sanheten on betalt auto surf skreve av en svindler

"Ja, jeg er en svindler! Jeg vet at folk liker å bli løyet, jukset og fortalt at de kan tjene formuer ved å gjøre ingenting. Og de gjør hjelpe meg å gjøre formuer, for å oppfylle mine drømmer. Kan du si at jeg gjør noe galt? Nei! Jeg bare dra nytte av grådige mennesker og selge dem drømmer. Det er det jeg er, jeg er ikke en dårlig person; Jeg er bare en forretningsmann, en drømmer selger! "

 

Det er startstrek en sjokkerende e-bok som har en tendens til å bli en av de mest mest solgte e-bøker om online-investeringer.

 

Paradokset er at denne boken er ikke om investeringer eller om å tjene penger på nettet, og det er det motsatte av det på en merkelig måte.

 

Boken avslører reisen en sideadministrators laget fra enkel web-designer til en vellykket svindleren i online investeringer industrien.

 

Sannheten om Betalt autosurfs er det mest sjokkerende e-bok jeg har lest, og historien tar deg fra setet foran datamaskinen og lar deg komme inn i den kompliserte livet til internett investeringssider.

 

Hovedpersonen i boken er autosurfs admin som avslører alle detaljene om hvordan han startet sin første nettsted, hvor han annonserte det, hvordan han overbeviste folk til å investere, hvordan han jukset og lurt dem; hvordan han hevet et imperium av internett svindelområder (ikke bare autosurfs men også hyips og annen type piramid / ponzy ordninger)

 

"Sannheten om betalte autosurfs" er bare den første e-bok fra en hel e-bok-serien publisert online på http://www.mytruthrevealed.com

 

E-bok-serien heter "My Truth Revealed. Sannheten om lettjente penger ", og den første e-bok i (sannheten om Paid autosurfs) er allerede lansert. Neste lansering programmert er lanseringen av "Sannheten om hyips"

 

Forfatteren av e-bok-serien er en anonym ikke-engelsktalende forfatter, men boken er imponerende i sin historie ikke på det språket som brukes. Han tok historien fra en ekte autosurf admin som solgte ham sin historie for et kutt i fortjeneste.

 

Hva er utrolig er at admin forteller al om sine handlinger og om sine drømmer som kom til stede: å ha sitt eget hjem på en paradisøy; og hvordan han klarte å oppfylle sine drømmer ved scamming mennesker.

 

Hans direkte og arrogant ord gjør du hater ham en gang, men han klarer å få deg til å respektere ham for å ha mot til å oppfylle sine drømmer, uansett middles.

 

 

 

For interesserte forhandlere området har også en agent området.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits