Hvordan benytte seg av ebay for å bygge en mail liste

Del 1: Hvordan tjene penger fra agent ebøker uten å selge dem

Del 2: Hvordan bruke ebøker og ebay for å bygge din e-postliste

Del 3: Hvordan bruke ebøker til å kjøre flere besøkende til nettstedet ditt

I denne delen skal vi se på en svært enkel å bruke og kostnadseffektiv metode for å få laser målrettet prospekter på adresselisten.

Først, la oss raskt re-cap del en, vi lærte der at vi ikke trenger å tjene penger fra første salg av eBok for å profittere fra eBok.

Ha dette i bakhodet når vi går gjennom følgende dialog.

ebay er et nettsted som forenkler bringe kjøpere og selgere sammen i et sikkert og trygt miljø, for å kjøpe og selge en rekke varer og tjenester, enten gjennom handling eller i en fast pris format.

Den foretrukne betalingssystem brukt det er Paypal. Paypal er en ekstremt brukervennlig og svært sikker tjeneste for overføring av penger over internett.

Her er hva vi gjør:

1. List eBok under flere forskjellige kategorier, velge kategorier som har en bestemt tilknytning til temaet og noen som er mer løst koblet. For eksempel en eBok om internett-markedsføring kan være oppført under kategorien; bøker / internett informasjon produkter / markedsføring; Dette ville være en direkte forbindelse. En løst koplet kategori kan være noe sånt som; Alt Else / Utdanning og læring / Voksen og karriere Utdanning / Personlig utvikling / personlig økonomi. En enkel måte å finne egnede kategorier er å bruke søkekategorier alternativ som du er liste; det gir deg anbefalinger som du kan velge fra.

2. Vi trenger også å leke seg med overskriften, ved hjelp av ulike overskrifter for alle våre oppføringer, skal vi forsøke å inkludere ord og uttrykk som folk vil bruke når du søker oftest, og inkludere dem i overskriften.

3. List eBok som en 10 dagers auksjon og tilby en "kjøp nå" alternativet også. Pass på å stille inn "kjøp nå" pris på nivå som dekker våre avgifter hvis vi ønsker å gjøre dette til en gratis reklamekampanje.

4. Vi må lage en html formatert salg brev. Gjør dette ved å opprette en side i html komponist som Mozilla eller kaffekopp, eller noen annen komponist. Skissere alle detaljer om boken og hva som er i det etc. så på slutten av beskrivelsen legge en auto responder! At kundene kan bruke til å be om mer informasjon om produktet. Vi må sikre at koblingssiden bringer kunden tilbake til ebay. Dette er viktig fordi ebay har meget strenge retningslinjer for koblinger som tar folk bort fra deres nettsted.

5. Nå kan vi leke rundt med salg brev for å gjøre det mer fristende for folk å oppgi sine detaljer, noen av de tingene vi kan bruke er; for en gratis rapport, for å motta andre tilbud og oppdateringer, for mer informasjon og gratis utgave, osv. vi trenger bare å bli kreative her.

6. Hvis vår ebook selger uten å få noen prospekter, det er flott vi har dekket våre kostnader og distribueres våre linker. (Se del en av denne serien) Vi kan gå foran og re-liste det, og start på nytt!

Det er alt som skal til! Det tar ikke lang tid å sette opp og en gang på plass, kan vi lett finjustere oppføringer og fortsette denne strategien.

Det er ikke bare begrenset til ebay det er også mulig å bruke noen av de andre auksjonssider tilgjengelig på nettet i dag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits