Informasjon selges

Hver dag millioner av mennesker over hele verden søken etter svar på enkelte spørsmål, søke etter diverse informasjon som vil hjelpe dem å gjøre livet bedre. Det er det samme behov som behovet for mat. Det betyr at hvis det er et slikt behov, vil en person tilfredsstille det når det blir mulig. Hvis du kan svare på noen spørsmål eller vet hvordan man kan forbedre folks liv, hvorfor ikke ta penger for det? Egentlig, hva er penger? Det er en form for takknemlighet fra folk for noe nyttig de kjøpte. Når du gjør noe nyttig for folk - få takknemlighet i retur.

Hva vil folk betale penger for? For å få all nødvendig informasjon og svar på sine spørsmål her og nå. De trenger ikke å bruke tid på å søke - alt de trenger vil bli tilbudt i en informasjonsfilen. Det er derfor når du oppretter en informasjon produkt, bør du huske på at siden en person bruker et produkt, må han eller hun få alle svar på alle spørsmålene løsning som produktet tilbyr.

Det vil være bedre hvis produktet er fokusert på å svare på noen store spørsmålet. For eksempel,

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits