Hvordan komme inn i kvinne magasin game

Som kvinner, har vi et forsprang på menn når det gjelder vår evne til å lytte og til å kommunisere. Når vi kombinerer disse egenskapene med sterke skriveferdigheter, kan vi bli topnotch nyheter og har forfattere for magasiner. Men, som alle som har prøvd å lage et navn i bladet skriftlig vet, er det ikke alltid lett å bryte seg inn og være med i spillet. Her er noen tips å gi deg en kant.

Bygg en portefølje

Hvis du ønsker å være et magasin forfatter, du kommer til å trenge en portefølje av publiserte arbeider. Hvis du ikke har blitt publisert, begynne å skrive for nettet - det er det enkleste stedet å få publisert i disse dager. Hvis du ikke kan få en betalt skriftlig gig, og deretter skrive gratis - men sørg for at bitene du skriver har signaturen. Du kan også skrive til eget nettsted eller blogg, bare sørg for at du er upåklagelig med å skrive stil og grammatikk, og unngå ranting om kontroversielle emner.

Enten du har en neve utklipp eller bare har et par linker, er det viktig å få din portefølje på nettet. Husk at innhold på Internett er i stadig endring, så ikke stole på lenker til artiklene dine. Hvis du har webinnhold i porteføljen din, ta et skjermbilde av stykket og slå den inn i en PDF-fil. Det samme gjelder for utskrifts artikler. Redaktører ønsker ikke å motta en bunke kopierte utklipp; de ønsker å være i stand til å se arbeidet ditt med noen få museklikk. Så slå din portefølje til et sett av PDF-filer og sette dem på ditt nettsted.

Finn din nisje

Hvis du er en god forfatter, kan du mest sannsynlig skrive om nesten ethvert emne. Likevel, for å markedsføre deg selv, er det best å finne din nisje. Kanskje du utmerke seg i hulene i medisinske tidsskrifter og skrive om helse emner. Kanskje du er et ess intervjueren og kan skrive eksepsjonell profiler. Det kan være at du har en dybde og bredde av kunnskap om en meget bestemt emne, for eksempel kvinners infertilitet. Eller kanskje du har en naturlig evne til å skrive for en tenåring lesere. Forstå din nisje vil hjelpe deg å kaste de riktige emnene til de rette blader.

Vær Pitch Perfect

De fleste magasinet redaktører får plasser fra dusinvis av frilansere hver uke. For å bli lagt merke til, har din pitch til å bli fantastisk. Start med å gjøre din forskning, og bare pitch til blader som passer din nisje. Ikke overse lokale eller regionale magasiner; faktisk, kan kunnskapsrike forfattere slå sine regionale skriving i syndikerte stykker som de kan selge igjen og igjen.

Det er også viktig å gjøre banen spesifikke. Hvis du kommer til å kaste en artikkel om kvinners infertilitet, for eksempel, forteller redaktøren vinkelen du kommer til å bruke, og hvorfor det er friskt, ekspertene du kommer til intervju, og hva hennes lesere vil komme seg ut av artikkel. Foreslå sidefelt, og hvis du kan gi kunstverk, inkluderer det også.

: Under og levere for mye

Når du får konserten, sørg for at du er hver redaktør drøm-come-true. Send inn din artikkel tidlig, oppgi navn og kontaktinformasjon for dine kilder slik at de kan være fakta-sjekket, og ikke sutre hvis du trenger å gjøre en revisjon eller to. Når stykket er publisert, slippe redaktøren en takk notat og la henne vite at du vil elske å jobbe med henne igjen. På den måten er du sikker på å være på toppen av sin liste neste gang hun deler ut oppdrag, og du vil være et bein fide kvinnemagasin forfatter!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits