7 trinn hvordan å opprette og publisere din egen e Book

I denne enkle artikkelen vil jeg vise deg trinn-for-trinn hvordan du kan lage din egen e-bok.

Trinn 1:

Åpne HTML-editor (Dreamweaver, Frontpage eller etc); hvis du ikke har en, kan du gå til søkemotoren og type, "gratis online redaktør WYSIWYG".

Trinn 2:

Skriv inn meldingen eller ideen inn i HTML-editor eller kopiere og lime den inn fra en teksteditor. Designe din side og gjøre det enkelt. Etter at du har, er ferdig med arbeidet ditt, lagre filen i bestemt mappe. Når du utformer din side, kan du vurdere å opprette filen i enkelt side eller flere sider som lenker til hverandre som nettsted. Hvis du ny på webdesign, bedre du designe det på én side.

Trinn 3:

Kompilere filen til ebook hjelp eBok kompilatoren. Gå til (http://www.ebookcompilers.com) og nedlasting eBok kompilatoren. Dette er katalogen av eBok kompilatoren og det er gratis eBok kompilatorer også. Last ned og installer eBok kompilatoren i datamaskinen. På den annen side, kan du gå til søkemotoren og type, "gratis eBok kompilatoren."

Trinn 4:

Åpne din eBok kompilatoren og bla filen (html filen du oppretter i trinn 2), og følg instruksjonene i eBok kompilatoren til ferdig mål.

Trinn 5:

Gå til www.winzip.com, laste ned WinZip, og installere den. Åpne WinZip programmet og opprette en ny zip-fil. Legg eBok filen og zip den.

Trinn 6:

FTP eller Last opp zip-filen (eksempel - ebook.zip) inn på din egen server. Du kan også registrere deg for gratis web hosting. Gå til søkemotor og type, "gratis nettside hosting."

Trinn 7:

Publiser eBok på internett. Send det til eBok katalog eller freebie katalog (hvis eBok er gratis). Gå til søkemotor og type, "gratis eBok katalog" eller sende det til www.download.com. Send inn første e-boken til www.upload.com fordi deres hjemmeside fikk høy trafikk hver uke. La dine besøkende til å laste ned e-bok gratis.

Du har nå opprettet en egen e-bok, publisere det på nettet, men e-bok bare kan være visning av Windows-bruker. Så, hvordan din e-boken kan være utsikt både Windows- og Mac-brukere. Det er veldig enkelt å skrive meldingen din eller idé i tekstbehandlingsprogram og lagre den i tekstformat. Gå til https://createpdf.adobe.com og følg instruksjonene om hvordan du kan lage dine tekst i PDF-fil. Når du har opprette PDF-filen, følg trinn 5, 6, 7.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits