Oppdag 32 supre kjøpe tips som kan føre deg inn bedre beslutninger

"Oppdag 32 gylne Kjøpetips som kan føre deg til bedre beslutningsprosesser"

"Her er en rask og enkel måte å lære alle Kjøpe tips som vil sparer deg Cash"

 

Forord

Når venner spurte meg hvorfor ikke du skrive måter på hvordan å handle på nettet trygt, spurte jeg ham: «Hvorfor meg?"

Han sa at mange mennesker har problem med å handle på nettet uten å bekymre deg for noe. Hvorfor du ikke skrive noen å kjøpe tips og ved å legge inn noen råd. Det vil hjelpe dem mye han svarer.

Vi hadde møtt, men et par ganger og jeg var i stand til å tenke lett av mange som hadde mer sikkerhet om andre enn meg selv gjenstand.

Det er sant at jeg har brukt mange år med online shopping verktøy for å kjøpe min programvare og ting og jeg hadde denne rare følelsen "ikke lagre, og bedre vær forsiktig". I løpet av denne tiden har det vært min jobb å forholde seg ønskene og instinkter mange til hvor, hvordan og når man skal bruke dette tips. Likevel, jeg tenkte, jeg er begrunnet i å skrive en frem til en bok dedikert utelukkende til å kjøpe tips?

Deretter venn besvart spørsmålet mitt. Og med hans svar han fikk meg til å forstå umiddelbart ja av mine egne måter å forstå behovene. Han sa: "Kanicen, har du jobbet med dette elektroniske ting for ganske noen ganger. Du bør vite alle disse tips, triks, og du vil være i stand til å åpne lagre døren for resten av oss. Og det er det denne boken er virkelig om, ikke bare å bygge nettverket mitt, men å være fri til å skape uten å tenke på hva du skal gi andre. "

Jeg ble inspirert med vennen min idé om hvordan å lede alle disse Internett-kunder utenfor det å vurdere noen ting før du gjør kjøp beslutning. Så det jeg gjorde her er ved hjelp av all den erfaringen jeg har til å redusere ulikhet mellom rimelige og høye kostnader E-bok. Dette er noe jeg tror alle kundene ville ha høyt verdsatt.

Hvordan alt dette gjelder for online shopping?

Vel, jeg antar du vil finne ut fort her. ?

Denne boken ikke bare sier at du kan handle trygt ... den viser deg hvordan.

 

Kjære venner,

Det kan være millioner av grunn når du planlegger å kjøpe riktig programvare for deg selv eller din organisasjon. Det kan være tusenvis av programvare tilgjengelig i markedet; nemlig kan dataprogram, nettverk programvare, antivirus, spyware, opplæring programvare, web site design og jeg drar mye mer.

Så hva trenger du å vurdere her?

Kjøpe programvare på Internett kan være vanskelig, spesielt hvis du er ny til å handle via internett. Enten du skal oppgradere en eksisterende programvarepakke eller leter etter et bestemt program for å kjøpe og installere, vil prosessen være mye mindre komplisert hvis du vet hva du skal se etter.

Så spør deg selv, hvordan gjør du den programvaren riktig for deg og hva trenger du egentlig?

"6 Beste tips om når de vurderer å kjøpe"

Kjøpe Tenk 01: basert på pris?

Dessverre er det ingen sammenheng mellom pris og kvalitet av programvare. Dyr programvare kan eller ikke kan ha funksjoner funnet eller ikke funnet i mindre dyr programvare. Bestem deg for hvor mye du har råd, og deretter evaluere programvaren du kan ha på sine egne meritter. Ikke kjøp programvare på grunn av sin kjøpesummen. Se på hva det vil gjøre for deg og de langsiktige kostnadene.

Kjøpe Tenk 02: basert på vurdering?

Pass på å prøve en demo av programvaren før du kjøper den. Bare du vet om du kan kjøre programvaren, og hvis det vil gjøre alt du vil. Vokt dere for lysbildefremvisning demoer som ikke lar deg kjøre programmet. Ikke la krav og fancy brosjyrer påvirke deg. Insister på arbeids demoer slik at du kan evaluere programvaren. Selv om du kan være i stand til å lære programvaren, trenger du ikke ønsker å tilbringe dager undervisning nye medarbeidere. Se etter brukervennlighet. Software er et verktøy for å gjøre livet enklere og mer produktivt. Du er ikke å kjøpe programvare for å kaste bort tiden din.

Kjøpe Tenk 03: Based On Unseen?

Demo programmer er selve programmet med åpenbare begrensninger bygget i. I motsetning til bildefremvisning demoer der du ikke kan samhandle med programmet, demoer kan du se nøyaktig hvordan programmet fungerer og hvordan det fungerer på skriveren. Du bør aldri trenger å kjøpe programvare usett. Bare du vet om du kan kjøre programvaren eller om den vil gjøre hva du vil. Software er et verktøy for å gjøre livet enklere og mer produktivt. Ikke kjøp usett.

Kjøpe Tenk 04: Based On Selger har vært i markedet?

Programvareleverandører kommer og går som fluer. Selv om du ikke kan være sikker på at leverandøren vil være rundt 10 år fra nå når du trenger ham, jo ​​lenger han har vært i virksomhet, jo bedre odds.

Kjøpe Tenk 05: Based On Fine Print?

Se etter fangst som: versjoner, vedlikeholdskostnader, teknisk support kostnader, oppgraderingsmuligheter, danner kostnader, nettverk avgifter mv lese warrantee.

Pass på at datamaskinen og skriveren er kompatible. Stille spørsmål! Pass på at du vet hva du kjøper.

Network Computer Training tilbyr bare den nyeste versjonen av programvaren. Det er ingen vedlikeholdskostnader. Oppgraderinger og reparasjoner er gratis på internett. Den nyeste oppgraderingen funksjoner kan bli funnet på internett når som helst og på leverandører av selve programvaren. Vi anbefaler alltid de beste kildene for deg å kjøpe produkter som du leter. www.networkcomputertraining.com

Vi har aldri belastet for eller begrenset teknisk støtte. Du kan nå oss på e-post hver dag, inkludert de fleste kvelder, helger og helligdager. Vi vil være der for deg for å hjelpe.

Kjøpe Tenk 06: Based On garanti?

 

Spør etter navn og telefonnumre til noen kunder som fikk sine penger tilbake. Se hvor enkelt det var å få refusjon. Evaluere programvaren før du deler med dine hardt opptjente penger. Ikke kjøp programvare du ikke har prøvd bare på grunn av en pengene tilbake-garanti.

Vi tilbyr gratis arbeider demoer, slik at du kan evaluere vår programvare før kjøp. Fordi programvaren kan kopieres, alle salg er endelige. Vi vil ikke blåse våre priser for å dekke kostnadene av programvare tyveri.

 

Det viktigste er hvor du finner all denne informasjonen for å avklare ditt tvil?

Svaret er?.

"Her 14 tips som kan lede deg til bedre beslutningsprosesser"

Kjøpe Tips # 1: Det første du bør gjøre er ved å lese anmeldelser fra kunder. Mange populære nettbutikker, for eksempel Amazon, tillate brukere å forlate sine kommentarer om et bestemt produkt. Leser andre kunder kan bidra til å gjøre beslutningen lettere, fordi det gir deg en idé om andre som har opplevd det produktet førstehånds.

Kjøpe Tips # 2: Når du vurderer alle typer programvare, sørg for at den er kompatibel med maskinen. De fleste programmer krever en bestemt prosessortype, for eksempel Pentium eller Celeron, og en viss mengde ledig plass på harddisken. Årsaken er at, for at programvaren til å fungere riktig ved raskt, må datamaskinen være i stand til å håndtere søknaden. Ved å være kjent med datamaskinens konfigurasjon, vil du være i stand til å velge riktig programvare.

Kjøpe Tips 3: Før du gjør noen innkjøp noen form for programvare, bør du vurdere og sørge for at det er akkurat det du ønsker eller vil nyte læring. Prøv å bli kjent med programvaren ved å lese sin beskrivelse og evner. I dag kommer de fleste programvare med trail versjon av det og pluss de kommer med alle funksjoner og funksjoner for deg å prøve. Hvorfor ikke gjøre bruk av tilbudet? Minst det vil tillate deg å gjøre bedre beslutninger for riktig programvare og gjør at du vil kjøpe programvaren som passer deg.

Kjøpe Tips # 4: Tilby etter-salg service. Dette vil sikre kundeservice når kreve, pålitelighet, kvalitet og rettidig forsendelse. Ved å kjøpe programvare fra en pålitelig kilde, vil du også sørge for at tittelen er autentisk og ikke en ulovlig kopi.

Kjøpe Tips 5: Konkurranse spiller en stor rolle i programvare shopping. Det er den beste delen av shopping for programvare på Internett. Fordi det er så mange forhandlere, prisene er mer konkurransedyktig enn om bare en butikk hadde programvare som du ønsker. Shoppe rundt og sammenligne priser før du tar en endelig beslutning.

Kjøpe Tips # 6: Når du foretar et kjøp på nettet, bør du vurdere å bruke et kredittkort. De fleste kredittkort selskaper tilbyr en tvisteløsning prosess, noe som er en fordel hvis produktet ikke er levert, er ikke som annonseres eller er skadet, og selskapet vil ikke stå bak transaksjonen.

Kjøpe Tips 7: Hvis du kjøper fra en annen person, for eksempel ofte er tilfelle med online auksjoner, bekrefter at programvaren har alle manualer og / eller produktnøkler for å sikre riktig installasjon.

Kjøpe Tips 8: Lær om selskapets avkastning, refusjon og / eller bytte politikk. I mange tilfeller, spesielt med programvare, kan selskapet nekte å godta produktet tilbake for å få refundert. Men det er alltid en mulighet for at et program er skadet eller ikke fungerer ordentlig, og da butikken skulle ære kjøpet med en børs for samme tittel. Når du kjøper programvare på nettet, er det best å kjøpe fra en butikk som er rimelig når det gjelder utveksling hvis ikke refusjon.

Kjøpe Tips # 9: Når du kjøper programvare på nettet, ta deg tid til å se på selskapets shipping kostnader, metoder og tilgjengeligheten av en måte å spore pakken følger forsendelsen. Dagens trender vil du kunne få digitalt som mye raskere og mye enklere å laste ned umiddelbart når betaling.

Kjøpe Tips # 10: Det er vanlige betalingsmetoder omfatter kredittkort, PayPal, sjekker og / eller postanvisning. Hvis du ønsker å kjøpe programvare på nettet, må du gjøre det fra et selskap som godtar en praktisk betalingsmåte. Hvis du ikke har et kredittkort, vil de fleste selskapene akseptere en sendt betalingen. De fleste selskaper, men anbefaler ikke å sende penger.

Tips for Sikker Shopping Internett ... ..

Kjøpe Tips # 11: spam: Vær på utkikk etter spam e-poster med priser som er for godt til å være sant. Det er en høy risiko for at disse programvaretitler er uautorisert eller piratkopiert.

Kjøpe Tips # 12: Wire Transfer: Vær forsiktig med tilbud ber om kabling av penger til utenlandske bankinstitusjoner.

Kjøpe Tips # 13: Frakt: Vær på vakt mot programvare forsendelse fra utlandet.

Kjøpe Tips # 14: virus og ormer: Vær forsiktig med piratkopiert programvare som kan inneholde skjulte virus og ormer som en hacker kan bruke for å ta kontroll over datamaskinen din eller stjele din personlige informasjon.

Du kan få mer å kjøpe tips og andre ressurser på nettstedet mitt. Innom og ta en titt :)

Til suksess,

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits