The Little Mornings

 


The Little Mornings, med C M Albrecht er en mordgåte med 262 helt absorberende sider. Vi har tre hovedpersonene her - bestefar, en alkohol av tvilsom karakter, en litt ut av balanse kvinne (Angie) og en lettpåvirkelig ung mann (Darcy) som blir blandet opp i en virvelvind av hendelser. Mord, tyveri og løgn holde ustø forholdet mellom Darcy og Angie på kanten. Holde en hemmelighet er ingen enkel oppgave, spesielt når noen andre kommer inn på scenen med innsiden kunnskap om sannheten. Darcy, ute av stand til å kontrollere hendelsene, blir en annen person helt fra den vi visste på de første sidene av boken.

Kanskje fordi jeg er en forfatter, og denne boken har å gjøre med forlagsbransjen, er jeg delvis til temaet. Bestefar beskrivelse av en forfatter metoder for å nå sine kreative drømmer hadde meg ler høyt - fordi det var så sant. Som var frustrerte, aspirerende forfattere og over arbeidet utgivere. Jeg følte boken var veldig realistisk i denne forbindelse.

Jeg elsket de første par avsnitt - de virkelig trakk meg jeg holdt høre Humphrey Bogart stemme i hodet mitt narrating historien som jeg leser sammen.. Jeg satt på kanten av en ubehagelig plaststol 2 dager siden og åpnet den første siden for å begynne å se gjennom The Little Mornings. Jeg mente å ta bare en ti minutters pause fra min dag til å nyte solskinnet. Det neste jeg visste, beinet mitt og rumpe-cheek var begge helt nummen og livløs ... og jeg var på side 50! Så vær advart, lesere, kan denne boken veldig godt ta deg ut av drift i noen dager. Jeg kunne ikke vente med å komme tilbake til det hvert minutt jeg hadde til overs!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits