Hennes Backyard Bokanmeldelsen

Hennes Backyard by Doreen Lewis er et eventyr, romantikk roman som skildrer en karriere kvinne i midten av selvoppdagelse. Det handler om å gjøre valg som kanskje ikke er så lett å lage og komplekse relasjoner mellom kolleger, søsken og venner. Jeg er sikker på at mange lesere i aldersgruppen mellom 30 og 40 vil finne en forbindelse med Audrey, hovedpersonen.

Audrey og hennes søster Ava har en rørende, i nærheten - noen ganger spente, andre ganger humoristisk - forholdet. Deres mor døde da de var unge, og nå ble de vendt miste sin elskede far. Audrey returnerer hjem for begravelse og møter opp med en gammel flamme som hjelper henne komme til forståelse med hva som mangler i livet hennes. Kontor politikk var iført tynne og karriere sultne medarbeidere begynte å både irritere og konsumere henne.

Hun begynner å stille spørsmål ved hennes valg i livet og er møtt med attraktive alternativer som spiller tug-of-war med hennes sinn. Til slutt, utmattet og følelsesmessig utførte hun får anledning til å velge veien til innhold lykke. Audrey lærer å ta en beslutning basert på hennes behov, heller enn å prøve å leve opp til det umulige livsstil samfunn oppmuntrer til.

Hennes Backyard definitivt har en historie linje som jeg tror mange kvinner kan forholde seg til. Karriere kvinner må gjøre mange ofre, og det er tider da man lurer på om denne livsstilen er virkelig fullt fylle alle deres behov. Jeg tror Doreen Lewis har skrevet en fin bok portretterer denne gåten.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits