sanheten om drape på jfk endelig publisert

Forfatter R.E. "Gus" Payne dykk inn i dypet av sannheten om JFK mordet konspirasjon i sin bok "feilaktig anklaget.» Fra forfatteren av "The Death of Brandon Lee: The Untold Story" og "Fanget i Crossfire" kommer en bok som svar mange relevante spørsmål om JFK mordet som har plaget amerikanerne i årevis.

Hvorfor New Orleans statsadvokat Jim Garrison og det amerikanske justisdepartementet nekter å undersøke den kjente mafialederen Carlos Marcello i forbindelse med drapet på president John F. Kennedy? Hvorfor gjorde Garrison, sammen med andre US Justice Department tjenestemenn, benekter eksistensen av mafiaen sin rolle i drapet da det var helt klart en sak som skal undersøkes? Disse spørsmålene og flere er endelig besvart i Payne øye-åpning bok.

Navn som Lee Harvey Oswald, Clay Shaw og David Ferrie alltid vekker nysgjerrighet i hodet av dem som ønsker å vite hva som egentlig skjedde på den fryktede dagen i historien. Disse tre mennene skal ha blitt sett sammen på dagen av JFK mordet, men var de egentlig? Vitner endret sine historier. Hvorfor?

Forfatteren går et skritt videre og ser nøye på New Orleans FBI og de som var ansvarlig for å undersøke JFK mordet samt mulige involvering av Carlos Marcello. Han forklarer også i levende detalj viktige fakta i undersøkelsen som de manglende "BRILAB" lydbåndopptak, den "FOGG" arrest rapport, og mer.

Utdrag fra boken "urettmessig anklaget"

Fra kapittel 1:

I Marcello tilfelle med intensjonen i den Kennedy-administrasjonen ble gjort kjent allerede før Innvielse Day, 20. januar 1961. 28. desember 1960 New Orleans USA-Element rapportert at riksadvokaten-utpeke Kennedy hadde planer om konkrete tiltak mot Marcello. En FBI-rapport fra denne perioden bemerket:

"Den 12. januar 1961 en [kilde] oppmerksom på at Carlos Marcello er ekstremt bekymret og opprørt og har vært siden New Orleans USA-Element avis på 28 desember 1960 publisert en nyhetsartikkel rapporterer at ... Robert F. Kennedy uttalte han ville fremskynde deportasjonen saksbehandlingen utestående mot Marcello etter Kennedy tiltrer i januar 1961. "

Mens House Select Committee on drap nøye undersøkt en rekke områder av informasjon knyttet til ferdighet av FBI i å undersøke organisert kriminalitet i løpet av 1950-tallet og tidlig på 1960-tallet, og fant ulike områder der Bureau ytelse var betydelig mangelfull, tvilsom og selv mistenkelig så, den byen New Orleans var en spesiell sak. FBIs direkte fornektelse av eksistensen av organisert kriminalitet i New Orleans var unik for den byen.

Fakta viser at Spesialenhetens konklusjoner om Marcello i New Orleans var skyldes en urovekkende holdning på den delen av senior agent som overvåket organisert kriminalitet undersøkelser i denne byen, Regis Kennedy. Han hadde vært ansvarlig for Spesialenhetens arbeid med Marcello og New Orleans Mafia i år; Dessverre hadde han også regisserte mye av FBI etterforskning i den byen av president Kennedy ble myrdet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits