I stedet av roser og ringer

I stedet for roser og ringer er en fantastisk fortelling om kjærlighet og helbredelse for to menn i ett universitet. Dette er ikke en "smuss" romantikk - du vil ikke finne erotiske scener i dette anbudet, innsidere syn inn i livet til menn som foretrekker selskap med menn.

Chris uvitende hjemsøker Alexis fra det øyeblikket de møtes. Alexis ser ting som fører ham til å tro at Chris har gave av syne og dette fascinerer ham - men Alexis frykter også en uhyggelig paranormale forbindelse mellom Chris funksjoner og en gammel kjæreste som døde i fortiden.

Uskyldig i alt dette, Chris klønete strever med å forstå hans seksualitet og den nye livsstilen uten aide av å ha noen der for å forklare ting til ham eller dele sin frykt med. Han uselvisk og uten stolthet, forguder Alexis med en slik intensitet at det nesten ødelegger dem begge - men det ender opp med å bli sin frelse.

Revet mellom følelsesmessige arr fra fortiden og samfunnets forventninger, forsøker de å opprettholde ro mens du arbeider med disse nye og intense følelser. Leering og partisk motstandere synes å ligge på lur rundt hvert hjørne, men godhjertede venner gi dem styrke og rådet til å få utover misforståelser og møte sterke, forvirrende følelser som kommer med begynnelsen av kjærlighet. Disse to mennene er fra samme verden, men har kommet fra motsatt ende av spekteret - kjærligheten viser seg snart å være blind for alle slike grenser.

Jeg ville vært galt som en korrekturleser hvis jeg ikke nevne de utallige grammatiske feil i denne boken. Setninger ble tidvis mangler hele ord eller brukte feil ord (dvs. høre i stedet for her) og forfatterens bruk av feil tegnsetting brakt ned kvaliteten på min reise i denne fortellingen som en leser.

Den drømmesekvenser var noen av de mest unike som jeg har lest. Forfatteren bestemte seg for å avstå fra enhver tegnsetting av noe slag, som en gang vant til, faktisk bringer en reell følelse av fart og blinkende hendelser som folk opplever i drømmer.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits