Akupressur mer effektive enn Fysisk Terapi

Vi vet alle Akupressur har eksistert i rundt 5000 år nå, og de av oss som er involvert i Holistisk og velvære forbli overbevist om at prosedyrene omfattes innenfor dette området er mer effektiv enn fysioterapi. Hver levende vesen har en livskraft, eller energi, kalt qi eller chi (uttales "Chee"). Når denne energien, som går langs meridianene, er i balanse og flyter fritt, er kroppen i en tilstand av helse. Acupoints benytte seg av de store energibanene i kroppen

Når denne energien er blokkert eller mangelfull, kan sykdommen føre til. Disse energiforstyrrelser er ofte et resultat av stress eller skade. Det antas at akupunktur fører til hjernen for å frigjøre endorfiner. Endorfiner spiller en viktig rolle i immunforsvaret, smertelindring, stress reduksjon, og bremse aldringsprosessen.

Nedre ryggsmerter har lenge vært bain av den moderne verden, ikke bare i tapte arbeidstimer, men også på grunn av de mange bivirkninger, komplikasjoner og nyanser av lavere ryggsmerter klager. Videre studier nå bekrefte fordelene av akupressur enn fysioterapi. Riktignok at studiene klarte ikke å ta hensyn til funksjonell status og uførhet som anbefalt av

de fleste ryggsmerter forskere resultatene er fortsatt svært meningsfull og relevant. I februar 2006 ble en randomisert kontrollert studie fant sted på The National Taiwan University i Taipei.

129 pasienter med kroniske korsryggsmerter mottatt akupressur eller fysioterapi for en måned. Primære endepunktene var selv administrert kinesiske versjoner av standard utfallsmål for korsryggsmerter (Roland og Morris uførhet spørreskjema) ved baseline, etter behandling, og ved 6-måneders oppfølging. Etter behandling, var gjennomsnittlig total Roland og Morris uførhet spørreskjema poengsum var betydelig lavere i akupressur gruppen enn i fysioterapi gruppe uavhengig av forskjellen i absolutte scorer eller bety endring fra baseline.

Sammenlignet med fysioterapi, ble akupressur assosiert med en 89% reduksjon i betydelig funksjonshemming og at forbedringen ble opprettholdt ved 6-måneders oppfølging. Studie begrensninger inkluderer confounding psykologiske effekten av terapi; tap på 15,5% av pasientene å følge opp etter 6 måneder og effektiviteten av manipulasjon terapi avhengig av terapeutens teknikk og erfaring.

Deltakerne var i alderen 18 til 81 år. Eksklusjonskriterier var graviditet og kontraindikasjon for akupressur. 64 pasienter ble randomisert til akupressur og 65 til fysioterapi. Konkluderende eller mangelfulle resultatene fortsatt peke mot unektelig og positive aspekter av akupressur og holistisk healing.

På et mer lysere notatet Akupressur har også vært nevnt som en ny støtte for søvnige studenter. 39 frivillige studenter fant at de som ble opplært til å selvadministrere akupressur til stimulering poeng på sine ben, føtter, hender og hoder var mindre sannsynlig å drowse i timene. Den akupressur besto av lys tapping av fingrene eller ved hjelp av tommelen eller pekefingrene til lett massere stimulering poeng. Det ble innrømmet at mer forskning er nødvendig i forhold til akupressur og virkningen på menneskelig årvåkenhet.

Ser vi lenger inn positive kan dette selv administreres akupressur også være en vurdering for barn med ADHD contra Ritalin!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits