Hvorfor du trenger bakterier

Bakterier i tykktarmen er referert til av mange forskjellige navn - probiotika, gode eller dårlige bakterier, gunstige bakterier, acidophilus, disbiosis, mikroflora, proflora. vennlige flora og uvennlige bakterier.

Jeg enkel bruk gode og dårlige bakterier å referere til alle bakterier som finnes i tynntarmen og tykktarmen.

Kolon har både gode og dårlige bakterier. De gode bakteriene opprettholde helsen til tykktarmen ved å holde den dårlige bakterier fra multiplisere og redusere forstoppelse.

De fleste mennesker har dårlige bakterier som dominerende tilstand i sitt tykktarmen. Du kan se dette ved sykdommer som finnes i hele verden. De fleste mennesker senere i livet lider av sykdommer som resulterte fra tykktarm omsorgssvikt og overgrep.

Dårlige bakterier multipler når du,

* Konsumere giftstoffer som forurensning, plantevernmidler, tilsetningsstoffer som konserveringsmidler, fargestoffer, så videre.

* Drikke alkohol

* Spis bearbeidet mat

* Har overflødig angst

* Mangel fiber i kosten

* Bruk p-piller

* Bruk apotek avføringsmiddel

* Bruk narkotika og medisiner

Gode ​​bakterier i tykktarmen består av hundre arter av bakterier. De gode bakterier er mest aktive i et pH på 5,9 henholdsvis 6,9 til et surt miljø. Dette gjør for en sunn kolon.

Kolon fungerer som et hjem for de gode bakteriene, som gjære spesifikke karbohydrater, som i sin tur holde tykktarmen miljøet litt syrlig. Syren miljø favoriserer de gode bakterier og holder dårlige bakterier og patogener fra å multiplisere.

De dårlige bakterier skape et alkalisk miljø og er mest aktive i en pH på 7.1 til 7.9

Igjen, skaper de gode bakteriene et surt miljø og er mest aktive i et pH på 5.9 til 6.9

Acidophilus og bifidus er de viktigste gode bakteriene som finnes i tykktarmen. Den stigende kolon, på høyre side av magen området, har de fleste bakterier. Mengden av bakterier blir mindre i den tverrgående kolon og mindre i den nedstigende tykktarm. Til slutt, er lite bakterier funnet i sigmoid og endetarm.

Når gode gunstige bakterier er dominerende, i kolon, hindrer den spredning av sykdom fra ulike organismer - parasitter, bakterier, virus, sopp. De spesifikke organismer

Shigella, salmonella, virus, encefalitt, protozo, amebas, staph, herpes, influensa, forkjølelse virus, comphylobacter, og CMV,

er de som skaper dødelige sykdommer så som dysenteri, blodforgiftning, meningitt, lungebetennelse, influensa og encefalitt

De gode bakteriene holde disse organismene i mindretall, og dermed hindre dem fra å multiplisere, komme inn i blodet, og i de ulike kroppens organer. Dette gjør de ved sin antibiotika som sekreter, melkesyre produksjon, og andre sekreter, som holder sitt miljø syrlig.

De gode bakteriene lever og trives på karbohydrater. Når kroppen din har god fordøyelse og lite karbohydrater når tykktarmen, reduseres den gode bakterier befolkningen og de dårlige bakteriene blir dominerende.

Gode ​​bakterier trenger å bli matet å holde den dominerende i tykktarmen. Hvis det er noen gode bakterier igjen i kolon, deretter ved å mate dem, og du kan få dem til å formere seg. Hvis det ikke er noen gode bakteriene i tykktarmen din, så kan du ikke gjenopprette de gode bakteriene ved å spise bestemte karbohydrat matvarer. For å gjenopprette gode bakterier under denne tilstanden, må du gjøre en flora klyster.

I sin bok, Acidophilus og Colon Helse, 1999, David Webster, også sier,

"Indikatorer for en sunn kolon flora er en myk, men velformet krakk, med gul farge og lite eller ingen lukt, og som flyter i vannet mesteparten av tiden. Når avføringen blir tørr, mørk brun, også solid dannet eller for løst, og spesielt hvis det er en råtten lukt, disse er klare indikatorer på en putrefactive, alkaliske produserende kolon flora. Kronisk forstoppelse, diaré og irritabel tarmsyndrom er ofte elimineres når tykktarmen gjenopprettes og opprettholdt ved en lett sur pH. "

I sin forskning, Webster funnet ut at mating av resterende gode bakterier spiselig laktose whey forynger de gode bakteriene i tykktarmen. Ved å drikke 2 - 5 ss eller mer hver dag i en kopp med destillert vann nok laktose kan nå kolon å mate de gode bakteriene. Webster anbefaler å gjøre dette i 30 dager. Etter denne perioden kan du sjekke avføringen for å se om du har reaktivert deg gode bakterier

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits