Premature Ejaculation

De fleste menn har opplevd problemet med for tidlig utløsning eller annen gang i sitt liv. Prematur ejakulasjon er en av de mest vanlige seksuelle problemer. For tidlig utløsning er forklart som en tilstand der en person ikke er i stand til å forsinke utløsning til et punkt når det er gjensidig ønskelig for begge partene. Det betyr at utløsningen skjer før en mann ønsker at det skal skje. Noen menn ejakulere under forspill, mens noen gjør det på svært posten selv.

Men noen menn føler at 5 eller 10 minutter tid til å ha orgasme er ikke nok, og de føler at dette er også for tidlig utløsning. Dette tyder på tidlig utløsning er mest sannsynlig psykologisk opprinnelse enn fysiologisk. Den eksakte årsaken til for tidlig utløsning er fortsatt ukjent.

Ayurveda har sagt Kshiprumunchati Shukram ....... Dette betyr at personen vil ha tidlig utløsning når vata i kroppen hans forverrer og fører til en veldig rask utløsning av Shukra (sæd).

Den sannsynlige årsakene til tidlig utløsning:

Innkommende søkeord:
www seks ZNAN PLR com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits