Last med lyd bøker å kos deg med dine favoritt bøker uten å lese

Med dagens online-teknologi, det er en ny måte å lese bøker som er både praktisk og rimelig for den travle Bookworm. Nå kan du laste ned lydbøker og lytte til din favoritt bok på datamaskinen eller på CD når og hvor du vil. Du kan lytte til noen andre lese mens du gjør andre aktiviteter og nyte historien.

Audio Books Forklart

Lydbøker er ofte kalt "talte ord" fordi noen leser en bok for deg. Mange fiktive lydbøker er fortalt av kjente skuespillere eller mennesker med spennende stemmer å bringe karakterene i boken til liv. Så kan du lytte til dine favoritt lydbøker om romantikk, komedie, spenning, eller til og med skrekkhistorier med en følelse av å "være der" og leve ut historien! "

Hva betyr det å "laste ned lydbøker"?

Hvis du har vært på nett i lengre tid, har du sannsynligvis lastet ned programvare for datamaskinen din som en anti-virus program, et fotoredigeringsprogram eller kanskje til og med en e-bok. Lydbøker er nedlastbare på samme måte. De er laget med programvare som konverterer dem til lydfiler som kan høres over en datamaskin høyttaler eller brent på en CD. Det er som å høre på favorittmusikken din på nettet, bortsett fra det er en bok å bli lest for deg!

For å laste ned lydbøker, vil du besøke en lydbok Web-butikk, gjør valget ditt, og betale for lydbok. Deretter kan du laste den ned i henhold til de angitte instruksjonene. Det er en enkel prosess som tar bare noen få minutter.

Lydbok Selections

På en lyd bok butikken, kan du vanligvis finne hundrevis (eller tusenvis) av nedlastbare lydbøker. I fiksjon kategori, er det spenning, romantikk, skrekk, thriller, historisk, komedie, krig, klassikere og mange andre typer lydbøker slik at du enkelt kan finne underholdende bøker. Hvis du er interessert i selvhjelps lydbøker, finnes det lydbøker om hobbyer, trening og kosthold, god helse og skjønnhet, sport og reise.

Andre lyd bok valg inkluderer religion, historie, kunst og drama, business og markedsføring, og TV og film.

Hvordan og hvor du skal bruke lydbøker

Når du laster ned lydbøker, kan du lytte til "talte ord" rett fra din egen personlige datamaskin, eller du kan lagre (eller brenne) lyd bok-filen til en CD. CD kan spilles hvor som helst. Fordelen med å kopiere til en CD er at du kan høre på den i bilen mens du reiser til jobb eller ta en ferie. Du kan også laste ned lydbøker for barna å lytte til på lange turer. Hva en lifesaver!

En annen fordel er at du kan høre på lydbok på CD mens rengjøring hjemme, trene, eller gjør utendørs oppgaver. Hvis du har en travel timeplan som ikke tillater mye tid til lesing, kan lydbøker gjøre en stor erstatning.

For å nyte side etter side med underholdning, laste ned lydbøker på nettet og bygge din lytter biblioteket i dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits