10 steg til hypnotisere deg selv til anestesi

Det var en flott TV glede på her i Storbritannia med tittelen 'Hypno-kirurgi "nylig, og det viste en mann som mottar hypno-kirurgi. Det vil si, han hadde en brokk operasjon uten noen annen måte enn ved hjelp av hypnose anestesi.

Selvfølgelig, er det en følelse fordi det er på TV, men disse har vært gjort i mange år. Det er mange filmet studier og masser av forskning som er gjort ved hjelp av hypnose alene når du utfører operasjonen.

Mange måter har blitt brukt til å lindre smerter gjennom årene, og jeg har opplevd mange meg selv og fant hypnose sammen med en rekke tanke ferdigheter og verktøy for å være langt den beste måten å overvinne og endre mitt svar til det.

Kan du huske en tid da du hadde et papir kutt, og du ikke visste at du hadde det før senere på dagen når du så det med egne øyne? Det var ikke før du så det ut til at det gjorde vondt og tenkte "oooh at smarts litt." Dette er naturlig forekommende anestesi, kapasiteten som finnes i oss alle.

En av de mest grunnleggende metoder for å bruke hjernen din til å skape anestesi kalles hanske anestesi metode og i dag vil jeg dele den med deg for deg å bruke som og når du vil.

Viktig poeng her: Du må bare bruke denne smertekontroll teknikk når du vet årsaken til smerte. Ta også kontakt med lege hvis tilstanden vedvarer. Ellers bruker denne teknikken for moro skyld og for å minne deg på hvor fantastisk du og hjernen din egentlig er.

Step One: Finn et komfortabelt sted der du ikke vil bli forstyrret. Lukk øynene dine. Få deg relaxed.Focus på pusten din, la det være jevn, dyp og treg. Tenk slapper alle musklene i kroppen din en etter en, og virkelig ta den tiden det tar å etablere en fin avslappet fysisk tilstand.

Bruk fantasien til å forestille seg et favorittsted, et sted du føler deg trygg og avslappet. Tenk deg at du kan høre lyden av det stedet, se severdigheter, føler følelser som du ville føle på det stedet. Bruk din bevisste sinn bevissthet og fokus på hver av musklene i kroppen din og tror ordet "myke opp" i hver av musklene dine. Tenk deg dem smelter, mykgjørende og la hjernen din til å være rolig.

Ta en god noen minutter å gjøre dette; hengi deg selv.

Trinn to: Utvikle en sterk følelse av formål akkurat nå. Bruke intern dialog, minn deg selv og fortelle deg selv at du har makt og evne til å være i kontroll av noen fornemmelser i kroppen og sinnet. Fordi du virkelig gjøre. Fortell deg selv at du aksepterer at du er i kontroll over ditt eget sinn. Fokus på og forestille seg ubegrenset makt av tankene dine, fortell deg selv at du kan sende numbing opplevelser inn i noen del av kroppen din. Utvikle en følelse av tro på deg selv, og i kraft av ditt eget sinn. Virkelig oppmuntre og styrke deg selv.

Tenk deg at disse ordene av personlig makt og tro at du sier til deg selv blir levert til de dypeste dypet av tankene dine. Tenk deg at de har blitt akseptert på alle nivåer i kropp og sinn.

På dette stadiet, også fortelle deg at ordet "anestesi" er nøkkelen trigger ord for en betinget reaksjon senere.

Trinn tre: Nå begynner vi å påkalle hansken anestesi. Begynn med å konsentrere seg på din dominerende hånd, virkelig fokusere på det til utelukkelse av alt annet. Legg merke til den minste av opplevelser i den. Begynn å forestille seg at bruk av din oppmerksomhet, er fri for all følelse dominerende hånd. Dette trenger litt tid og konsentrasjon.

Kanskje du kan bruke fantasien til å forestille seg at hånden er innkapslet i is. Virkelig forestille seg disse følelsene.

Skill hånden, i tankene dine, fra resten av din fysiske kropp. Tenk på det som løsrevet fra din fysiske vesen. Fortsett å holde fokus på hånden din og la den miste all følelse.

Bruke intern dialog igjen, fortell deg selv at hånden blir nummen. Ingen følelse i det hele tatt. Inni hodet instruere hånden til å gå i dvale. Fortell det til å gå i dvale. Vær klar over alle de uvanlige opplevelser som er i hånden som du fokuserer på det og holde all fokus og konsentrasjon på det.

Fortell deg selv at hvert åndedrag du tar ser ut til å føre hånden til å bli nummer, og nummeret, til du bare ikke kan føle din hånd i det hele tatt. Du bare ikke kan føle din hånd i det hele tatt fordi det er nummen. Ingen følelse. Nummen. Fortell deg selv at med autoritet og tro.

Trinn fem: Nå kommer du til å overføre denne mangelen på følelsen til den delen av kroppen din som du ønsker å føle seg nummen og har bedøvelse i så når du er sikker på at du har opprettet det riktige nivået av nummenhet i hånden. du kommer til å heve hånden og plasser den på den delen av kroppen du vil føle deg nummen.

Når du gjør dette, vil du overføre denne nummenhet til at en del av kroppen din. Så gå videre og heve hånden og berøre den delen av kroppen du ønsker å bli kjølig og nummen. Kanskje forestille nummenhet som en farge som du sprer inn i dette området. Kanskje forestille seg at en del av kroppen din blir fylt med den fargen og skape som nummenhet. Tenk deg alle opplevelser av nummenhet blir overført til den delen av kroppen din. Slipp nummenhet i den andre delen av kroppen din.

Deretter tilbringe noen øyeblikk gjør at skikkelig og grundig nå. Når du gjør det, gi deg selv en frist på at dette kommer til å vare for. Naturligvis, trenger du ikke vil at en del av deg å være nummen alltid. Så sørg for at du setter deg selv en frist når selvpåført anestesi vil ende.

Trinn seks: Nå som du har overført den beroligende, beroligende, lammende kulde, og du er fysisk føle seg bedre og bedre i dette området. Virkelig nyte følelsene og beundre din egen utrolig selvtillit. Tenk deg coolness gjennomsyrer området. Tenk deg at du opplever fantastisk lettelse i dette området. Pust dypt og slappe helt av.

Kanskje til og gjenta litt mantra for støtte til deg selv på dette punktet: "Rolig, kule, beroligende, lammende fornemmelser gjennomsyrer området. Bedre og bedre. Nummenhet. Lettelse. Nummenhet. "Bruk ord som appellerer til deg mest.

Trinn Seven: Når du har opprettholdt staten og er sikker på at du føler deg veldig bra. Si ordet "anestesi" til deg selv, slik at hver gang du bruker dette ordet i fremtidige anledninger, når du har rett intensjon og forhold for å gjøre dette igjen, si ordet vil bringe ressursene av denne sesjonen å gjøre neste gang enda bedre . Pust dypt, omfavne følelsene i kroppen og sinnet og gjenta ordet for deg selv. Stol på at hver gang du velger å bruke den i fremtiden, den har en fantastisk effekt av styrke og forsterke din kontroll over anestesi.

Trinn åtte: Og det er på tide å fokusere den utrolige kraften i fantasien din ved å forestille deg selv gjøre dette enda bedre neste gang. Tenk deg at du føler deg mer og mer kontroll over ditt eget sinn hver gang du gjør dette. Opplev gleden i denne erkjennelsen. Lag alle detaljene i dette senere anledning i tankene dine, inkludert din reaksjon og andres reaksjoner. Og på den måten du kommuniserer ditt ønske om å nivåene av sinnet som vil hjelpe deg i å manifestere denne naturlige anestesi bedre og bedre hver gang du gjør det. Hver gang du bruker det ordet når praktisere din anestesi, fortell deg selv det fungerer mer og mer dypt og kraftfullt.

Forestill deg virkelig god følelse om dette og hva du kan gjøre med kraften i ditt eget sinn.

Tilbring en stund stille gjør dette.

Trinn Nine: Når du har fullt absorbert alt du kan fra denne fantastiske opplevelsen, åpne øynene og husker alt som har blitt kommunisert.

Trinn ti: Øve, øve, øve. Jo mer du øver, jo bedre og mer grundig er det.

Det kan være lurt å øve på å gjøre dette på armen. Før du gjør det, klype meg i armen din før det gjør vondt å måle hva din smerte toleranse nivå er i den armen. Så når du har det bedøvet, test hvordan ulike følelsene er.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits