Hvordan kan du selge mer e-bøker online

Har du skrevet en e-bok? En e-bok er et digitalt dokument som kan selges på nettet i en rent digital form. Derfor, i motsetning med å selge et fysisk produkt, er oppfyllelsen av en e-bok gjort helt online. Dette er bra for deg, forfatteren, siden du kan helt automat å ta rekkefølge og oppfyllelse prosesser.

Når du har gjennomføring prosessen automatisert, blir spørsmålet hvordan man skal markedsføre e-bok på nettet for å få folk til å kjøpe den. "Hvordan kan jeg effektivt markedsføre mine e-bøker på nettet?" Er en av de vanligste spørsmålene jeg hører fra mine klienter. Her er fem tips som vil hjelpe deg med å selge flere av dine e-bøker og generere mer inntekter:

- Finn en målgruppe å selge e-bok til. Mange tror at alle er sin målgruppe, og som et resultat prøver å selge sine e-bok til alle. De ender som regel opp med å jage etter potensielle kunder som ikke er i deres målgruppe og er ikke sannsynlig å aldri kjøpe boken. Deres e-boksalget lide som resultat.

I stedet for å prøve å selge e-bok til alle, konsentrere seg om en mindre gruppe mennesker som utgjør målgruppen. Disse menneskene er mye mer sannsynlig å kjøpe hva du har å tilby, og som et resultat vil du få mange flere salg.

- Lag en effektiv salg brev for din e-bok. Siden du ikke kan ta et bilde av din e-bok og legge det ut på ditt nettsted (i motsetning til et smykke, for eksempel), til ditt behov bruke salg brev for å fremme e-bok.

Sørg for at din salg brev effektivt beskriver din e-bok og fokuserer på fordelene dine kunder vil få ved å kjøpe e-boken. Fremhever fordelene vil holde folk leser salg brev, og det vil generere flere e-boksalget.

- Gi dine kunder bare noen få alternativer på ditt nettsted. Noen ganger kunder forteller meg at deres salg bokstaver ikke selger. Når jeg tar en titt på salg bokstaver, de er vanligvis en stor rot. Salg bokstaver som ikke selger inneholder for mange distraksjoner for leseren: de har linker til andre nettsider og nettsteder, bannere og tekstannonser for andre produkter.

Sørg for at din salg brev gir bare noen få alternativer til dine kunder - et alternativ til å kjøpe produktet, og en mulighet til å abonnere på nyhetsbrevet, og det er det. Jo færre alternativer du gir til ditt nettsted besøkende, jo mer sannsynlig er det å kjøpe produktet.

- Ha et nyhetsbrev abonnement på ditt nettsted. Noen ganger folk som kommer til nettstedet ditt og se din e-bok er ikke klar til å kjøpe e-boken. Men de er klare til å abonnere på nyhetsbrevet og lære mer om deg og dine produkter. Disse menneskene vil være klar til å kjøpe e-boken til slutt, så sørg for at du holde kontakten med dem gjennom nyhetsbrevet.

- Bruk online markedsføring teknikker for å fremme din e-bok videre. Bruk søkemotoroptimalisering, business blogging, artikkel publisering og andre online markedsføring teknikker for å fremme ditt nettsted og e-bok. Disse metodene vil gi flere besøkende til ditt nettsted, som er craving informasjonen som du deler i en e-bok.

Du kan bare tjene penger med din e-bok hvis du selger den. Følg fem tips som vi diskutert å selge flere e-bok kopier og tjene mer penger.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits