits