Bokanmeldelsen Of The Alchemist

Alkymisten er en av disse "esoteriske" følelse bøker som gjør at du føler at livet er levende igjen.

Det spiller absolutt på følelsen av at "det er noe mer" som du har glemt, og tanken på at du er en del av en større plan.

Som du følger Santiago, gjetergutten på hans eventyr, vil du automatisk spørsmålet ditt eget eventyr i livet; er du lever opp til høyere formål? Hvorfor har du glemt din vei? Hva annet er der ute at du bør gjøre? Har du forrådt hva du var ment å gjøre med livet ditt?

Stille spørsmål som dette ... føler følelser som går sammen med slike spørsmål ... det er virkelig en fantastisk måte å leve. For kort tid at du leser denne boken, vil du føle deg mer levende. Du vil føle deg mer i harmoni med "universet". Du vil føle at fantastisk en-in-the-morgen-blikk-out-the-vinduet-og-lytt-to-the-vinden følelsen ... det er ... med mindre du ikke vet hvordan det føles.

Santiago følger drømmene sine, som tar ham fra Spania til Marokko og Egypt, alle på jakt etter en spesiell skatt. Under sine reiser han lærer lærdom fra budbringere som synes plassert i hans vei på riktig tidspunkt, akkurat når han trenger dem.

Forfatteren, Paulo Coelho, er en brasiliansk forfatter som er svært godt likt. Jeg hørte at Madonna elsker ham. Jeg har lest flere av hans bøker, men jeg tror dette er det beste. Han har kvernet ut ganske mange flere bøker i de siste årene at jeg ikke har lest ennå, så det er absolutt mulig at han har overgått Alkymisten. Jeg skal sjekke det ut.

Noen av bøkene hans har vært non-fiction og om sitt eget liv. Fra hva jeg kan sette sammen, er Paulo medlem av en lite kjent Mystic katolsk sekt som søker etter åndelig vekst. De tildele tidligere ukjente internasjonale mentorer for sine medlemmer ... eldre menn som har oppnådd en høy grad av åndelig kraft (og verdslig suksess?). Jeg vil ikke engang gå inn i noen av de rare ting de gjør, men hvis du ønsker å en idé, plukke opp "The Pilgrimage", også av Coelho.

Men leser The Alchemist; det er bare slik en god bok. Det vil definitivt gi deg en visdom-buzz ... eller en "esoterisk-buzz".

I dag leste jeg et intervju med Paulo, der han snakket om å se etter "Omens" i livet ditt som bare du vil gjenkjenne. Det er et språk de "universet" taler til deg gjennom ... som tilfeldigheter, sanger, følelser synchronicities. Dette er et tema han definitivt snakker mye om i The Alchemist.

Noen klager over at boken er for enkelt, at du ville være dumt å tro at det er noen "plan" for livet ditt som du burde ha fulgt; at du bør våkne opp, ta hodet ut av "touchy-feely" skyene og komme tilbake til arbeid.

Hvis du er utsatt for slike tanker, kanskje denne boken er ikke for deg. Men hvis du liker å våkne opp din sjel fra tid til annen, er det ikke noe bedre sted å gjøre det enn i skyene.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits