Hva er måle ditt med å ha en ebok

Jeg kan huske spenningen i å kjøpe min første nedlastbare-bok. Det var tilbake i slutten av 1990-tallet, og selv om jeg ikke husker tittelen på e-bok jeg husker at selgeren levde i Georgia, USA og innen ti minutter for å kjøpe det jeg skriver det ut på landsbygda Wiltshire i West of England .

Siden de første dagene må jeg ha kjøpt hundrevis av slike bøker. Jeg har hatt alt fra 300 + side manualer helt ned til 2 eller 3 side "rapporter". Men problemet er at over halvparten av dem ender opp enten delvis eller helt ulest.

Jeg tror at for folk flest er det to grunnleggende problemer med e-bøker., De er ikke lett å lese på skjermen, og hvis du skriver dem ut dette kan ta tid og være dyrt blekk.

Til tross for alle dystre spådommer overskudd av undergang Jeg tror fremtiden for e-bøker og informasjonsprodukter generelt er veldig bra. Imidlertid må forfattere forstå kravene til sine lesere. For å være ærlig om et fag trenger mer enn 100 sider for å få sitt budskap over kanskje en nedlastbar fil er ikke den beste måten å gi informasjon.

eBay er et godt eksempel, er det hundrevis om ikke tusenvis av e-bøker om emnet varierer i pris fra noen få cent opp til noen koster hundrevis av dollar, virker Den gjennomsnittlige prisen for en "Hvordan tjene penger på eBay" type bok å være rundt $ 67, men gå til Amazon eller Barns og Nobel og du vil finne ut bøker med langt mer informasjon for rundt $ 20. Så hvorfor gjør vi betale mer for mindre?

Svaret er "umiddelbarhet". Vi vil ha det, og vi vil ha det nå.

Og hvis leseren ønsker e-bok nå, han eller hun vil også informasjonen med en gang. Det de ikke vil er å måtte pløye seg gjennom hundrevis av sider for å finne det de leter etter. Med andre ord den perfekte e-bok bør inneholde de grunnleggende fakta eller metoder med så lite polstring som mulig. Ideelt sett en person skal kunne lese innholdet i en e-bok på en sittende Og etter min mening den ideelle lengden for en e-bok er rundt 30 sider, men hvor som helst mellom 20 og førti er fine. For de fleste fag de viktigste punktene kan inkluderes i at sideområde.

Fordelen for forfatteren er at det er mye lettere å skrive en 40-siders bok enn en med 200 sider. Det er også en større sjanse for at leseren faktisk klikke på affiliate eller andre koblinger i boken din om han eller hun faktisk leser alt. Hvis forfatteren mener at det vil ta 200 sider å dekke faget hvorfor ikke klippe det ned til 5 eller 6 mindre e-bøker selger på si $ 15 hver.

Den nåværende trenden med hoper det høy selge det billig driver mange mennesker ut av informasjonen markedet og noen vil kanskje si at det er ikke en dårlig ting. Men det vil alltid være et marked for valuta for pengene og lettfordøyelige produkter informasjon om emner av interesse for kunden. Så hvis du er en forfatter kan du klippe polstring, bare gi meg fakta, bare fakta.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits