Bevist metode som hjelper deg å få publisert din e bok i løpet av en uke

I sin bok "Hvordan å skrive og publisere din egen eBok ... I så lite som 7 Days", Jim Edwards og Joe Vitale lære deg hvordan å tilpasse en bevist ebook skrive formelen for å vesentlig forbedre ytelsen til dine egne eBok skriftlig teknikker. I stedet for å re-oppfinne hjulet, er du lærte å finne et tema, skrive om det og lage din egen eBok, noen ganger i så lite som 7 dager, noe som reduserer noen ganger forbundet med å skrive din egen eBok prøving og feiling.

Selvfølgelig, vi vet om ebøker ikke vi? Du kan ikke logge på uten å bli tilbudt en. Det finnes ulike grader av troverdighet knyttet til ebøker fra de strålende informative ebøker som du håper at du kjøper til rett og slett ubrukelig regurgitated søppel som du noen ganger lurt til å kjøpe. Vel, vi ønsker ikke å gå ned den veien gjør vi? Nei selvfølgelig vi ikke, ønsker vi å produsere en godt gjennomtenkt, godt skrevet og informativ bok som ikke bare du vil være stolt av å produsere, men også en ebook som gir folk valuta for pengene. Så, etter å ha fått det målet etablert, hvordan du selv begynne å forske et emne som alle er ute etter og sette ord på det i form av en e-bok?

Forfatterne er uten tvil to av de beste eksponentene for det skrevne ord på internett. Deres trinnvise instruksjoner i "Hvordan skrive og publisere din egen eBok ... .I så lite som 7 Days" tar deg logisk og systematisk gjennom prosessen helt frem til det ferdige produktet. Deres track record for å skrive informative og pedagogiske ebøker og artikler, som har hjulpet tusenvis av internett entrepenuers, er uten sidestykke.

På over 200 sider lang, "hvordan å skrive og publisere din egen eBok ... .I så lite som 7 Days" har mye å tilby de som virkelig ikke vet hvor du skal begynne når du skriver en eBok. Selvfølgelig, selv de som er flinke til strenger en setning sammen vil trolig finne noe nyttig i boken.

"Hvordan å skrive og publisere din egen eBok ... I så lite som 7 Days" er laget for å lære deg:

Hvordan å unnfange en idé til en bok som har et marked med folk villige til å betale, eller det - enten direkte eller indirekte.

Hvordan skrive din eBok raskt og konsist på en måte som formidler informasjon slik at folk kan bruke og implementere det raskt.

Ta positiv handling mot å selge din eBok online ved å gi deg et veikart for å starte markedsføring eBok på internett.

Den viktigste pedagogiske delen er 80 sider lang og fylt med informative og motiverende tekst. Så i stedet for: skrive en bok, se etter et marked, håp og deretter gi opp hva om: identifisere en nisje i markedet, identifisere behov, ønsker og problemer, skrive en bok som tilfredsstiller disse kravene, og deretter markedsføre boken din til din nisje og gjøre noen penger.

Hvis du tror du kan ikke skrive, tror du ikke har noe å si, eller du ikke ønsker å skrive en full lengde eBok, det er greit, er alle eventualiteter dekket for å få deg til å begynne å skrive. Jeg mener, la oss innse det, hvor mye motivasjon trenger du? Jeg vedder på at hvis du ble tilbudt $ 50,000 å skrive en kort eBok vil du snart få penn og papir ut!

Selvfølgelig, det må være konstruktiv kritikk og for meg, jeg blir lei med utvalgte forfattere som bidrar til å legge til noen flere sider til eBok. Du kan imidlertid ikke avvise verdifulle råd av Yanik Silver, Kevin Donlin eller Neil Shearing hvis liv erfaringer er inkludert - med passende linker til deres nettsider selvfølgelig! Men irriterende disse utvalgte artiklene er (og de vil dukke opp i andre ebøker i tillegg) de gir et verdifullt i området i hvordan de fikk til der de er nå. Bare husk å konsentrere seg om én ting - å skrive og publisere en eBok -ikke bli kapret av utgående lenker til andre nettsteder.

"Hvordan å skrive og publisere din egen eBok ... ..i så lite som 7 Days" er avsluttet med bonus rapporter for å akseptere kredittkort, eBok cover design, web hosting og mer. Alt laget for å få din ferdig produkt publisert og å tjene penger.

Hvis du er ute etter godt skrevet, informativ og verdi for pengene instruksjoner om hvordan å skrive din egen eBok, enten du ønsker å skrive 10 sider eller 1000 sider, så jeg tror at denne ebook leverer på sitt løfte om å få deg til å skrive en eBok i så lite som 7 dager. Det eneste den ikke kan gjøre er å skrive det for deg.

Forhåpentligvis vil forfatterne samarbeide igjen i fremtiden for å skrive en ebook som igjen vil ta mysterier ut skriving og publisering på internett.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits