Rheumatoid Arthritis kan behandles med alternativ medisin

Hvis du har revmatoid artritt du kanskje har ofte tenkt på å søke en alternativ behandler, men har ikke visst hvordan å nærme seg saken. Du kan vurdere alternativ medisin nå for leddgikt, fordi du har blitt behandlet uten hell i år av konvensjonell medisin.

Etter å ha blitt behandlet for revmatoid artritt over en lengre periode tilstanden kan være ganske avansert, er det ikke å si at alternativ medisin ville være ute av stand til å behandle den, men heller behandlingen ville være langsom og jevn for å unngå forverring av leddgikt .

Dessverre pasientene ofte forventer raske resultater fra deres valgte alternativ utøveren, men dette vil absolutt ikke være tilfelle, for år med å ta reseptbelagte legemidler vil ha mer enn sannsynlig forlot deg i en debiliated condition.Treatment av revmatoid artritt med reseptbelagte legemidler mislykkes å behandle årsaken til sykdommen, det bare behandler symptomene, dette resulterer i undertrykkelse, og du tilbringe resten av livet med intermitterende fakkel-ups og forverring av din sykdom uten kur noensinne i sikte.

Revmatoid artritt er ansett for å være en auto-immun sykdom, med en ukjent årsak. Denne diagnosen heller frikjenner deg av alt ansvar for din sykdom, etter å ha fått diagnosen du fortsette ukritisk å starte et regime av potente legemidler for revmatoid artritt uten å gjøre noe forskning på sykdommen selv.

Har du noen gang spurt hvorfor immunsystemet har bestemt seg for å angripe deg, heller enn å beskytte deg? Hvis du ga dette en alvorlig tanke du kan bestemme seg for å gjøre noen endringer i livsstil for å hjelpe immunforsvaret gjenvinne det er medfødt intelligens. Du kan spørre hva livsstil endringer du kan ha å gjøre for å gjenvinne helsen. I utgangspunktet er det egentlig bare en endring, og det er din diett. Svaret er enkelt, spise fersk økologisk frukt og grønnsaker, eliminere rask mat, svært bearbeidet mat, aspartam, MSG, mettet fett, raffinerte karbohydrater, sigaretter, alkohol, kosthold brus, og alle andre brus.

Hvis du foretrekker å holde revmatoid artritt, junk kosthold og reseptbelagte legemidler da det er ditt valg, og du vil nok betale for ditt valg med livslang sykdom. Men hvis du gjør en innsats for å endre kostholdet du vil høste fordeler, og du vil bli rikelig belønnet med levende helse.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits