barn har stor glede i e bøker

Barn har plettfri holdning for å bli opptatt i glede for en stor bok. Bøker for barn er til syvende og sist inspirasjon til sunn fantasifull lek, langsiktige leseferdigheter, og selv springbrett for teoretisk samtale ved middagsbordet. Mens barna er ofte på farten og ikke ta seg tid til å bremse ned for en god leser, introdusere barna til gleden av å lese en god bok er ikke så uoverkommelig som det virker. Litt kreativitet på foreldrenes vegne, og du vil ha en spirende leser motvillig sette sin bok ned for å flytte til livets andre krav.

Bøker for barn bidra til å utvikle sine allerede aktive fantasien. Det er egentlig ikke noe slikt som en fantasiløs barn, bare barn med varierende fantasifulle kvaliteter. Mens ett barn kan være i stand til å forestille seg undervanns byer og skape venner fra løse luften, kan andre barn skal mane frem den neste Windows-program eller mentalt å utvikle teknologi for å koble opp 12 spillsystemer til en enkelt TV uten noen gang å koble et system igjen. Utvikle ditt barns unike fantasi gjennom bøker starter med det de allerede viser deg på en daglig basis.

Den rimelige argument for å oppfordre barna til å lese bøker som er utenfor sitt rette element omfatter utvide sine horisonter. Selvfølgelig, det er over tid en fantastisk idé. For umiddelbar lokke scenen, er det mer sannsynlig å være en vellykket venture hvis barna leser bøker som interesserer dem fra tittelen til bakdekselet. La dem velge sine egne bøker. Nesten alle amerikanske barn presser er svært selektiv om barn og unge voksne lesestoff. Barn som leser alder passende bøker er ikke sannsynlig å kjøre inn støtende materiale. Imidlertid kan foreldre pleier å lese en tykk ung voksen bok i et par timer hvis det er noe bekymring knyttet til materialet.

For sta TV ser barn, en familie lesing time er en fin måte å lokke barn til å lese bøker. Begynn i det små. Gi hele familien en halv time å lese deres bok og deretter tjue minutter eller så å snakke om hva de leser. Sjansene er, ved slutten av den første uken, barna vil være ber om et par minutter å fullføre sitt kapittel eller vil selv ta boken inn på soverommet deres for å fortsette etter familie lese time har konkludert. Yngre barn vil ha nytte av å bli lest for fra bøker for barn.

Bøker for barn som holder seg innenfor deres vokabular grenser (med noen utfordringer for godt mål) er mer sannsynlig å holde sin oppmerksomhet enn bøker skrevet på en voksen nivå med språk som er for vanskelig for barn å forstå. En over achiever kan være lurt å bryte ut Shakespeare i en alder av åtte, men de er ikke sannsynlig å få mye ut av det, selv om de ikke vil innrømme det. Hvis barn blir lest for, er det akseptabelt å støte opp språket et hakk eller to, som barn kan ofte høre språket som brukes og forstå det mye raskere enn hvis de prøver å lese den og forstå den.

Finne bøker for barn som de vil elske, og du vil nyte å ha dem lese kan enkelt gjøres på nettet. Bokhandel er stor for titler som er ukjente og nye forfattere. Nettbokhandlere ofte bære ut av trykte bøker, betydelig redusert bøker og bøker som er litt "ut av veien" og unik for hardt å ta barn. Elektroniske boken valgene er enklere for foreldre å bestemme enn for barn. Ofte barna trenger mer enn en side med tekst for å vite om de tror boka er perfekt eller ikke. Oppmuntre dem til å lese en rekke bøker for barn kan holde dem å lese i lang tid, og deretter vane vil være godt etablert og går videre til den neste tittelen er enkel.

Bøker for barn har mye konkurranse i disse dager. TV med 24 timer i døgnet, 7 dager i uken tegnefilm og spesialisert barne programmering, dataspill, videospill, gadgets som passer i lommen, DVD-spiller i bilen, og det er trolig noen barn der ute med elektroniske dingser på sine sykler er alle konkurrerer om en gutt oppmerksomhet. Gjøre dem til en ivrig bøker for barn elsker tar litt disiplinert kreativitet først. Regler om elektroniske gadgets og duppeditter kan bidra til å etablere lesing tid og historien tid før sengetid (hva ungen ikke ønsker å utsette leggetid?) Kan bidra til å oppveie den kronisk konkurransen som bøker for barn ansikt. Foreldre som elsker å lese er mer sannsynlig å ha barn som elsker å lese. Foreldre som kan i det minste setter pris på bøker for barn og fordype deg i en bok for en time om dagen kan lære sine barn å elske bøker. Foreldre som leser for barna sine bidra til å etablere et godt ordforråd, bedre kommunikasjonsevner, og har en fantastisk og spesielt bånd sentrert rundt noen helt spesielle bøker for barn.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits