Laste ned data software å e bøker fra nette

Hvis det er én ting som folk liker det er noe som er tilgjengelig for dem gratis. Dette gjelder spesielt for dataprogrammer. Forskjellige steder tilbyr gratis program for folk på en prøveperiode eller shareware versjoner av produkter som er fri. Disse kan variere fra forretnings produkter til spill. Det er mange steder som du kan besøke og begynne å laste ned programvare fra Internett.

CNet er Download.com er et av verdens beste steder å gå for å laste ned programvare fra Internett. De har forskjellige typer programvare på dette nettstedet. Disse programmene omfatter utviklerverktøy, nettlesere, spyware og antivirusprogrammer og drivere for maskinvare programmer. Noen morsomme programvaren, som skjermsparere eller spill, kan bli funnet på Download.com også.

En av de beste tingene om Download.com er at av de ulike programvare det har for nedlasting. Dette inkluderer freeware og shareware samt produkter som er aktive for bare en viss tid. Anmeldelser av produkter fra CNet forfattere og brukere er også tilgjengelig, slik at det kan være lettere å finne den rette nedlasting. Dette anses å være en topp karakter nettsted på Internett. Du kan også legge til dine produkter til nettstedet hvis du har noe å tilby folk.

ZDNet har også en av de beste stedene for å laste ned programvare fra Internett. Dette området ligger på downloads.zdnet.com. Windows og Macintosh-programmer er tilgjengelig sammen med programvareutvikling programvare for sikkerhet, optimalisering og feilsøking. Shareware og prøveprogramvare er de vanligste programmene som finnes her. Mobiltelefon programmer er tilgjengelig for nedlasting også.

Et annet sted for å laste ned programvare fra Internett er Computer håp. Dette området ligger på computerhope.com, inneholder informasjon om hvordan du bruker dataprogrammer og på hvordan å gjøre databehandlingen enklere for alle. Ulike programmer er tilgjengelig for nedlasting på nettstedet, inkludert program drivere og diverse gratisprogrammer. De produktene som de tilbyr er ment å bidra til å gjøre brukeropplevelsen enklere.

GoLoads, som er på goloads.com, er en annen av de stedene for nedlasting programvare fra Internett. Mange av de programmene som er tilgjengelige her er multimedia-programmer. Disse programmene inkluderer lyd redigering programvare, media konvertering programvare og videoredigeringsprogrammer. Mens mange av programmene omtalt her for nedlasting er underholdningsprogrammer, er det noen andre gode alternativer for å se på også. Dette inkluderer e-verktøy og kontorprogrammer.

Mange forskjellige formater støttes på GoLoads. Windows, Macintosh og Linux operativsystemer har programmer tilgjengelig for nedlasting på nettstedet. Pocket PC-filer er også tilgjengelig. Dette er faktisk en av de beste stedene å besøke for alle på grunn av mengden av programvare for ulike operativsystemer.

For de som liker dataspill Fileplanet er et flott sted å besøke på nettet. Dette området ligger på fileplanet.com, har mange forskjellige filer for spill. Disse inkluderer demoer av spill som kan bli prøvd før du kjøper et spill og oppgraderinger for spill. Andre filer, inkludert nye flerspillerkart for online action spill, vaktliste oppdateringer for sports spill og andre morsomme tilleggsfiler er også omtalt på dette nettstedet. Anmeldelser av disse filene er også tilgjengelig.

En annen flott sted å vurdere for å laste ned programvare fra Internett er PC TechBytes. Tilgjengelig på pctechbytes.com/downloads, dette nettstedet har verktøy som er tilgjengelig for bruk på en datamaskin. De fleste av programmene her er prøveversjoner av programmer. Computer benchmark programvare er tilgjengelig sammen med programmer for nettverk, brannmurer og backup tjenester. Som du vil se, er disse programmene alle brukt for den hensikt å beskytte og støtte en datamaskin.

Disse er alle gode steder å besøke for å laste ned programvare fra Internett. Enkelte områder vil ha et bredt utvalg av programvare og vurderinger som er nyttig, mens andre vil bære bare produktivitet eller spillfiler. Uansett hva du er ute etter, er det noen flotte steder å se nærmere på for å laste ned programvare for datamaskinen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits