råd om hvordan kan publisere en bok sukse

La oss begynne med den prosess som bør starte før du skriver din første ordet. Begynn med å lese mye. Les begge bøkene du lidenskapelig elsker og bøker du ikke kan synes å gjøre det forbi side fem. Deretter finne ut hva forfatteren gjorde i boken du elsket, og hva som var galt med i boken du ikke kunne fullføre. Skriv ned disse punktene slik at de er krystallklart for deg. Les andres bøker for inspirasjon og for å

oppdage hva du bør unngå som forfatter.

Det neste trinnet er å planlegge ut boken din. Begrens ditt emne, og deretter dele det inn i kapitler. Hvert kapittel skal løse et bestemt aspekt av problemet boken kommer til å løse. I hvert kapittel, bryte bestemt aspekt ned i flere deler. Dette vil hjelpe leserne ta i informasjonen litt om gangen i stedet for overveldende dem hver bit av informasjon clogging opp sidene med før de føler at de er i ferd med å gå blind. Det er ikke helt skje-fôring informasjon til leserne, men det er tett.

De neste to trinnene er åpenbare. Skrive boken og deretter revidere den. Og så revidere det igjen. Og kanskje igjen. Selvfølgelig, skriving er svært vanskelig, og skrive en bok kan virke som en umulig oppgave. Det er mange bøker der ute som gir deg retningslinjer for å hjelpe deg å bli kjent - og til og med kjærlighet - prosessen med å skrive og revisjon. Finn en rekke bøker om skriving. Bedre ennå, finne en rekke bøker om å skrive den spesifikke type bok du aspire å skrive. Disse kan fungere som veikart på skrivingen din reise.

Når du har skrevet boken din og revidert minst to ganger, viser den til noen andre som mener du respekterer. Hvis du er heldig nok til å vite en god editor, se om du har noe å bytte til ham eller henne til å gå gjennom manuskriptet. Eller bli en skrivegruppe og la de andre medlemmene kritikk arbeidet ditt.

Så alle disse ideene fra andre mennesker, og revidere manuskriptet en siste gang. Og så stopp! Sett ned at pennen! Få hendene fra tastaturet!

En av de viktigste trinnene for å faktisk produsere en bok er å vite når man skal slutte å skrive og fiksing og triksing med det.

Du har endelig skrevet boken din! Pop åpne sprudlende! Gi deg selv en kveld ute på byen!

Ok, nå som dette er nødvendig for feiringen er ute av systemet ditt, hva gjør du nå?

Slik slår boken i fortjeneste

Ebøker er en revolusjonerende måte å publisere boken din uten å pådra seg kostnadene ved trykksakproduksjon. Alt du trenger er en relevant og målrettet fag og noen billig programvare, og du kan forvandle din manuskript til en bok.

Problemet, i form av å faktisk se noen fortjeneste fra din eBok, er at markedet er overveldet med ebøker, og mange av dem er ikke verdt tiden det tar å laste dem ned. Bare fordi muligheten finnes for å enkelt produsere en eBok, ikke gjør det godt å skrive.

Sørg for at boken ikke bare rehash gammelt materiale. Du vil skade din troverdighet som forfatter ved å hevde å tilby verdifull ny innsikt og skuffende publikum med materialet de har lest en zillion ganger før. Så bruker nok tid på å skrive og revidere boken for å sikre at det er av høyeste kvalitet og presenterer den mest oppdaterte informasjonen. En god bok til slutt vil selge seg selv; falske påstander om boken vil gjøre det svært vanskelig å selge eventuelle fremtidige bøker du kan skrive.

Forutsatt at du har funnet ut at du faktisk har et kvalitetsprodukt som gir svar på noen spørsmål eller behov for målgruppen med ny informasjon, hvordan vet du hvor mye du skal ta betalt for det? Regel nummer 1: Sett en pris for boken lik sin verdi. En under-priset boken vil bare gi inntrykk av at boken ikke er verdt veldig mye.

For å finne ut en fair pris, anslå hvor mye tid du legger i å lage det og hvor vanskelig det var å forvandle den nødvendige informasjonen til forståelig og engasjerende skriving. Regne ut hvor mye din tid og innsats er verdt, og deretter pris det tilsvarende. Målet er at du skal bli tilstrekkelig kompensert for talentet ditt, din tid, og din innsats.

Når du har funnet ut en pris som er høy nok til å formidle verdien av boken, men ikke så høyt som å være ute av rekkevidde for målgruppen er gjennomsnittlig budsjett, så det er på tide å tilby den for salg på nettstedet ditt. Å tiltrekke salg, vil du trenger for å utvikle en markedsføringskampanje, spesielt hvis du er en ukjent forfatter.

Det finnes mengder av bøker om egenreklame som vil veilede deg i din innsats. Velg en plan som er både kreativ og profesjonell. Lær hvordan du skriver en fengende, men informativ pressemelding, og sende kopier av eBok til nettsteder som spesialiserer seg i eBok vurderinger.

Lær hvordan du skriver kraftig salg kopi, eller leie noen til å skrive det for deg. Dette er en vesentlig. Du må helt utmerket salg kopi for å selge boken din. Pass på at kopien inneholder alle grunnene målgruppen trenger boken, og fordelene de vil avlede fra å kjøpe den.

Bruk grafikk i reklamemateriell. Vakker grafikk har makt til å kjapt formidle kvaliteten og verdien av eBok. Grafikk kan også formidle hvor mye verdifull informasjon boken inneholder, og din forsiktig oppmerksomhet på detaljer. Profesjonell grafikk selge faglige bøker. De berolige kunden at produktet er hva det hevder å være.

Tenk excerpting kapitler for artikler. Du kan tilby disse godbiter for gratis på nettstedet ditt som en slags demonstrasjon av boken din. Inkluder et bestillingsskjema for din eBok på slutten av hentet artikler.

Til slutt, når du setter opp din nedlastingslink, sørg for å forenkle prosessen. Det er en god idé å tilby noen bonuser som gjør boken enda mer fristende å kjøpe, men sørg for at bonuser er verdifull og høy kvalitet. For mange bonuser som er utgangspunktet et lass av unyttig ting vil kompromittere inntrykk publikum har av eBok. Målet er å formidle til publikum at de får et kvalitetsprodukt for en god avtale. Det betyr å bruke tvang, spesielt når det gjelder å legge bonusgjenstander. For mye gratis ting tilbys minsker din troverdighet.

Sørg for at boken er et kvalitetsprodukt. Pass på at det er relevant og aktuell. Utvikle en effektiv markedsføring plan som inkluderer utmerket salg kopi og hentet artikler. Deretter tilbyr boken for salg, og vente for publikum å oppdage deg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits