med forstoppelse kan du bruke epler og andre juicer

Her er to forstoppelse rettsmidler som du kan bruke for et mildt tilfelle av forstoppelse og for en kronisk tilfelle av forstoppelse.

Apple og Pear Juice

Hvis du har et mildt tilfelle av forstoppelse, kan du bruke dette midlet for å få resultater.

Forbered like mengder friskt eple og pære juice. Drikk denne kombinasjonen når du først våkner opp og en time før sengetid.

Juice pærer som er litt vanskelig. Hvis pære er moden, er det best å blande det hele med eplejuice for å lage en tykk drink. Bruke hele pære vil gi deg ekstra fiber. Bare fjern frøene men ikke skrelle den organiske type.

Pærer har mineraler, vitaminer og kjemikalier som bidrar til å rense ut kolon, nyre og fornye blodceller.

Apple Juice og sviske Juice

Her er en forstoppelse rettsmiddel som du kan bruke hvis du har kronisk forstoppelse. I tillegg til bare å drikke eplejuice, kan du akselerere peristaltiske handling med sviske juice.

Her er hvordan du gjør det.

Hvis du har en juicer kan du lage fersk eplejuice og drikke 3-4 glass om dagen. Du kan også drikke butikk-kjøpte eplejuice, men prøver å få ferskpresset og ikke den typen som har vært flash pasteurisert eller pasteurisert. Hvis du kan finne fersk eplejuice deretter bruke flash pasteurisert.

 

Kjøp din juice i glassbeholdere hvis mulig.

Plast beholdere behandles bruk av løsemidler som oppholder seg i beholderveggene og gradvis outgas inn i eplejuice. Dette ut gassing er mer alvorlig når plastbeholdere er lagret i varme steder.

For å øke hastigheten på avføringsmiddel virkningene av eplejuice, ta følgende kombinasjon første om morgenen før du spiser frokost,

Drikk 2-3 kopper sviske juice.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits